Amsterdam – Harry Koningsbergerstraat 134

30 m2 - 1 kamers - bieden vanaf: € 189.000 - Delen op socials - Wat worden mijn maandlasten ?

Bezichtiging aanvragen

Aangeboden door

Marco Verbeek - marco@biedenenwonen.nl - 06 54 27 53 32

Marco Verbeek

Mooie woning he?

LET OP: AANVRAGEN VOOR EEN BEZICHTIGING GRAAG PER MAIL.

Introductie

Dit appartementencomplex aan de Harry Koningsbergerstraat, in Slotermeer, is het enige rijksmonument in Nieuw-West. Eind jaren ‘50 werd deze flat speciaal gebouwd voor vrijgezellen, naar ontwerp van Jan Rietveld en Pieter Rinse Bloemsma. Het uit staalbeton geconstrueerde gebouw kreeg al gauw de bijnaam ‘de Hunkerbunker’. Ook nu wonen er nog steeds veel alleenstaanden, vanwege de 1-2 kamerflats. De architecten hebben naast dit flatgebouw ook diverse architectuur in de wijk ontworpen.

Het appartement is gunstig gelegen ten opzichte van station Amsterdam Sloterdijk en de uitvalswegen A10 en N200. Op loopafstand vind je verschillende supermarkten en eetgelegenheden. Het bruisende centrum van Amsterdam is op de fiets in ongeveer een kwartier te bereiken. Rondom het complex zijn voldoende parkeergelegenheden te vinden. Bovendien is het complex gelegen aan een rustige groene straat, zonder doorgaand verkeer.

Dit lichte en sfeervolle appartement is voorzien van dubbel glas en heeft een prachtige lichtinval door de grote beeldbepalende raampartijen. De badkamer is voorzien van een prachtige authentieke granieten vloer. Het groene uitzicht is uniek gezien de locatie en bovendien heb je niet te maken met inkijkende overburen. Op de begane grond vind je een handige berging, welke je extra opbergruimte geeft. Er is een actieve en financieel gezonde VVE in werking. Ook is er een huismeester aanwezig en de onderlinge sociale controle in het complex is prettig.

Indeling

Entree

In het voorportaal van de flat vind je het intercomsysteem. In het ontwerp van de centrale entreehal, is gewerkt met ruimte en accenten in primaire kleuren. Het appartement is gesitueerd in het midden van de galerij op de eerste verdieping van het complex. Er is een lift aanwezig.

Bij binnenkomst in het appartement bevind je je in een hal, welke leidt naar de woonruimte en de badkamer. In deze hal is voldoende ruimte voor een kapstok en eventuele schoenenkast.

Living

Bij binnenkomst in de woonruimte, tref je een lichte ruimte die ondanks het relatief kleine oppervlakte, toch ruimtelijk aanvoelt. Door de brede en hoge raampartijen krijgt deze ruimte een prachtige lichtinval. Je hebt hier ruimte voor het plaatsen van een eettafel, bed en een bank. Vanuit de living krijg je toegang tot een balkon.

Keuken

Naast de living vind je de sfeervolle keuken. Hoewel de keuken niet erg ruim is, is het toch op ingenieuze wijze ingedeeld. Je beschikt over veel werkoppervlakte en opbergruimte voor servies en keukengerei. Ook is er een oven aanwezig en je kijkt uit op het balkon.

Badkamer

De badkamer is wederom klein maar fijn. De ruimte beschikt over een granieten vloer en een klassieke zwart-witte tegelmuur. In deze badkamer is zowel een douche als toilet aanwezig.

De buitenruimte

Vanaf het balkon heb je een fijn groen uitzicht en er is hier plek voor een leuke bistro set of een smal bankje, zodat je na een lange werkdag even bij kunt komen op dit balkon. Bij deze woning hoort ook een berging die je vindt op de begane grond.

De bijzonderheden van de woning:

– Rijksmonument

– Gunstig gelegen ten opzichte van station Amsterdam Sloterdijk

– Uitvalswegen dichtbij

– 30m2 woonoppervlakte

– Hoog rendement warmwaterboiler met als verwarming een convector

– Dubbel glas

– Belast met erfpacht

– Bergruimte aanwezig

– Mooie lichtinval

– Keuken met ingenieuze indeling

– Mooie granieten vloer in de badkamer

– Uniek groen uitzicht

– Op 15 minuten fietsen van het bruisende centrum van Amsterdam

– Actieve en financieel gezonde VvE aanwezig

– Huismeester aanwezig

– Prettige sociale controle

Verkoopvoorwaarden:
De algemene verkoop voorwaarden zijn van toepassing op deze kavel. Deze vindt u tevens terug op de website van Bieden & Wonen.

Wij verzoeken gegadigden eerst de woning te bezichtigen, alvorens een bod kan worden geplaatst op de woning. Bij de bezichtigingen wordt rekening gehouden met de geldende RIVM maatregelen.
Graag vriendelijk verzoek via Funda een mail te sturen met verzoek voor bezichtiging.

Bied datum- en tijd
Op de pagina van de betreffende woning op de Bieden en Wonen website vind je de begin- en eindtijd van de biedronde.

Biedprocedure:
Biedingen kunnen uitsluitend worden gedaan via het online biedsysteem van Bieden en Wonen binnen de getoonde veiling datum- en tijd. De koper behoudt de wettelijke 3 dagen bedenktijd na het tekenen van de koopovereenkomst en het gunnen van de woning. De verkoper behoudt zich het recht voor om zonder opgaaf van redenen niet te gunnen of aan een ander dan de hoogste inschrijver dan wel de inschrijving steeds en zonder opgaaf van redenen af te gelasten, dit alles uitsluitend ter beoordeling van verkoper. Indien niet wordt gegund of de inschrijving om welke reden dan ook wordt afgelast, staat het verkoper vrij om met wie dan ook in onderhandeling te treden over een mogelijke verkoop; verkoper is daarbij niet gehouden om (een) bieder(s) in onderhandelingen te betrekken en bieders komen mitsdien te dier zake geen rechten toe.

Biedvoorwaarden:
De algemene biedvoorwaarden zijn van toepassing op dit veilingobject. Deze kan je inzien tijdens het registreren als bieder op de website: Bieden en Wonen.

Zorgvuldig samengesteld:
Deze advertentietekst is door ons kantoor met de meeste zorg samengesteld aan de hand van de door de verkoper aan ons ter hand gestelde gegevens en tekeningen. Derhalve kunnen wij geen garanties verstrekken, noch kunnen wij op enigerlei wijze eventuele aansprakelijkheid voor deze gegevens aanvaarden.

NEN-2580 normering:
De gepubliceerde oppervlakte en metrages van deze woning zijn door een onafhankelijke partij samengesteld in de vorm van een meetrapport, conform de NEN 2580 normering voor oppervlakte metingen.

Plan een bezichtiging

Natuurlijk wil je dit huis van binnen bekijken! Gaan we regelen. Vul hieronder je gegevens in en geef eventueel aan welke dag en welk tijdstip jou het beste uitkomt. Dan wordt er contact met je opgenomen om een afspraak te maken.

Vrijblijvend hypotheekadvies?
Via onze hypotheekadviseur kan je redelijk wat kosten besparen. Het eerste gesprek is gratis en kan eventueel via Google Meets.

Safe Begeleidend notaris voor de juridische overdracht is Kuin van Overbeek Notariaat (020 305 2700)

Heb je nog vragen?

Alle veelgestelde vragen rondom het bieden vind je hier. Voor overige vragen zijn wij telefonisch bereikbaar op 085 130 2361.

Locatie woning