Amsterdam – Geuzenkade 83-1

49 m2 - 3 kamers - bieden vanaf: € 289.500 - Delen op socials - Wat worden mijn maandlasten ?

Bezichtiging aanvragen

Aangeboden door

Caspar Phijffer - caspar@biedenenwonen.nl - 085 130 23 61

Caspar Phijffer

Mooie woning he?

Bieden en wonen verkoopt deze woning via een uniek en transparant Online biedproces.
Geïnteresseerden kunnen zich na bezichtiging aanmelden om deel te nemen aan het biedproces. Het betreft een vrijwillige veiling, waarbij de woning bij opbod tegen het “beste” bod verkocht zal worden.
NB. De getoonde vraagprijs is een scherpe vanaf prijs. (de getoonde vanafprijs is in prijs verlaagd in samenspraak met de opdrachtgever van dit veilingobject, naar aanleiding van een herberekening van de vierkante meterprijs).

Ligging:
Gelegen in Amsterdam ligt dit karakteristieke appartement aan de Geuzenkade. Het appartement heeft een woonoppervlakte van 49 m2 en is gebouwd in 1934.
Hip wonen in Amsterdam. dat kan goed in deze buurt. Geuzenkade 83-1 is gelegen in de buurt Geuzenhofbuurt. De buurt heeft naar verhouding veel jonge inwoners van tussen de 25 en 44 jaar. Verder is het een betrekkelijk rustige buurt gekeken naar de bevolkingsdichtheid.
De woning is goed bereikbaar met veel voorzienigen altijd in de buurt. Gesitueerd op fietsafstand van het centrum van Amsterdam, loopafstand van een supermarkt. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 4 minuten rijden.

Winkels, cafés en diverse parken (Westerpark en Erasmuspark) op loopafstand, alsmede de altijd gezellige Jordaan.
Uitvalswegen zijn dichtbij (in ca. 5 minuten zit u op de A10 Ring West).

Indeling:
Dit leuke appartement gelegen op eerste verdieping van het complex beschikt over alle basisvoorzieningen en beschikt over een zeer mooi uitzicht op de binnentuin aan de achterkant. Daarnaast beschikt u over de mogelijkheid om de tussenwand tussen de keuken en de woonkamer te verwijderen (zie plattegrond).
Wanneer u binnenkomt in dit appartement ziet u gelijk hoe knus deze woning is. Verdeeld over 49 m2 beschikt dit appartement over (momenteel) een gesloten keuken, een ruime woonkamer en een gezellige eethoek waar u gezellig uitzicht heeft aan de voorkant van het appartement.
Verder beschikt het appartement over een gescheiden toilet en een badkamer met een douche ruimte.

Wij nodigen u graag uit om deze leuke woning te komen bezichtigen op een van de kijkdagen! Zie de kijkdagen planning hieronder en de bied procedure ook hieronder.

Kantoorruimte:
Ook is er nog een kantoorruimte aanwezig bij binnenkomst. U kunt deze kamer ook gaan gebruiken als tweede slaapkamer.

Balkon:
Er is een balkon aanwezig, gelegen op het Zuiden.

Box:
Bij dit appartement hoort een box, welke inclusief de koopsom wordt verkocht. Het betreft box nummer 82.
Erfpacht:
Op de woning zijn de algemene bepalingen van voortdurende erfpacht van toepassing van 1915, voorkomende in akten uitgifte erfpacht op 1934. De jaarlijkse canon bedraagt €890 op jaarbasis in twee termijnen te betalen per jaar.

Bijzonderheden
• Erfpacht: per 1 september 2019 € 899,49 per jaar (te betalen in twee termijnen per jaar)
• Bouwjaar 1934
• Woonoppervlak is 49 m2 (NEN)
• Oplevering: In overleg
• Balkon
• Dit dossier ligt onder toezicht bij de notaris zoals vermeld op de site van Bieden & Wonen
• Er kan een parkeervergunning worden aangevraagd. Kosten: € 140 per 6 maanden

Bied procedure:
Eerste biedronde (Online veiling)
Starttijjd: Maandag 10 feb. 2020 om 13:00 uur
Eindtijd: Woensdag 12 feb. 2020 om 15:00 uur

Kijkdagen (alleen kijken bij aanmelding via Bieden & Wonen):
1e kijkdag: Maandag 10 feb. 2020 (tijd navragen bij Bieden & Wonen)
2e kijkdag: Dinsdag 11 feb. 2020 (tijd navragen bij Bieden &Wonen)

====
Tweede biedronde (indien woning nog niet is gegund)
Starttijd: Woensdag 19 feb. 2020 om 13:00 uur
Eindtijd: Vrijdag 21 feb. 2020 om 15:00 uur

Kijkdagen (alleen kijken bij aanmelding via Bieden & Wonen):
1e kijkdag: 19 feb. 2020 (tijd navragen bij Bieden & Wonen)
2e kijkdag: 20 feb. 2020 (tijd navragen bij Bieden & Wonen)

Derde biedronde (indien woning nog niet is gegund)
Via het gele bied formulier zoals vermeld staat op de website Bieden & Wonen.

Notaris:
De biedingen van deze online veiling staan onder toezicht van het notariskantoor Kuin van Overbeek Notariaat, gelegen aan de Koninginneweg 56 te Amsterdam, onder toezicht van notaris de heer J. Kuin.

Veilingkosten voor koper:
Let op de bijkomende veilingkosten voor dit veilingobject. Deze vindt u terug op de website van Bieden & Wonen in de kosten specificatie op de kavel pagina. U kunt navraag doen bij de notaris of bij Bieden & Wonen voor de bijkomende veilingkosten voor dit veilingobject.

Gunning:
De verkoper behoudt zich het recht voor om zonder opgaaf van redenen niet te gunnen of aan een ander dan de hoogste inschrijver dan wel de inschrijving steeds en zonder opgaaf van redenen af te gelasten, dit alles uitsluitend ter beoordeling van verkoper. Indien niet wordt gegund of de inschrijving om welke reden dan ook wordt afgelast, staat het verkoper vrij om met wie dan ook in onderhandeling te treden over een mogelijke verkoop; verkoper is daarbij niet gehouden om (een) bieder(s) in onderhandelingen te betrekken en bieders komen mitsdien te dier zake geen rechten toe.

Plan een bezichtiging

Natuurlijk wil je dit huis van binnen bekijken! Gaan we regelen. Vul hieronder je gegevens in en geef eventueel aan welke dag en welk tijdstip jou het beste uitkomt. Dan wordt er contact met je opgenomen om een afspraak te maken.

Vrijblijvend hypotheekadvies?
Via onze hypotheekadviseur kan je redelijk wat kosten besparen. Het eerste gesprek is gratis en kan eventueel via Google Meets.

Safe Begeleidend notaris voor de juridische overdracht is Kuin van Overbeek Notariaat (020 305 2700)

Heb je nog vragen?

Alle veelgestelde vragen rondom het bieden vind je hier. Voor overige vragen zijn wij telefonisch bereikbaar op 085 130 2361.

Locatie woning