Amsterdam – Hoogoord 10

95 m2 - 4 kamers - bieden vanaf: € 289.000 - Delen op socials - Wat worden mijn maandlasten ?

Bezichtiging aanvragen

Aangeboden door

Caspar Phijffer - caspar@biedenenwonen.nl - 085 130 23 61

Caspar Phijffer

Mooie woning he?

Omgeving
Deze woning ligt op een zeer centrale plek nabij supermarkten, winkels en allerlei andere relevante voorzieningen. Vanaf de derde verdieping heeft u een mooi uitzicht vanaf het balkon van deze woning.

Bijzonderheden
• Winkels nabij het appartement
• Balkon aan achterzijde woning
• Nieuwe keuken (met een extra bijkeuken)
• Drie slaapkamers verdeeld over 95 m2

Indeling
Beneden op de begane grond treft u de entree van deze woning aan. Middels een gemeenschappelijke lift in het trappenhuis komt u boven op de derde verdieping. Hier treft u direct Hoogoord nummer 10. Wanneer u binnen komt in dit appartement valt direct op dat het zeer goed onderhouden is. Via de hal komt u in de woonkamer. De ruime woonkamer leidt u direct naar een open keuken, welke onlangs vernieuwd is. In deze keuken treft u ook nog een bijkeuken aan, wat multifunctioneel is.

De woonkamer heeft een deur naar een hal. Vanuit deze hal treft u de badkamer, toilet (apart) en drie slaapkamers.

Erfpacht
De efpacht canon bedraagt totaal €288,00 en dient in halfjaarlijkse termijnen vooruit te worden betaald. Op 1 mei en 1 november van elk jaar.

Tuin / buiten
Er is een balkon aanwezig aan de achterzijde van de woning.

Gunning
De verkoper behoudt zich het recht voor om zonder opgaaf van redenen niet te gunnen of aan een ander dan de hoogste inschrijver dan wel de inschrijving steeds en zonder opgaaf van redenen af te gelasten, dit alles uitsluitend ter beoordeling van verkoper. De verkoper houdt zich te dien aanzien het recht van beraad voor. Indien niet wordt gegund of de inschrijving om welke reden dan ook wordt afgelast, staat het verkoper vrij om met wie dan ook in onderhandeling te treden over een mogelijke verkoop; verkoper is daarbij niet gehouden om (een) bieder(s) in onderhandelingen te betrekken en bieders komen mitsdien te dier zake geen rechten toe.

Betaling
De koopsom dient bij de levering te worden voldaan. Uiterlijk 14 dagen na ondertekening van de koopovereenkomst dient koper een waarborgsom van 10% van de koopprijs bij de notaris te storten dan wel een bankgarantie tot zodanig bedrag gesteld te laten hebben.

Plan een bezichtiging

Natuurlijk wil je dit huis van binnen bekijken! Gaan we regelen. Vul hieronder je gegevens in en geef eventueel aan welke dag en welk tijdstip jou het beste uitkomt. Dan wordt er contact met je opgenomen om een afspraak te maken.

Vrijblijvend hypotheekadvies?
Via onze hypotheekadviseur kan je redelijk wat kosten besparen. Het eerste gesprek is gratis en kan eventueel via Google Meets.

Bieden vanaf

€ 289.000


Hoogste bod

€ 294.780

Heb je nog vragen?

Alle veelgestelde vragen rondom het bieden vind je hier. Voor overige vragen zijn wij telefonisch bereikbaar op 085 130 2361.

Locatie woning