Amsterdam – James Rosskade 12-1

92 m2 - 4 kamers - bieden vanaf: € 399.500 - Delen op socials - Wat worden mijn maandlasten ?

Bezichtiging aanvragen

Aangeboden door

Caspar Phijffer - caspar@biedenenwonen.nl - 085 130 23 61

Caspar Phijffer

Mooie woning he?

Omgeving
James Rosskade is een straat in de wijk Bos en Lommer in Amsterdam-West. Dit stadsdeel van Amsterdam is met recht hip, happening en ook nog eventjes upcoming te noemen. Waarom? De wijk heeft leuke, aloude bekende plekjes, maar er openen hier ook steeds meer nieuwe hotspots. U bent hier tevens nabij het Westergasterrein en natuurlijk de andere leuke buurten die Amsterdam te bieden heeft. Ook is de omgeving op deze plek zeer rustig en kunt u uzelf terug trekken!

Bijzonderheden
• Turn key appartement
• Vlakbij de snelweg
• Goed voor woon-werk verkeer
• Veel ruimte in een gezellig appartement!
• Vaatwasser en koelvries blijven achter in de keuken
• Keuken bestaat uit alle benodigdheden en wordt met alle keuken voorzieningen opgeleverd
• De keuken is half open gemaakt door huidige eigenaren, wat het een unieke keuken maakt!
• Volledig eikenhouten vloer in het appartement (slechts 5 jaar oud)
• Balkon aan voorzijde en achterzijde van het appartement (altijd zon en schaduw naar keuze)
• Er is een box op de begane grond van 4 x 5 meter
• Inclusief de koopsom laat de eigenaar de inloopkasten achter

Indeling
De entree van het 3 slaapkamer appartement aan de Jame Rosskade ligt op de 1e verdieping. Wanneer u de woning binnenstapt treft u direct in de hal drie deuren naar de drie slaapkamers en de badkamer van de woning.Tevens is hierook en gescheiden toilet. Als laatste treft u voor u een deur naar een zeer ruime woonkamer een half open keuken die zeer goed onderhouden zijn. Aan de achterzijde van het appartement treft u een balkon aan.

Erfpacht
De erfpacht is afgekocht tot 2056.

Tuin / buiten
Er is een balkon aanwezig aan de achterkant én aan de voorzijde van het appartement.

Gunning
De verkoper behoudt zich het recht voor om zonder opgaaf van redenen niet te gunnen of aan een ander dan de hoogste inschrijver dan wel de inschrijving steeds en zonder opgaaf van redenen af te gelasten, dit alles uitsluitend ter beoordeling van verkoper. De verkoper houdt zich te dien aanzien het recht van beraad voor. Indien niet wordt gegund of de inschrijving om welke reden dan ook wordt afgelast, staat het verkoper vrij om met wie dan ook in onderhandeling te treden over een mogelijke verkoop; verkoper is daarbij niet gehouden om (een) bieder(s) in onderhandelingen te betrekken en bieders komen mitsdien te dier zake geen rechten toe.

Betaling
De koopsom dient bij de levering te worden voldaan. Uiterlijk 14 dagen na ondertekening van de koopovereenkomst dient koper een waarborgsom van 10% van de koopprijs bij de notaris te storten dan wel een bankgarantie tot zodanig bedrag gesteld te laten hebben.

Plan een bezichtiging

Natuurlijk wil je dit huis van binnen bekijken! Gaan we regelen. Vul hieronder je gegevens in en geef eventueel aan welke dag en welk tijdstip jou het beste uitkomt. Dan wordt er contact met je opgenomen om een afspraak te maken.

Vrijblijvend hypotheekadvies?
Via onze hypotheekadviseur kan je redelijk wat kosten besparen. Het eerste gesprek is gratis en kan eventueel via Google Meets.

Bieden vanaf

€ 399.500


Hoogste bod

€ 410.000

Heb je nog vragen?

Alle veelgestelde vragen rondom het bieden vind je hier. Voor overige vragen zijn wij telefonisch bereikbaar op 085 130 2361.

Locatie woning