Amsterdam – Kantershof 556

92 m2 - 4 kamers - bieden vanaf: € 375.000 - Delen op socials - Wat worden mijn maandlasten ?

Bezichtiging aanvragen

Aangeboden door

Marco Verbeek - marco@biedenenwonen.nl - 06 54 27 53 32

Marco Verbeek

Mooie woning he?

Kantershof 556, Amsterdam

Inleiding

In een groene hoek van Amsterdam Zuidoost, staat deze fijne hoekwoning op nieuwe bewoners te wachten. Beschikkend over 3 slaapkamers, zowel een riante keuken als living, zonnige achtertuin op het westen en overdekte voortuin is dit een heerlijke plek om te wonen!

Ook de locatie is uitstekend. Zo woon je in een zeer groene buurt, met zowel de Bijlmerweide als het Gaasperpark vlakbij. Met meerdere scholen, speeltuinen en een openbaar voetbalveld in de wijk is het tevens een zeer kindvriendelijke omgeving. In het winkelcentrum ‘Kraaiennest’ op loopafstand kun je terecht voor alle denkbare voorzieningen, waar je ook meerdere bushaltes en een metrostation vindt om net zo makkelijk in het centrum te kunnen shoppen. Pak je liever de auto? Dan woon je op steenworp afstand van een directe afslag naar de A9.

Begane grond

Je vindt de houten deur naar de voortuin aan een autovrije straat, waarna een betegelde en deels overdekte voortuin welke je naar de voordeur leidt. Eenmaal binnen kom je uit op een knusse lichte hal die rechtsaf direct toegang biedt tot de keuken. Rechtdoor vind je het toilet, de trap naar boven en de doorgang naar de living. Hier ben je voorzien van een lichte plavuizenvloer die je tevens in de living en keuken terugvindt.

De keuken is uitgerust met een breed L-vormig aanrecht in een houttint, omringd door blauwe kastjes en een lichte tegelwand. Hier ben je van alle gemakken voorzien dankzij een gasfornuis, afzuigkap, heteluchtoven, vaatwasser en een koel/vriescombinatie. Daarbij kook je hier met uitzicht op de voortuin.

De tuingerichte living is ruim en biedt voldoende plek voor een riante zit- als eethoek. Via hier heb je toegang tot de achtertuin en tevens de keuken.

Eerste verdieping

De vaste trap leidt naar een overloop waar 3 kamers aan grenzen, samen met de badkamer en het toilet. Op de vloer vind je hier een lichtgrijs laminaat die, op de badkamer na over de gehele eerste verdieping ligt.

De badkamer is volledig betegeld met witte tegels op de wanden en lichtgrijze kleinere tegels op de vloer. Deze bestaat uit een doucheruimte die de gehele breedte beslaat en een wastafel met spiegel waarbij het toilet zich in een aparte ruimte bevindt.

De master bedroom is ruim, waarbij deze plek biedt voor zowel een riant tweepersoonsbed, als voor extra kasten en/of een bureau. Verder beschik je nog over twee kleinere slaapkamers die ideaal in te richten zijn als thuiskantoor of kinderslaapkamer.

Buitenruimte
De achtertuin heeft onderhoud nodig en is momenteel grotendeels begroeid met groen. Hier valt met de nodige aandacht een prachtige, zonnige en ruime tuin van te maken.
Tevens heeft u nog ca 1.5 meter wat u extra kunt verlengen voor het hekwerk wat onder uw perceel valt.

Bijzonderheden

fijne hoekwoning aan een autovrije straat
3 slaapkamers
uitgebreide keuken
definitieve energielabel is aangevraagd
achtertuin op het zuidwesten van ca 60 m2
overdekte voortuin
langs de woning rechts een strook eigen grond waar u een hek kunt plaatsen van voortuin naar achtertuin
groene en kindvriendelijke omgeving
parken, scholen, speeltuinen en sportveld vlakbij
uitgebreid winkelcentrum ‘Kraaiennest’ op loopafstand
keuze uit bushaltes of metrostation voor snelle verbinding richting centrum
directe afslag naar A9 op steenworp afstand

Verkoopvoorwaarden:
De algemene verkoop voorwaarden zijn van toepassing op deze kavel. Deze vindt u tevens terug op de website van Bieden & Wonen.

Wij verzoeken gegadigden eerst de woning te bezichtigen, alvorens een bod kan worden geplaatst op de woning.
Graag vriendelijk verzoek via Funda een mail te sturen met verzoek voor bezichtiging.

Biedprocedure:
Biedingen kunnen uitsluitend worden gedaan via het online biedsysteem van Bieden en Wonen binnen de getoonde veiling datum- en tijd. De koper behoudt de wettelijke 3 dagen bedenktijd na het tekenen van de koopovereenkomst en het gunnen van de woning. De verkoper behoudt zich het recht voor om zonder opgaaf van redenen niet te gunnen of aan een ander dan de hoogste inschrijver dan wel de inschrijving steeds en zonder opgaaf van redenen af te gelasten, dit alles uitsluitend ter beoordeling van verkoper. Indien niet wordt gegund of de inschrijving om welke reden dan ook wordt afgelast, staat het verkoper vrij om met wie dan ook in onderhandeling te treden over een mogelijke verkoop; verkoper is daarbij niet gehouden om (een) bieder(s) in onderhandelingen te betrekken en bieders komen mitsdien te dier zake geen rechten toe.

Biedvoorwaarden:
De algemene biedvoorwaarden zijn van toepassing op dit object. Deze kan je inzien tijdens het registreren als bieder op de website: Bieden en Wonen.

Zorgvuldig samengesteld:
Deze advertentietekst is door ons kantoor met de meeste zorg samengesteld aan de hand van de door de verkoper aan ons ter hand gestelde gegevens en tekeningen. Derhalve kunnen wij geen garanties verstrekken, noch kunnen wij op enigerlei wijze eventuele aansprakelijkheid voor deze gegevens aanvaarden.

NEN-2580 normering:
De gepubliceerde oppervlakte en metrages van deze woning zijn door een onafhankelijke partij samengesteld in de vorm van een meetrapport, conform de NEN 2580 normering voor oppervlakte metingen.

Plan een bezichtiging

Natuurlijk wil je dit huis van binnen bekijken! Gaan we regelen. Vul hieronder je gegevens in en geef eventueel aan welke dag en welk tijdstip jou het beste uitkomt. Dan wordt er contact met je opgenomen om een afspraak te maken.

Vrijblijvend hypotheekadvies?
Via onze hypotheekadviseur kan je redelijk wat kosten besparen. Het eerste gesprek is gratis en kan eventueel via Google Meets.

Safe Begeleidend notaris voor de juridische overdracht is Kuin van Overbeek Notariaat (020 305 2700)

Heb je nog vragen?

Alle veelgestelde vragen rondom het bieden vind je hier. Voor overige vragen zijn wij telefonisch bereikbaar op 085 130 2361.

Locatie woning