Amsterdam – Grubbehoeve 220

71 m2 - 3 kamers - bieden vanaf: € 222.500 - Delen op socials - Wat worden mijn maandlasten ?

Bezichtiging aanvragen

Aangeboden door

Caspar Phijffer - caspar@biedenenwonen.nl - 085 130 23 61

Caspar Phijffer

Mooie woning he?

Omgeving
Dit appartement ligt in een appartementencomplex nabij winkels en speelplaatsen voor uw kinderen. Daarnaast is deze buurt zeer opkomend in Amsterdam Zuid Oost!

Bijzonderheden
• Ruim 71 m2 twee-slaapkamer appartement!
• Netjes onderhouden
• Mooie keuken voorzien van alle benodigdheden!
• Balkon aan achterzijde van het appartement
• Op onze website (Bieden en Wonen) delen wij een virtuele woning tour met u!

Indeling
Wanneer u binnenkomt in dit appartement, treft u een net onderhouden appartement aan. Als eerst komt u binnen in de hal. Wanneer u verder loopt, treft u een ruime, zeer lichte woonkamer aan! De grote ramen in deze kamer zorgen voor veel daglicht. Verder treft u een half open keuken aan. Deze keuken ziet er zeer goed uit en is ook zeer netjes onderhouden. Het is voorzien van alle benodigdheden, zoals een oven- en combi magnetron, vaatwasser en meer. Aan de andere zijde van het appartement treft u een slaapkamer aan (de master bedroom) en een kleinere ”kinder” slaapkamer.

Erfpacht
De erfpacht is afgekocht tot 2054.

Tuin / buiten
Er is nabij het appartementencomplex een kinder speelplaats en er zijn genoeg mogelijkheden om te wandelen of te fietsen. Verder is er een balkon aanwezig aan het appartement.

Gunning
De verkoper behoudt zich het recht voor om zonder opgaaf van redenen niet te gunnen of aan een ander dan de hoogste inschrijver dan wel de inschrijving steeds en zonder opgaaf van redenen af te gelasten, dit alles uitsluitend ter beoordeling van verkoper. De verkoper houdt zich te dien aanzien het recht van beraad voor. Indien niet wordt gegund of de inschrijving om welke reden dan ook wordt afgelast, staat het verkoper vrij om met wie dan ook in onderhandeling te treden over een mogelijke verkoop; verkoper is daarbij niet gehouden om (een) bieder(s) in onderhandelingen te betrekken en bieders komen mitsdien te dier zake geen rechten toe.

Opgeld/ Veilingkosten
De veilingkosten bedragen enkel €0 (excl. 21% btw). U kunt deze veilingkosten meenemen in u hypotheekberekening en onderdeel laten zijn van de koopsom. Deze worden verrekend door het door u gekozen notariskantoor met de koopsom. Op de nota van afrekening die de notaris opmaakt vindt u deze kosten terug. De vanaf-prijs betreft de prijs kosten koper (k.k.) tenzij anders is aangegeven.

Betaling
De koopsom dient bij de levering te worden voldaan. Uiterlijk 14 dagen na ondertekening van de koopovereenkomst dient koper een waarborgsom van 10% van de koopprijs bij de notaris te storten dan wel een bankgarantie tot zodanig bedrag gesteld te laten hebben.

Plan een bezichtiging

Natuurlijk wil je dit huis van binnen bekijken! Gaan we regelen. Vul hieronder je gegevens in en geef eventueel aan welke dag en welk tijdstip jou het beste uitkomt. Dan wordt er contact met je opgenomen om een afspraak te maken.

Vrijblijvend hypotheekadvies?
Via onze hypotheekadviseur kan je redelijk wat kosten besparen. Het eerste gesprek is gratis en kan eventueel via Google Meets.

Bieden vanaf

€ 222.500


Hoogste bod

€ 230.000

Heb je nog vragen?

Alle veelgestelde vragen rondom het bieden vind je hier. Voor overige vragen zijn wij telefonisch bereikbaar op 085 130 2361.

Locatie woning