Amsterdam – Ceramplein 91

Bieden vanaf: € 640.000

Binnenkort beschikbaar

Kenmerken

Inhoud: m3
Woonoppervlakte: m2
Perceel: 0 m2
Type: APPARTEMENT
Bouwjaar:
Aantal kamers:

Omschrijving

Bieden en Wonen Amsterdam biedt aan:

Ceramplein 91

Omschrijving

Deze ruime en lichte driekamerhoekwoning van 119 m2 bevindt zich op de eerste verdieping van een uitstekend onderhouden appartementencomplex uit 1998 in de populaire Indische Buurt. Het appartement heeft een uitzonderlijk grote woonkamer. Door grote raampartijen heeft u van daaruit vrij uitzicht over het groene en rustige Ceramplein.

Beschrijving en indeling

Vanuit de gemeenschappelijke entree met bellentableau, brievenbussen en trappenhuis komt u binnen met de lift direct naast uw deur. De lange hal geeft toegang tot alle vertrekken. De woonkamer ligt aan het plein en door de grote ramen aan drie zijden komt veel daglicht naar binnen. Openslaande ramen maken het vertrek gemakkelijk te ventileren. De woonkamer geeft toegang tot het zonnig speelse ronde balkon met buitenzonwering aan de pleinzijde. Naast de open keuken is een handige bijkeuken met veel opbergruimte en (vaat)wasmachineaansluiting. Op de begane grond in het complex heeft u overigens nog een ruime extra externe berging.

De badkamer is toegankelijk vanuit de hal en heeft een inloopdouche, ligbad, wastafel en handdoekradiator. Vanuit de hal is tevens de separate wc met fonteintje te bereiken. Badkamer en wc zijn senior-proof. De woning biedt plaats aan twee slaapkamers met kastwanden. Een van de twee kamers wordt momenteel gebruikt als studeerkamer. Ook deze vertrekken zijn door openslaande ramen makkelijk te ventileren. Alle pkvw-gecertificeerde ramen zijn voorzien van op maat gemaakte binnen zonwering.

Locatie

Het Ceramplein ligt in de Indische Buurt op een steenworp afstand van het Flevopark met openluchtzwembad en volop ruimte om te recreëren. De buurt is de afgelopen jaren veranderd in een gezellige, hippe stadswijk met talloze voorzieningen en horecagelegenheden in de directe omgeving. Rondom Javaplein en Javastraat zijn levendige plekken om de hoek met allerlei gezellige restaurants, koffietentjes, winkeltjes en speciaalzaken. Je vindt hier naast bekende culinaire eetgelegenheden als Wilde Zwijnen, Pompstation en Drovers Dog ook het Badhuys met brouwerij, Studio K met bioscoop, Superette, Bar Basquiat, Hartje Oost en een grote Coffee Company. Daarnaast ligt de dagelijkse Dapper markt op loopafstand. Op het Javaplein bevindt zich een uitgebreide en moderne bibliotheek alsmede een fitnesscentrum. Het geavanceerde Sportcentrum Universum in het Science Park is nabijgelegen. Andere bezienswaardigheden in de buurt zijn o.a. Artis, het Tropenmuseum, het Oosterpark en het IJ. Er zijn talloze openbaar vervoersvoorzieningen: tram – en bushaltes om de hoek en ook het NS station Muiderpoort op 10 minuten loopafstand. Op de fiets of met het OV bent u binnen een kwartier in hartje centrum. Via de Zuiderzeeweg is er een goede verbinding naar de Ringweg A-10, zodat u snel de stad uit rijdt.

Let op: Dit is geen executie veiling verkoop. Dit is een vrijwillige online verkoop waarbij onder toezicht van een onafhankelijk notariskantoor biedingen via het bied platform van Bieden en Wonen 100% transparant per opbod kunnen worden gedaan.

NB. De getoonde vraagprijs is een scherpe vanaf prijs. Biedingen kunnen worden geplaatst uitsluitend vanaf de getoonde vanaf prijs.

Wij verzoeken gegadigden eerst een woning te bezichtigen, alvorens een bod kan worden geplaatst op de woning. Bij de bezichtigingen wordt rekening gehouden met de geldende RIVM maatregelen.
Op de pagina van de betreffende woning op de Bieden en Wonen website wordt na de bezichtigingen de begin- en eindtijd van de verkoop online aangegeven.

Biedprocedure
Biedingen kunnen uitsluitend worden gedaan via het online biedsysteem van Bieden en Wonen binnen de getoonde veiling datum- en tijd. Na afloop van de biedronde heeft verkoper het gun recht van maximaal 3 werkdagen. De koper behoudt de wettelijke 3 dagen bedenktijd na het tekenen van de koopovereenkomst en het gunnen van de woning.

Project notaris
Dit object heeft een zogenaamde project en/of platform notaris, waar je als koper de eigendomsoverdracht van dit veilingobject kunt laten plaatsvinden.

Deze notaris voor de overdracht is Kuin van Overbeek notariaat, gevestigd te Amsterdam. Tevens is dit de notaris voor het toezicht gedurende de online veiling.

Veilingvoorwaarden
De algemene veilingvoorwaarden zijn van toepassing op dit veilingobject. Deze kan je inzien tijdens het registreren als bieder op de website: Bieden en Wonen.

Deze advertentietekst is door ons kantoor met de meeste zorg samengesteld aan de hand van de door de verkoper aan ons ter hand gestelde gegevens en tekeningen. Derhalve kunnen wij geen garanties verstrekken, noch kunnen wij op enigerlei wijze eventuele aansprakelijkheid voor deze gegevens aanvaarden.
[NEN-2580 normering]
De gepubliceerde oppervlakte en metrages van deze woning zijn door een onafhankelijke partij samengesteld in de vorm van een meetrapport, conform de NEN 2580 normering voor oppervlakte metingen.

Veilinggegevens


Bieden vanaf

€ 640.000


Registreer als koper

Contactpersoon


Makelaar


Veilinghuis


Notaris