Amsterdam – Copernicusstraat 63H

Bieden vanaf: € 895.000

Kenmerken

Inhoud: 456 m3
Woonoppervlakte: 133 m2
Perceel: 0 m2
Type: APPARTEMENT
Bouwjaar: 1929
Aantal kamers: 5

Omschrijving

Bieden en Wonen Amsterdam biedt u aan;

Wonen in de geliefde Watergraafsmeer? Dat kan in dit ruime, sfeervolle dubbel benedenhuis gelegen in het doodlopende deel van de Copernicusstraat (rustig!). Kinderen spelen hier nog op straat.
De goed onderhouden woning is in 2008 volledig gestript en opnieuw opgebouwd en is na een kleine opfrisbeurt gebruiksklaar. In de woning uit 1929 zijn diverse originele kenmerken te vinden, zoals de stijlvolle glas in lood deuren in de woonkamer.

Indeling:

De benedenverdieping is met een breedte van bijna 7 meter en een diepte van bijna 9 meter ruim bemeten. Door het hoge plafond van 2,78 meter ervaart u nog meer ruimte.
De open keuken is aan twee kanten speels met de woonkamer verbonden. De schouw – waar zich ooit de gaskachel bevond – is vernieuwd en in ere gehouden. De twee inbouwkasten zijn origineel. De solide eikenhouten parketvloer past goed bij het karakter van de woning. De complete keuken is van uitstekende kwaliteit en functioneert prima. De brede schuifpui aan de tuinkant biedt toegang tot de stadstuin (7 meter breed en ruim 5 meter diep) met schuur, waar het op zomerse dagen heerlijk toeven is.
Op de eerste verdieping zijn 4 slaapkamers en een ruime badkamer voorzien van douche en ligbad, te vinden. In de slaapkamer aan de voorzijde is een ruime inbouwkast gecreëerd. Alle slaapkamers en overloop zijn voorzien van eikenhouten vloeren. Aan de achterzijde bevindt zich een balkon over de volle breedte van het pand.
De kunststof kozijnen in het hele pand zijn onderhoudsvrij.

Omgeving:

Uniek is de buurttuin (op gemeentegrond) die direct voor het huis is gelegen met overdag volop zon. Kinderen kunnen hier gezellig met elkaar spelen terwijl ouders zich vermaken aan de picknicktafels. Dat creëert het echte buurtgevoel, zo kenmerkend voor dit deel van Watergraafsmeer.
Op loopafstand zijn diverse supermarkten te vinden en de winkelcentra Oostpoort en het Christiaan Huygensplein zijn in de directe nabijheid. Op de Middenweg is het gezellig winkelen. De multiculturele Indische buurt begint direct aan de andere kant van het spoor. Het aanbod van horeca is groot.
Op sportpark Middenmeer zijn de Jaap Edenbaan (schaatsen, ijshockey) en diverse sportverenigingen te vinden (o.a. voetbal, hockey, tennis, honkbal). In de parken Flevopark en Frankendael, en iets verder, het Oosterpark, kunt u ontspanning vinden.
Zoekt u het leven in het dorp in de stad, dan is dit de perfecte plek!

Bijzonderheden;

– Woonoppervlakte : 133 m2
– De erfpacht bedraagt € 1084,22 per jaar. De huidige eigenaren hebben de aanvraag naar eeuwig durende erfpacht
onder gunstige voorwaarden gedaan.
– VVE kosten bedragen € 100,00 per maand.
– Deze woning is geheel voorzien van dubbele beglazing met kunststof kozijnen
– Stijlvolle glas in looddeuren in de woonkamer

Bezichtigingen
Nieuwsgierig geworden? Voor het maken van een bezichtigingsafspraak kunt je contact opnemen met de verkopende makelaar Marco Verbeek via Funda, of de woningpagina op de website van Bieden en Wonen. Bij de bezichtigingen wordt rekening gehouden met de geldende RIVM maatregelen.
Deze woning wordt aangeboden via ons unieke transparante online biedsysteem, meer hierover kunt u lezen op de website van Bieden en Wonen.nl

Project notaris
Dit object heeft een zogenaamde project en/of platform notaris. Dit is Kuin van Overbeek notariaat te Amsterdam.

Deze advertentietekst is door ons kantoor met de meeste zorg samengesteld aan de hand van de door de verkoper aan ons ter hand gestelde gegevens en tekeningen. Derhalve kunnen wij geen garanties verstrekken, noch kunnen wij op enigerlei wijze eventuele aansprakelijkheid voor deze gegevens aanvaarden.
[NEN-2580 normering]
De gepubliceerde oppervlakte en metrages van deze woning zijn door een onafhankelijke partij samengesteld in de vorm van een meetrapport, conform de NEN 2580 normering voor oppervlakte metingen.

Veilinggegevens

Contactpersoon


Makelaar


Veilinghuis


Notaris