Amsterdam – Hertspieghelweg 48hs

66 m2 - 2 kamers - bieden vanaf: € 385.000 - Delen op socials - Wat worden mijn maandlasten ?

Bezichtiging aanvragen

Aangeboden door

Marco Verbeek - marco@biedenenwonen.nl - 06 54 27 53 32

Marco Verbeek

Mooie woning he?

Deze woning ligt in een gezellige buurt. In de directe omgeving zijn veel leuke cafés, restaurants, winkels en de markt op het Bos en Lommerplein voor de dagelijkse boodschappen.
Op steenworp afstand ligt een mooi, groen plantsoen met een nieuw aangelegde speeltuin en een voetbalveldje. Het Erasmuspark, het recreatiegebied Sloterplas en het bruisende Westerpark zijn met de fiets snel te bereiken.

Goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. De ideale ligging om snel in het centrum te komen of de stad uit te gaan. Bus 80 gaat rechtstreeks naar Haarlem en Zandvoort aan Zee.

NB. De getoonde vraagprijs is een vanaf prijs. Biedingen kunnen worden geplaatst uitsluitend vanaf de getoonde vanaf prijs.

Indeling:
Entree, hal met toegang tot alle vertrekken. Aan de voorzijde ligt de ruime en lichte woonkamer met vrij uitzicht. Via de ensuite komt u in de achterkamer welke als werkkamer, eetkamer of slaapkamer gebruikt kan worden. Door de ensuite is er veel opbergruimte in de inbouwkasten. Naast de woonkamer ligt de slaapkamer aan de voorzijde met balkon. Aan de achterzijde van de woning is een ruime woonkeuken voorzien van standaard keukenblok. Er is hier ook vrij uitzicht op een binnentuin. Het balkon aan de achterzijde is via de keuken en eetkamer te bereiken. De badkamer ligt in het midden van de woning en is voorzien van een douche, wastafel en wasmachine-aansluiting. Er is een apart toilet.

Bijzonderheden:
– Woonoppervlakte circa 66 m²
– Perceel oppervlakte 89 m2
– Bouwjaar 1950
– Heerlijke tuin/terras met tevens ruime overkapping aan achterzijde
– Bijkeuken
– Aansluitende zeer ruime berging met binnendeur naar 2e berging. Berging voorzien van eigen entree deur. ( kan ook als slaapkamer gemaakt worden )
– 2e berging
– Bijdrage VVE circa € 85,00 per maand
– Gezonde en actieve VvE, beheerd door VVE Beheer Amsterdam
– Erfpacht vooruitbetaald tot en met 31-08-2055
– Eeuwigdurende erfpacht aangevraagd onder gunstige voorwaarden
– Oplevering per direct

Bieden en Wonen Amsterdam werkt als volgt:
* Let op: Dit is geen executie veiling verkoop. Dit is een vrijwillige online transparante verkoop waarbij onder toezicht van een onafhankelijk notariskantoor biedingen via het veilingplatform van Bieden en Wonen 100% transparant per opbod kunnen worden gedaan.

Nieuwsgierig geworden?
Voor het maken van een bezichtigingsafspraak kun je contact opnemen met verkopend makelaar Marco Verbeek op 06 54275332 of per mail: marco@biedenenwonen.nl.
U vindt ons ook via Funda, de woningpagina op de website van Bieden en Wonen, waar u tevens ons telefoonnummer krijgt te zien van ons hoofkantoor in Amsterdam.
Wij verzoeken de gegadigden eerst de woning te bezichtigen, alvorens een bod kan worden geplaatst op de woning. Bij de bezichtigingen wordt rekening gehouden met de geldende RIVM maatregelen.
U kunt ook alvast voor de bezichtiging bij interesse uw inschrijven via onze website, waarna u na validatie een terugkoppeling krijgt per mail, zodat u na de bezichtiging in de startblokken staat om te bieden zodra de veiling opent.

Biedprocedure;
Biedingen kunnen uitsluitend worden gedaan via het online biedsysteem van Bieden en Wonen binnen de getoonde veiling datum- en tijd. Na afloop van de biedronde heeft verkoper het gun recht van maximaal 3 werkdagen. De koper behoudt de wettelijke 3 dagen bedenktijd na het tekenen van de koopovereenkomst en het gunnen van de woning.

Plan een bezichtiging

Natuurlijk wil je dit huis van binnen bekijken! Gaan we regelen. Vul hieronder je gegevens in en geef eventueel aan welke dag en welk tijdstip jou het beste uitkomt. Dan wordt er contact met je opgenomen om een afspraak te maken.

Vrijblijvend hypotheekadvies?
Via onze hypotheekadviseur kan je redelijk wat kosten besparen. Het eerste gesprek is gratis en kan eventueel via Google Meets.

Bieden vanaf

€ 385.000


Hoogste bod

€ 415.250

Heb je nog vragen?

Alle veelgestelde vragen rondom het bieden vind je hier. Voor overige vragen zijn wij telefonisch bereikbaar op 085 130 2361.

Locatie woning