Amsterdam – Kromme Waal 32-1

83 m2 - 4 kamers - bieden vanaf: € 545.000 - Delen op socials - Wat worden mijn maandlasten ?

Bezichtiging aanvragen

Mooie woning he?

Een prachtig gerenoveerd appartement in een volledig gerenoveerd grachtenpand op een geweldige locatie aan de Kromme Waal.

Het grachtenpand heeft een jarenlange grondige renovatie ondergaan. Volledig nieuwe fundering, nieuwe kozijnen, alle elektra en leidingen etc. Uniek in Amsterdam is de eigen opgang met ruimte voor transportmiddelen en andere zaken. Om onverklaarbare reden is dit prachtige 1700 pand geen monumentaal pand wat vele voordelen geeft. Oa heeft de eigenaar moderne aanpassingen kunnen doen zonder de historische eigenschappen van het gebouw af te vallen. Het appartement is op het hoogst mogelijke niveau afgewerkt en is gelegen vlakbij het Amsterdam centraal station, uitkijkend over het water, het Scheepsvaarthuis en de nieuwe bibliotheek.

[Bieden en Wonen Amsterdam]
Let op: Dit is een vrijwillige online veiling waarbij onder toezicht van een onafhankelijk notariskantoor biedingen via het veilingplatform van Bieden en Wonen 100% transparant per opbod kunnen worden gedaan.

NB. De getoonde vraagprijs is een scherpe vanaf prijs. Biedingen kunnen worden geplaatst uitsluitend vanaf de getoonde vanaf prijs.

[Ligging en bereikbaarheid]
Gelegen aan een brede en rustige gracht met oude Amsterdamse grachtenpanden, en toch op slechts tien minuten lopen van Amsterdam Centraal Station, is dit huis ideaal om in Amsterdam te wonen en werken. Het prachtige Scheepvaarthuis – art-deco scheepvaarthoofdkwartier uit de vroege jaren 1900 – vormt een sierlijk decor en huist nu het Grand Hotel Amrâth. Restaurants zijn te vinden in overvloed rondom. De Nieuwmarkt met zijn cafe’s restaurants, biologische markt en supermarkt, en niet te vergeten Chinatown met zijn vele eetgelegenheden zijn ook slechts enkele minuten lopen.

[Indeling]

Het appartement is gelegen op de eerste verdieping en beschikt over een moderne open keuken. Tevens is deze prachtig gerenoveerde woning voorzien van een ruime nieuwe badkamer (met regen douche). Het gehele appartement is voorzien van een luxe eikenhouten visgraat parket.

De eigen ingang van deze bijzondere woning is in de Waalsteeg op de begane grond. Hier is de ruimte die geschikt is om dure transportmiddelen als elektrische fiets, motor of Bugaboo te stallen. Ook kan het gebruikt worden als voorstudeer kamer waar eventueel zelfs een volledige extra slaap/leefruimte gecreëerd kan worden. Vanaf de begane grond is er een trap naar de eerste verdieping. De aangelegen slaapkamer heeft een spiegelkast met veel ruimte. De woonkamer heeft een ruime eettafel hoek die, indien gewenst, eenvoudig omgebouwd kan worden tot een extra (derde slaap)kamer.

Zoals gezegd is de woning is volledig gerenoveerd en hoog kwaliteit afgewerkt voor jaren zorgeloos wonen. De woning is zeer goed geïsoleerd en alle ramen zijn voorzien van dubbel glas. De goede indeling zorgt voor een optimaal resultaat en doordat er aan twee zijden ramen zijn is de woning erg licht.

Vanuit de woonkamer heeft u wijds uitzicht richting het centraal station van Amsterdam en de zon schijnt van de vroege ochtend tot laat in de middag de woning binnen. Een (gas) openhaard draagt bij aan de gezelligheid van dit huis in de koudere dagen.

[Bijzonderheden]
-Prachtig gerenoveerde woning.
-Turn-key appartement.
-Oplevering per direct.
-Eigen grond, geen erfpacht!
-VVE is opgericht maar nog niet actief.

[Bezichtigingen]
Nieuwsgierig geworden? Voor het maken van een bezichtigingsafspraak kun je contact opnemen met Ralph Berkel via 085-1302361.
Wij verplichten gegadigden eerst een woning te bezichtigen, alvorens een bod kan worden geplaatst op de woning. Bij de bezichtigingen wordt rekening gehouden met de geldende RIVM maatregelen.

[Veiling datum- en tijd]
Op de pagina van de betreffende woning op de Bieden en Wonen website vind je de begin- en eindtijd van de veiling.

[Biedprocedure]
Biedingen kunnen uitsluitend worden gedaan via het online biedsysteem van Bieden en Wonen binnen de getoonde veiling datum- en tijd. Na afloop van de biedronde heeft verkoper het gun recht van maximaal 3 werkdagen. De koper behoudt de wettelijke 3 dagen bedenktijd na het tekenen van de koopovereenkomst en het gunnen van de woning.

[Project notaris]
Dit object heeft een zogenaamde project en/of platform notaris, waar je als koper de eigendomsoverdracht van dit veilingobject kunt laten plaatsvinden. Deze notaris voor de overdracht is Kuin van Overbeek notariaat, gevestigd te Amsterdam. Tevens is dit de notaris voor het toezicht gedurende de online veiling.

[Veilingvoorwaarden]
De algemene veilingvoorwaarden zijn van toepassing op dit veilingobject. Deze kan je inzien tijdens het registreren als bieder op de website: Bieden en Wonen.

[Zorgvuldig samengesteld]
Deze advertentietekst is door ons kantoor met de meeste zorg samengesteld aan de hand van de door de verkoper aan ons ter hand gestelde gegevens en tekeningen. Derhalve kunnen wij geen garanties verstrekken, noch kunnen wij op enigerlei wijze eventuele aansprakelijkheid voor deze gegevens aanvaarden.

[NEN-2580 normering]
De gepubliceerde oppervlakte en metrages van deze woning zijn door een onafhankelijke partij samengesteld in de vorm van een meetrapport, conform de NEN 2580 normering voor oppervlakte metingen.

Plan een bezichtiging

Natuurlijk wil je dit huis van binnen bekijken! Gaan we regelen. Vul hieronder je gegevens in en geef eventueel aan welke dag en welk tijdstip jou het beste uitkomt. Dan wordt er contact met je opgenomen om een afspraak te maken.

Vrijblijvend hypotheekadvies?
Via onze hypotheekadviseur kan je redelijk wat kosten besparen. Het eerste gesprek is gratis en kan eventueel via Google Meets.

Bieden vanaf

€ 545.000


Hoogste bod

€ 560.000

Heb je nog vragen?

Alle veelgestelde vragen rondom het bieden vind je hier. Voor overige vragen zijn wij telefonisch bereikbaar op 085 130 2361.

Locatie woning