Amsterdam – Josephus Jittastraat 79

98 m2 - 5 kamers - bieden vanaf: € 445.000 - Delen op socials - Wat worden mijn maandlasten ?

Bezichtiging aanvragen

Aangeboden door

Marco Verbeek - marco@biedenenwonen.nl - 06 54 27 53 32

Marco Verbeek

Mooie woning he?

LET OP: AANVRAGEN VOOR EEN BEZICHTIGING GRAAG PER MAIL VANUIT FUNDA.

Introductie

Wil je Amsterdam niet verlaten, maar wel ruimtelijker wonen? Dan is deze fijne tussenwoning misschien wel iets voor jou! De woning ligt in Slotermeer-Zuidwest, een rustige en kindvriendelijke buurt, maar is desondanks van alle benodigdheden voorzien. Met drie slaapkamers op de eerste verdieping én een ruime zolder, is deze woning ideaal voor jonge gezinnen. En niet onbelangrijk: dankzij de vloerverwarming op de begane grond zit je er in de winter warmpjes bij!

Slotermeer is voor Amsterdamse begrippen erg groen. Er zijn meerdere parken in de buurt te vinden, waaronder het Eendracht park, Gerbrandypark en Sloterpark met de Sloterplas. De gemeente is momenteel druk bezig met het opknappen van de buurt, waarbij woningen en schoolgebouwen worden vernieuwd en speelplekken worden opgeknapt. Er is ook een eigen winkelcentrum, met een gezellige markt van dinsdag tot en met zaterdag. Ook voorzieningen als scholen, kinderopvangcentra en sportverenigingen liggen nabij. Binnen een paar autominuten bereikt u de ringweg A10 en ook met het openbaar vervoer bereikt u snel en gemakkelijk uw bestemming: er rijden twee tramlijnen en een buslijn door de wijk. Kortom, wonen in Slotermeer betekent rustig wonen op steenworp afstand van het bruisende centrum!

Indeling

Begane grond Hier en daar kan de woning een likje verf krijgen, maar verder is het netjes onderhouden. Je bereikt de woning via de hal, waarbij je aan je linkerhand direct het toilet ziet. Loop je rechtdoor, dan kom je uit in de woonkamer. De living is ruim 16m² en de keuken is achter de trap naar de eerste verdieping te vinden, waardoor deze los van de woonkamer staat. Dankzij de raampartij is ook in de keuken genoeg lichtinval. De keuken is voorzien van een afzuigkap, magnetron, vaatwasser en twee gootstenen. De kastjes zijn wit met lichtblauw en het werkblad is donker. Er is daarnaast nog genoeg ruimte voor een fornuis, oven en koel- en vriescombinatie. In zowel de living als de keuken kun je gebruik maken van heerlijke vloerverwarming, waardoor de ruimte snel is opgewarmd.

Bovenverdiepingen Op de eerste verdieping is er ruimte voor de badkamer en maar liefst drie slaapkamers. Twee slaapkamers zijn rond de 10m² en de andere kamer is bijna 8m². Ook deze kamer is geschikt als (kleine) slaapkamer, maar kan eventueel ook ingericht worden als inloopkast, sportruimte of thuiswerkplek. Aan jou de keuze! De slaapkamer deuren hebben een mooi profiel, wat een authentieke uitstraling geeft. De badkamer heeft witte betegeling op de muren en een donkere vloer. Deze ruimte is voorzien van een nette badkamermeubel, douche en een fijn ligbad. Hier vind je tevens het tweede toilet.

Ook de slaapkamer op de tweede verdieping heeft een nette afwerking met een mooie laminaatvloer en ingebouwde spotjes op het plafond. De schuine muren zorgen voor een knusse uitstraling. Hier vind je de aansluiting op de wasmachine en droger. Echter is deze ruimte ook zeer goed te gebruiken als extra slaapkamer. Er is ruim 15m² aan leefruimte en daarnaast meer dan genoeg opbergruimte dankzij de knieschotten.

Buitenruimte De achtertuin is volledig betegeld. Met een hogedrukspuit is de achtertuin weer als nieuw en kun je deze volledig naar eigen wens inrichten! Achterin de tuin staat een houten berging van ruim 6m².

Dankzij de achterom kan je snel en gemakkelijk je fiets kwijt in de berging. Omdat er geen directe achterburen zijn, heb je hier veel privacy en is het hier met zomerse dagen heerlijk toeven!

Bijzonderheden:

– Ruime kamers
– Vloerverwarming
– Kindvriendelijke buurt
– Dichtbij winkelcentrum plein 40/45
– Dichtbij uitvalswegen
– Fijne achtertuin met berging en achterom
– Erfpacht afgekocht tot ca. 2056

Verkoopvoorwaarden:
De algemene verkoop voorwaarden zijn van toepassing op deze kavel. Deze vindt u tevens terug op de website van Bieden & Wonen.

Wij verzoeken gegadigden eerst de woning te bezichtigen, alvorens een bod kan worden geplaatst op de woning. Bij de bezichtigingen wordt rekening gehouden met de geldende RIVM maatregelen.

Bied datum- en tijd
Op de pagina van de betreffende woning op de Bieden en Wonen website vind je de begin- en eindtijd van de biedronde.

Biedprocedure:
Biedingen kunnen uitsluitend worden gedaan via het online biedsysteem van Bieden en Wonen binnen de getoonde veiling datum- en tijd. De koper behoudt de wettelijke 3 dagen bedenktijd na het tekenen van de koopovereenkomst en het gunnen van de woning. De verkoper behoudt zich het recht voor om zonder opgaaf van redenen niet te gunnen of aan een ander dan de hoogste inschrijver dan wel de inschrijving steeds en zonder opgaaf van redenen af te gelasten, dit alles uitsluitend ter beoordeling van verkoper. Indien niet wordt gegund of de inschrijving om welke reden dan ook wordt afgelast, staat het verkoper vrij om met wie dan ook in onderhandeling te treden over een mogelijke verkoop; verkoper is daarbij niet gehouden om (een) bieder(s) in onderhandelingen te betrekken en bieders komen mitsdien te dier zake geen rechten toe.

Biedvoorwaarden:
De algemene biedvoorwaarden zijn van toepassing op dit veilingobject. Deze kan je inzien tijdens het registreren als bieder op de website: Bieden en Wonen.

Zorgvuldig samengesteld:
Deze advertentietekst is door ons kantoor met de meeste zorg samengesteld aan de hand van de door de verkoper aan ons ter hand gestelde gegevens en tekeningen. Derhalve kunnen wij geen garanties verstrekken, noch kunnen wij op enigerlei wijze eventuele aansprakelijkheid voor deze gegevens aanvaarden.

NEN-2580 normering:
De gepubliceerde oppervlakte en metrages van deze woning zijn door een onafhankelijke partij samengesteld in de vorm van een meetrapport, conform de NEN 2580 normering voor oppervlakte metingen.

Plan een bezichtiging

Natuurlijk wil je dit huis van binnen bekijken! Gaan we regelen. Vul hieronder je gegevens in en geef eventueel aan welke dag en welk tijdstip jou het beste uitkomt. Dan wordt er contact met je opgenomen om een afspraak te maken.

Vrijblijvend hypotheekadvies?
Via onze hypotheekadviseur kan je redelijk wat kosten besparen. Het eerste gesprek is gratis en kan eventueel via Google Meets.

Safe Begeleidend notaris voor de juridische overdracht is Kuin van Overbeek Notariaat (020 305 2700)

Heb je nog vragen?

Alle veelgestelde vragen rondom het bieden vind je hier. Voor overige vragen zijn wij telefonisch bereikbaar op 085 130 2361.

Locatie woning