Amsterdam – Jisperveldstraat 485

80 m2 - 4 kamers - bieden vanaf: € 249.000 - Delen op socials - Wat worden mijn maandlasten ?

Bezichtiging aanvragen

Aangeboden door

Marco Verbeek - marco@biedenenwonen.nl - 06 54 27 53 32

Marco Verbeek

Mooie woning he?

Bieden en Wonen verkoopt deze woning via een uniek en transparant Online biedproces.
Geïnteresseerden kunnen zich na bezichtiging aanmelden om deel te nemen aan het biedproces. Het betreft een vrijwillige veiling, waarbij de woning bij opbod tegen het “beste” bod verkocht zal worden.

NB. De getoonde vraagprijs is een scherpe vanaf prijs!

Ligging:
Keurig 4-kamer appartement op de 9e verdieping met geweldig uitzicht over Amsterdam Noord!

Het appartement ligt in een goed onderhouden complex met veel groen in de nabije omgeving. Vele voorzieningen zoals het winkelcentrum ”Boven ’t IJ” en Waterlandplein, horecagelegenheden, sportaccommodaties, scholen en recreatieparken zijn op loopafstand. De Noord-Zuidlijn brengt je binnen enkele minuten in hartje centrum en binnen 5 minuten rijd je op de A10. De pont naar het centraal station ligt ook op korte afstand. Genoeg mogelijkheden om snel in het gezellige stadscentrum te komen!

Indeling:

Begane grond:
Hal en toegang tot het trappenhuis, lift en de berging.

9e verdieping:
Vanaf de galerij betreed je de hal welke toegang geeft tot het separaat toilet en het woongedeelte. Aan de voorzijde bevindt zich de open keuken. De nette keuken is van alle gemakken voorzien; een inbouw oven, koelkast en vriezer, 5-pits gasstel, afzuigkap en een vaatwasser. Aansluiting wasmachine aanwezig. In het verlengde van de keuken vind je de woonkamer, een ruime kamer waar genoeg plek is voor een riante zit- en eethoek! Vanuit de woonkamer heb je toegang tot het balkon op het zuiden. Hier sta je vanzelf even een paar minuten stil om te genieten van het prachtige uitzicht!

Het appartement heeft 3 ruime slaapkamers, waarvan 1 zich aan de voorzijde bevindt en 2 aan de achterzijde. De slaapkamers zijn allemaal toegankelijk vanuit de ruime hal, waar zich tevens een inbouwkast en badkamer bevindt. De badkamer is voorzien van een douche en wastafel.

In de onderbouw bevindt zich de berging.

Bijzonderheden:
– Bouwjaar 1968
– Eigen berging in de onderbouw
– Servicekosten € 198,- per maand inclusief stookkosten
– Het betreft een appartement met op dit moment nog een lidmaatschapsrecht. Bij de nieuwe koper wordt dit aangepast naar appartementsrecht.
– laminaatvloer in gehele woning, behalve badkamer en toilet welke is voorzien van tegels
– Oplevering in overleg
– Woonoppervlak 80 m2
– Energielabel: E

Maak snel een afspraak voor een bezichtiging met de verkopend makelaar Marco Verbeek.
mobiel : 06 54 275332
mail : marco@biedenenwonen.nl

Op de Bieden en Wonen website kunt u additionele informatie inzien of downloaden:

– kostenspecificatie met alle bijkomende kosten.
– informatie over het biedproces.

Bied procedure:
Biedingen kunnen worden gedaan via de online veiling van Bieden en Wonen zoals vermeld op de website van Bieden en Wonen. De biedrondes bestaan uit een veiling startdatum en een einddatum.

Indien de woning niet is gegund:
De volgende biedronde wordt ingepland na voorgaande biedronde.
Nieuwe kijkdagen worden eveneens na de voorgaande biedronde ingepland deze vindt u hier op de website.

Notaris:
De biedingen van deze online veiling staan onder toezicht van het notariskantoor zoals vermeld staat op de website van Bieden en Wonen, bij desbetreffende woning.

Veilingvoorwaarden:
De algemene veiling voorwaarden zijn van toepassing op deze kavel / op dit veilingobject. Deze vindt u tevens terug op de website van Bieden en Wonen.

Veilingkosten voor koper:
De bijkomende veilingkosten ten laste van de koper voor deze woning zijn vermeld op de website van het veilinghuis Bieden en Wonen. (zie kostenspecificatie bij downloads) U vindt deze tevens terug bij de notaris die het notarieel toezicht doet voor deze woning en in de Algemene Veiling Voorwaarden.

Gunning:
De verkoper behoudt zich het recht voor om zonder opgaaf van redenen niet te gunnen of aan een ander dan de hoogste inschrijver dan wel de inschrijving steeds en zonder opgaaf van redenen af te gelasten, dit alles uitsluitend ter beoordeling van verkoper. Indien niet wordt gegund of de inschrijving om welke reden dan ook wordt afgelast, staat het verkoper vrij om met wie dan ook in onderhandeling te treden over een mogelijke verkoop; verkoper is daarbij niet gehouden om (een) bieder(s) in onderhandelingen te betrekken en bieders komen mitsdien te dier zake geen rechten toe

Plan een bezichtiging

Natuurlijk wil je dit huis van binnen bekijken! Gaan we regelen. Vul hieronder je gegevens in en geef eventueel aan welke dag en welk tijdstip jou het beste uitkomt. Dan wordt er contact met je opgenomen om een afspraak te maken.

Vrijblijvend hypotheekadvies?
Via onze hypotheekadviseur kan je redelijk wat kosten besparen. Het eerste gesprek is gratis en kan eventueel via Google Meets.

Safe Begeleidend notaris voor de juridische overdracht is Kuin van Overbeek Notariaat (020 305 2700)

Heb je nog vragen?

Alle veelgestelde vragen rondom het bieden vind je hier. Voor overige vragen zijn wij telefonisch bereikbaar op 085 130 2361.

Locatie woning