Amsterdam – Emmastraat 14

Bieden vanaf: € 1.400.000

Kenmerken

Inhoud: m3
Woonoppervlakte: 140 m2
Perceel: 0 m2
Type: APPARTEMENT
Bouwjaar:
Aantal kamers:

Omschrijving

Ligging in het midden in het blok Emmastraat tussen de Johannes Verhulststraat en de Valeriusstraat; unieke diepe voortuin voor Amsterdam. Een fraaie toren op de bovenverdieping maakt dit bovenhuis één van de meest unieke objecten in Oud-Zuid. De ligging in het midden van het blok geeft de mooiste blik op de binnentuin aan de achterzijde van het pand. Het bovenhuis is heel licht. Het dak en het dakterras zijn medio 2018 vernieuwd. Dakterras omheining is onderhoudsvrij: staal en glas.

Oppervlakte
Dakterras 55 m2
Netto woonoppervlak 143 m2 (geen NEN-2580 normering)

Vereniging van Eigenaren
VVE: bestaat uit 2 appartementen: beneden- (14hs) en bovenhuis (14-II)
( KvK no. 70915245 sinds 1-1-2020 actief; voorheen werden de kosten voor vernieuwingen, reparaties en schilderwerken naar verhouding van de appartementsgrootte verdeeld: 14 hs : 60% en 14-II: 40 % en bijgedragen. Volgens de verzekerde waarde van het pand betekend dat de maandelijkse VVE bijdrage respectievelijk voor de vernoemde panden Euro 225,- en Euro 150,- bedraagt.

Verzekering Vereniging van Eigenaren
Gezamenlijke opstalverzekering Euro 1.217,96 (2020) ; appartement 14-II (40 % daarvan)

Energiekosten
Energiekosten (gas en electra) : plm Euro 150,- maand
Achterzijde dubbelglas; voorzijde enkel glas.

Open haard kamer voorzijde.
CV: Remeha 35C / nieuw: 10-7-2019

Beneden: L-vormige kamer en suite met open keuken met grote glazen achterpui. Twee te openen deuren met frans balkon geven uitzicht op de binnentuin.
Open keuken met alle SMEG apparatuur: 90 cm gasfornuis met oven dito oven; ingebouwde stoomoven; grote staande Smeg wijnkast. Dubbeldeurs ijskast Samsung.
De apparatuur is ter overname gezien hun grootte.

De hal op de eerste verdieping geeft naast toegang tot de vóór- en achterkamer toegang tot een vergrote toiletruimte en een studeerkamer; deze laatste kan eventueel bij de woonkamer aan de voorzijde betrokken worden. Op deze wijze ontstaat een breder uitzicht (3-ramen) aan de voorzijde van het huis.

De bovenverdieping heeft een toilet, een badkamer met een aparte douche en bad. Tussen de twee grote slaapkamers is een grote inloopkast.
Een wasmachinekamer biedt ruimte aan de wasmachine, wasdroger en de nieuwe CV. Tevens kan deze ruimte voor enige opslag van gereedschap dienen.

Veilinggegevens


Bieden vanaf

€ 1.400.000


Gebruik onderstaand formulier om een bod op het object uit te brengen. De Bieden en Wonen makelaar neemt daarna contact met je op.

Onder voorbehoud van gunning door de eigenaar van de woning.

Contactpersoon


Makelaar


Veilinghuis


Notaris