Amsterdam – Eerste Oosterparkstraat 161

85 m2 - 3 kamers - bieden vanaf: € 495.000 - Delen op socials - Wat worden mijn maandlasten ?

Bezichtiging aanvragen

Aangeboden door

Marco Verbeek - marco@biedenenwonen.nl - 06 54 27 53 32

Marco Verbeek

Mooie woning he?

Graag alleen per mail reageren a.u.b.

Eerste Oosterparkstraat 161

Introductie
De centrale ligging van dit appartement is fantastisch! Een drankje aan de Amstel of op het Beukenplein, een wandeling in het Oosterpark, dineren of winkelen in de Pijp? Binnen korte tijd wandel je naar deze bruisende of juist groenrijke plekken toe! Liefhebbers van het stadsleven opgelet; dit toffe appartement in de geliefde Oosterparkbuurt in Amsterdam staat te koop. Werkelijk alle denkbare voorzieningen vindt je op korte afstand van deze woning vandaan, zoals een supermarkt direct tegenover het complex.

Dit mooie appartement heeft maar liefst twee slaapkamers en een totale woonoppervlakte van zo’n 85m2. Deze zeer zuinige woning met energielabel A is volledig geïsoleerd en voorzien van zonnepanelen, waarmee de stookkosten laag blijven. Aan de achterzijde zorgt de gezamenlijke binnentuin voor veel rust in de slaapkamers en bovendien hoor je hier elke ochtend de vogeltjes fluiten! Het appartement heeft een mooie lichtinval en aan de voorzijde is een aanzienlijk ruim balkon aanwezig. Dit gelijkvloerse appartement is gelegen aan het begin van de galerij, op de eerste verdieping van het complex en er is een lift aanwezig.

Indeling
Entree
De entree van het appartementencomplex is gelegen een gezellige winkelstraat. In het portiek vind je de brievenbussen, de trap en de lift. Bij binnenkomst in het appartement tref je een lange hal welke leidt naar alle vertrekken in dit huis. De hal is afgewerkt met een mooie laminaatvloer en de glazen tegelwand aan het eind is een leuk detail.

Woonruimte
De woonruimte is afgewerkt met dezelfde lichtgekleurde laminaatvloer als de gang. Deze lichte open ruimte kijkt uit op de straat en geeft toegang tot het balkon. De ruimte heeft een aantal schuin geplaatste wanden, welke een speels en dynamisch karakter geven. In deze living met open keuken is veel plek voor het inrichten van een zit- en/of eethoek.

De zeer moderne en eigentijdse keuken laat werkelijk aan niets te wensen over. Het L-vormige keukenblok beschikt over veel opbergruimte en werkoppervlakte. De keuken is bovendien voorzien van inbouwapparatuur zoals een afzuigkap, combi-oven, gaskookplaat, koel-/vriescombinatie en vaatwasser.

Slaapkamers
De beide slaapkamers zijn voorzien van bamboe laminaat, welke dezelfde kleurstelling heeft als de vloer in de rest van het appartement. Wat de uitstraling van het appartement een mooi geheel geeft. Beide slaapkamers zijn behoorlijk ruim en bieden plek voor een bed, bureau en kast. Hoewel een kast niet zozeer nodig is in de kleinste kamer, gezien de ruime inloopkast die je daar vindt. Deze inloopkast geeft je ontzettend veel ruimte voor het opbergen van kleding etc.

Badkamer
De zeer moderne badkamer is afgewerkt met donkergrijze plavuizen, wat een luxe uitstraling geeft. In deze badkamer heb je beschikking over alles wat nodig is voor een frisse start van de dag. Er is een ruime inloop douchecabine, ligbad, brede wastafel en verticale verwarming waar je ook je handdoeken aan droogt/verwarmt!

Buitenruimte
Het balkon is behoorlijk ruim gezien de locatie. Een groot voordeel van dit appartement dus. Vanaf dit balkon kijk je uit op een gezellige winkelstraat. Op het balkon is veel plek voor een bankje of tafeltje met stoelen. Bovendien heb je hier ook plek voor wat vrolijke planten. De mooie binnentuin aan de achterzijde van het complex, zorgt voor veel rust in de slaapkamer. Bij deze woning hoort ook een berging van zo’n 7m2.

De bijzonderheden van de woning:

– Instap klaar appartement gelegen op de eerste verdieping
– Bruisende locatie
– Oosterparkbuurt, nabij de Amstel
– Totale woonoppervlakte van bijna 85m2
– Berging van ongeveer 7m2
– Instap klaar
– Mooie laminaatvloeren
– Volledig geïsoleerd
– Voorzien van zonnepanelen
– Luxe badkamer
– Moderne open keuken
– erfpacht afgekocht tot 2044 met aanvraag eeuwigdurend
– Lift aanwezig
– Gelijkvloers
– Aanzienlijk ruim balkon

Verkoopsvoorwaarden:
Op dit kavel zijn de algemene verkoopvoorwaarden van toepassing. Deze zijn ook te vinden op de website van Bieden & Wonen.

Wij verzoeken gegadigden eerst een woning te bezichtigen alvorens een bod op de woning kan worden uitgebracht. Bij de bezichtigingen wordt rekening gehouden met de geldende RIVM maatregelen.
Wij verzoeken u vriendelijk via Funda een e-mail te sturen met een verzoek tot bezichtiging.

Bieddatum en -tijd
Op de pagina van de woning op de website Bieden en Wonen vindt u de begin- en eindtijd van de biedingsronde.

Biedprocedure:
Biedingen kunnen uitsluitend via het online biedsysteem van Bieden en Wonen worden uitgebracht binnen de getoonde veilingdatum en -tijd. De koper behoudt de wettelijke bedenktijd van 3 dagen na ondertekening van de koopovereenkomst en gunning van de woning. De verkoper behoudt zich het recht voor om te allen tijde en zonder opgaaf van redenen niet te gunnen of te gunnen aan een ander dan de hoogste bieder of de inschrijving te annuleren, een en ander ter uitsluitende beoordeling van de verkoper. Indien niet wordt gegund of indien de inschrijving om welke reden dan ook wordt geannuleerd, staat het de verkoper vrij om met wie hij maar wil in onderhandeling te treden over een eventuele verkoop; de verkoper is niet verplicht om enige bieder(s) bij dergelijke onderhandelingen te betrekken en bieders kunnen derhalve in dit verband geen enkel recht doen gelden.

Biedingsvoorwaarden:
Op dit veilingobject zijn de algemene biedingsvoorwaarden van toepassing. Deze kunnen worden ingezien bij de registratie als bieder op de website: Bieden en Wonen.

Zorgvuldig samengesteld:
Deze advertentietekst is door ons kantoor met de grootste zorg samengesteld op basis van de door de verkoper aan ons verstrekte gegevens en tekeningen. Wij kunnen dan ook geen garanties geven, noch op enigerlei wijze aansprakelijkheid aanvaarden voor deze informatie.

NEN-2580 normen:
De gepubliceerde oppervlakte en afmetingen van deze woning zijn door een onafhankelijke partij samengesteld in de vorm van een meetrapport, conform de NEN 2580 normen voor oppervlaktemetingen.

Plan een bezichtiging

Natuurlijk wil je dit huis van binnen bekijken! Gaan we regelen. Vul hieronder je gegevens in en geef eventueel aan welke dag en welk tijdstip jou het beste uitkomt. Dan wordt er contact met je opgenomen om een afspraak te maken.

Vrijblijvend hypotheekadvies?
Via onze hypotheekadviseur kan je redelijk wat kosten besparen. Het eerste gesprek is gratis en kan eventueel via Google Meets.

Safe Begeleidend notaris voor de juridische overdracht is Kuin van Overbeek Notariaat (020 305 2700)

Heb je nog vragen?

Alle veelgestelde vragen rondom het bieden vind je hier. Voor overige vragen zijn wij telefonisch bereikbaar op 085 130 2361.

Locatie woning