Amsterdam – Ganzenweg 9

42 m2 - 2 kamers - bieden vanaf: € 300.000 - Delen op socials - Wat worden mijn maandlasten ?

Bezichtiging aanvragen

Aangeboden door

Marco Verbeek - marco@biedenenwonen.nl - 06 54 27 53 32

Marco Verbeek

Mooie woning he?

Met heel veel plezier heb ik de afgelopen 5 jaar in dit fijne appartement gewoond. De ligging van het appartement is ideaal, op loopafstand van zowel de Noord Zuidlijn als de pont; binnen 10 minuutjes sta je op Centraal Station. Ofwel, je hebt het gemak en de rust van het wonen in een dorp en de luxe van de stad binnen handbereik! De foodmarkt, brouwerij Oedipus, restaurants Hangar en de Goudfazant zijn op loopafstand, evenals het Noorderpark en het Vliegenbos. Verder is de ruime tuin een écht succesnummer, vanwege de gunstige ligging heb je de hele dag zon. Je kunt je voorstellen dat hier behoorlijk wat BBQs hebben plaatsgevonden! Inmiddels ga ik met pijn in mijn hart Amsterdam verlaten, ik hoop dat de volgende bewoner met net zoveel plezier dit fijne appartement gaat wonen als dat ik heb gehad!

NB. De getoonde vraagprijs is een scherpe vanaf prijs. Biedingen kunnen worden geplaatst uitsluitend vanaf de getoonde vanaf prijs.

Indeling:

Begane grond:

Via de entree komt u in de hal, welke links is voorzien de garderobe/meterkast. Verderop bevindt zich rechts de vernieuwde mooie badkamer voorzien van een douche met toilet en wastafel.
aansluitend loopt u de keuken in, en door naar de heerlijke tuin met berging. De keuken is voorzien van o.a.: wasmachine, inductie, afzuigunit, koelkast, magnetron.
De fijne woonkamer bevindt zicht vanuit de hal aan de linker zijde, welke zich met een deur verbindt aan de slaapkamer met uitzicht op de tuin.
Kortom een knus en gezellig appartement in het gezellige Noord!

Bijzonderheden:

– Gezonde VVE waarvan bijdrage € 62,50 p.m.
– VVE afgekocht tot 31-12-2054, aanbod van afkopen eeuwig durend erfpacht is aangevraagd.
– Heerlijke achtertuin met berging
– Goede ligging
– Parkeervergunning voor ca.€ 35,- per jaar
– Winkels op loopafstand
– Oplevering kan snel
– Voor starters interessant met besparing van 2 % overdrachtsbelasting na 1-1-2021!

Bezichtigingen:

Nieuwsgierig geworden? Voor het maken van een bezichtiging afspraak kun je contact opnemen met verkopend makelaar: Marco Verbeek op 06 54275332 of mail: marco@biedenenwonen.nl. Of via Funda, en of de woningpagina op onze website van Bieden en Wonen.
Wij verzoeken gegadigden eerst een woning te bezichtigen, alvorens een bod kan worden geplaatst op de woning. Bij de bezichtigingen wordt rekening gehouden met de geldende RIVM maatregelen.

Biedprocedure:

Biedingen kunnen uitsluitend worden gedaan via het online biedsysteem van Bieden en Wonen binnen de getoonde veiling datum- en tijd. Deze zal dan op de site bekend gemaakt worden. Na afloop van de biedronde heeft verkoper het gun recht van maximaal 3 werkdagen. De koper behoudt de wettelijke 3 dagen bedenktijd na het tekenen van de koopovereenkomst en het gunnen van de woning.

Project notaris:

Dit object heeft een zogenaamde project en/of platform notaris, waar je als koper de eigendomsoverdracht van dit veilingobject kunt laten plaatsvinden. Deze notaris voor de overdracht is Kuin van Overbeek notariaat, gevestigd te Amsterdam. Tevens is dit de notaris voor het toezicht gedurende de online veiling.

Veilingvoorwaarden:

De algemene veilingvoorwaarden zijn van toepassing op dit veilingobject. Deze kan je inzien tijdens het registreren als bieder op de website: Bieden en Wonen.
Deze advertentietekst is door ons kantoor met de meeste zorg samengesteld aan de hand van de door de verkoper aan ons ter hand gestelde gegevens en tekeningen. Derhalve kunnen wij geen garanties verstrekken, noch kunnen wij op enigerlei wijze eventuele aansprakelijkheid voor deze gegevens aanvaarden.
De gepubliceerde oppervlakte en metrages van deze woning zijn door een onafhankelijke partij samengesteld in de vorm van een meetrapport, conform de NEN 2580 normering voor oppervlakte metingen.

Plan een bezichtiging

Natuurlijk wil je dit huis van binnen bekijken! Gaan we regelen. Vul hieronder je gegevens in en geef eventueel aan welke dag en welk tijdstip jou het beste uitkomt. Dan wordt er contact met je opgenomen om een afspraak te maken.

Vrijblijvend hypotheekadvies?
Via onze hypotheekadviseur kan je redelijk wat kosten besparen. Het eerste gesprek is gratis en kan eventueel via Google Meets.

Bieden vanaf

€ 300.000


Hoogste bod

€ 319.500

Heb je nog vragen?

Alle veelgestelde vragen rondom het bieden vind je hier. Voor overige vragen zijn wij telefonisch bereikbaar op 085 130 2361.

Locatie woning