Amsterdam – Hogevecht 46

94 m2 - 4 kamers - bieden vanaf: € 187.500 - Delen op socials - Wat worden mijn maandlasten ?

Bezichtiging aanvragen

Aangeboden door

Caspar Phijffer - caspar@biedenenwonen.nl - 085 130 23 61

Caspar Phijffer

Mooie woning he?

Wij bieden u dit opknap appartementje aan in het opkomende Amsterdam Zuid-Oost. Het appartement is voorzien van 3 slaapkamers. Ook heeft dit appartement een eigen parkeerplaats in de parkeergarage. Rondom dit appartementencomplex vindt u veel groen die ervoor zorgen dat u leuke wandelingen kunt maken.

Entree
De entree (eerste voordeur) is op de begane grond van het appartementencomplex aan de Hogevecht. Het complex is ietwat verouderd, maar beschikt over alle benodigdheden en over genoeg ruimte. Een lift brengt u naar de bovenste etage, waar het appartement Hogevecht 46 ligt.

Indeling
Wanneer u de deur opent van de Hogevecht 46, treft u eerst een hal/entree aan. Aan uw linkerzijde treft u direct de gesloten keuken, met een bijkeuken. De bijkeuken is groot genoeg. Hier zou u eventueel ook nog een berging of een andere kamer van kunnen maken.

Nadat u de hal uitloopt komt u direct in de woonkamer uit. Deze ruime woonkamer grenst direct aan het balkon die helemaal doorloopt tot het einde van het appartement. U heeft hier volop zon. Aan uw linker zijde treft u nogmaals een hal met drie slaapkamers.

Tevens vindt u in deze hal ok een badkamer en een toilet. De toilet is gescheiden van de badkamer.

Parkeren
U kunt parkeren op de parkeerplaats die bij dit object wordt aangeboden inclusief de prijs. Dit is een parkeerplaats.

Berging
Verder is er ook nog een berging aanwezig van 2.60M bij 1.47M.

Gunning
De verkoper verkoop deze woning via de vrijwillige internet verkoop via online bieden, onder voorbehoud van gunnen door de verkoper.

Waarborgsom
Nadat de woning is gegund door de verkoper aan de bieder met het beste bod, wordt de voorlopig koopakte opgemaakt, waarna de koper 14 dagen na ondertekening van de koopakte een waarborgsom zal storten van 10% van de uiteindelijke koopsom.

Koop voor de veiling uit
Deze woning kan voordat de veiling start aangekocht worden door een bieder die zich heeft geregistreerd bij ons als bieder. Op het online platform staat een ‘koop voor de markt uit’ knop. Wanneer u hierop drukt, stopt de veiling, of in het geval dat de veiling nog niet is gestart, dan worden alle bezichtigingen geannuleerd. De drie wettelijke dagen bedenktijd gaan in vanaf het tekenen van de koopakte. 

Plan een bezichtiging

Natuurlijk wil je dit huis van binnen bekijken! Gaan we regelen. Vul hieronder je gegevens in en geef eventueel aan welke dag en welk tijdstip jou het beste uitkomt. Dan wordt er contact met je opgenomen om een afspraak te maken.

Vrijblijvend hypotheekadvies?
Via onze hypotheekadviseur kan je redelijk wat kosten besparen. Het eerste gesprek is gratis en kan eventueel via Google Meets.

Bieden vanaf

€ 187.500


Hoogste bod

€ 213.750

Heb je nog vragen?

Alle veelgestelde vragen rondom het bieden vind je hier. Voor overige vragen zijn wij telefonisch bereikbaar op 085 130 2361.

Locatie woning