Amsterdam – Langswater 576

61 m2 - 3 kamers - bieden vanaf: € 245.000 - Delen op socials - Wat worden mijn maandlasten ?

Bezichtiging aanvragen

Aangeboden door

Marco Verbeek - marco@biedenenwonen.nl - 06 54 27 53 32

Marco Verbeek

Mooie woning he?

Bieden en Wonen Amsterdam biedt aan;

Een 3 kamerwoning, gelegen op de 5e woonlaag met balkon op het zuiden en vrij uitzicht. Het appartement beschikt over een tweetal slaapkamers, een keuken. een badkamer met douche, en een apart toilet. De woning is zo goed als geheel voorzien van een laminaatvloer.
Tevens is er in de onderbouw nog een individuele box

De omgeving:
Op loopafstand van dit appartement bevinden zich diverse buurtwinkels voor de dagelijkse boodschappen op Tussenmeer en het Dijkgraafplein. Voor alle overige boodschappen is winkelcentrum Osdorpplein op 5 minuten fietsafstand.

Openbaar vervoer: Tram 1 en 17 naar Station Lelylaan (met verbindingen naar Station Sloterdijk en Schiphol), het Centrum en Centraal Station. Bus 192 naar Station Sloterdijk en Schiphol. Bus 19 naar Station Sloterdijk. Reist u met de auto dan bent u binnen maximaal 10 minuten op de A9 of A10.
Er zijn voldoende parkeergelegenheden op het bijbehorende parkeerterrein maar ook op de openbare weg. Als een van de weinige plekken in Amsterdam kunt u hier voor de deur kosteloos parkeren!

Indeling:
Het complex: Centrale, afgesloten entree met brievenbussen en een tussen hal met de liften en toegangsdeur naar het souterrain. Het souterrain, waar de berging bevindt.

5e woonlaag: Entree, tochtportaal, hal met toegang tot alle vertrekken. Lichte woonkamer gelegen aan de balkonzijde met toegang tot een van de slaapkamers. Vanuit de slaapkamer is het balkon bereikbaar; dit is gelegen op het zonnige zuiden.

Aan de voorzijde van het appartement bevinden zich de keuken en de andere slaapkamer.

De dichte keuken beschikt over een L-vormig keukenblok voorzien van opbergruimte en de volgende apparatuur, te weten een 4 pits kookplaat, magnetron met afzuigkap en een vaatwasmachine.

De badkamer is vernieuwd in 2018 en tot aan het plafond betegeld en voorzien van een douchecabine met kraan en wastafel.

Wat u ook wilt weten:

– De woning is nu op dit moment als lidmaatschapsrecht via de coöperatie, welke op een verwacht redelijk kort termijn wordt omgezet in een professioneel VVE beheer.
– Actieve vereniging van eigenaren, de administratie wordt nu uitgevoerd door VBREM, en deze zal dan ook onder de VVE beheer vallen.
– Financieel en actieve coöperatieve vereniging die minimaal 1 x per jaar vergaderd.
– Het betreft een lidmaatschapsrecht binnen een coöperatie met een zeer actieve flatvereniging zie o.a. toezicht houdt op de prettige leefbaarheid in de flat. Verder wordt er uitvoerig onderhoud gepleegd aan het complex en dat is ook duidelijk zichtbaar aan gerenoveerde entree, de tussenhal, de galerijen en
het trappenhuis.

– De servicekosten bedragen circa € 209,- euro per maand.
Hiervan wordt een gedeelte gereserveerd voor het groot onderhoud in de toekomst. Vanuit het restant worden de kosten voor de o.a. opstal- en glasverzekering, schoonmaakkosten, administratiekosten en de eigenaarslasten, te weten; erfpacht van
€ 55,01 betaald. Tevens rioolrecht, waterschapsbelasting.
– Servicekosten zijn inclusief voorschot stookkosten (circa € 56,- per maand).
– Verwarming middels stadsverwarming met individuele warmtemeters.
– Het appartement is volledig voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas.
– In de onderbouw is er een individuele berging en een gezamenlijke, afgesloten fiets-/scooterstalling.
– Levering in overleg en kan snel

Nieuwsgierig geworden? Voor het maken van een bezichtigingsafspraak kun je contact opnemen met verkopende makelaar Marco Verbeek via Funda, de woningpagina op de website van Bieden en Wonen.
Wij verzoeken de gegadigden eerst een woning te bezichtigen, alvorens een bod kan worden geplaatst op de woning. Bij de bezichtigingen wordt rekening gehouden met de geldende RIVM maatregelen.

Biedprocedure
Biedingen kunnen uitsluitend worden gedaan via het online biedsysteem van Bieden en Wonen binnen de getoonde veiling datum- en tijd. Na afloop van de biedronde heeft verkoper het gun recht van maximaal 3 werkdagen. De koper behoudt de wettelijke 3 dagen bedenktijd na het tekenen van de koopovereenkomst en het gunnen van de woning.

Project notaris
Dit object heeft een zogenaamde project en/of platform notaris, waar je als koper de eigendomsoverdracht van dit veilingobject kunt laten plaatsvinden. Deze notaris voor de overdracht is Kuin van Overbeek notariaat, gevestigd te Amsterdam. Tevens is dit de notaris voor het toezicht gedurende de online veiling.

Veilingvoorwaarden
De algemene veilingvoorwaarden zijn van toepassing op dit veilingobject. Deze kan je inzien tijdens het registreren als bieder op de website: Bieden en Wonen.

Zorgvuldig samengesteld
Deze advertentietekst is door ons kantoor met de meeste zorg samengesteld aan de hand van de door de verkoper aan ons ter hand gestelde gegevens en tekeningen. Derhalve kunnen wij geen garanties verstrekken, noch kunnen wij op enigerlei wijze eventuele aansprakelijkheid voor deze gegevens aanvaarden.
[NEN-2580 normering]
De gepubliceerde oppervlakte en metrages van deze woning zijn door een onafhankelijke partij samengesteld in de vorm van een meetrapport, conform de NEN 2580 normering voor oppervlakte metingen.

Plan een bezichtiging

Natuurlijk wil je dit huis van binnen bekijken! Gaan we regelen. Vul hieronder je gegevens in en geef eventueel aan welke dag en welk tijdstip jou het beste uitkomt. Dan wordt er contact met je opgenomen om een afspraak te maken.

Vrijblijvend hypotheekadvies?
Via onze hypotheekadviseur kan je redelijk wat kosten besparen. Het eerste gesprek is gratis en kan eventueel via Google Meets.

Bieden vanaf

€ 245.000

Heb je nog vragen?

Alle veelgestelde vragen rondom het bieden vind je hier. Voor overige vragen zijn wij telefonisch bereikbaar op 085 130 2361.

Locatie woning