Amsterdam – Bijlmerdreef 1155

76 m2 - 3 kamers - bieden vanaf: € 245.000 - Delen op socials - Wat worden mijn maandlasten ?

Bezichtiging aanvragen

Aangeboden door

Marco Verbeek - marco@biedenenwonen.nl - 06 54 27 53 32

Marco Verbeek

Mooie woning he?

Bieden en wonen Amsterdam verkoopt deze woning via een uniek en transparant Online biedproces.
Geïnteresseerden kunnen zich na bezichtiging aanmelden om deel te nemen aan het biedproces, waarbij de woning bij opbod tegen het “beste” bod verkocht zal worden.

NB. De getoonde vraagprijs is een vanaf prijs.

Liggende in het levendige deel van de Bijlmerdreef, met winkels, openbaar vervoer, scholen en recreatie mogelijkheden op loopafstand vindt u op de vierde en vijfde verdieping deze verzorgde 3-kamerappartement met een zeer ruim balkon en veel lichtinval.

Het winkelcentrum Ganzenpoort herbergt een divers aanbod aan winkels van de gebruikelijke buurtwinkels tot speciaalzaken. Tevens is het metrostation Ganzenhoef zeer nabij gelegen, van waaruit u in ongeveer 20 minuten in het centrum van Amsterdam bent. De woning is ook goed bereikbaar met het eigen vervoer en via de uitvalswegen.

Indeling:

1e verdieping; hal; separaat toilet met fontein; woonkamer aan voorzijde; keuken aan achterzijde;. Vaste trap naar 2e verdieping: hal; slaapkamer aan voorzijde ; balkon aan de voorzijde ;berging; badkamer v.v. wastafel/douche en wasmachineaansluiting ; ruime slaapkamer aan achterzijde.

Bijzonderheden:

– Bouwjaar circa 2002;
– Voortdurend recht van erfpacht, afgekocht t/m 31-03-2050
– Servicekosten ca. € 289,-.
– Verwarming en warm water middels stadsverwarming.
– gelegen op de 4 e en 5e verdieping.

Verkoopvoorwaarden:
De algemene verkoop voorwaarden zijn van toepassing op deze kavel. Deze vindt u tevens terug op de website van Bieden & Wonen.

Gunning:
De verkoper behoudt zich het recht voor om zonder opgaaf van redenen niet te gunnen of aan een ander dan de hoogste inschrijver dan wel de inschrijving steeds en zonder opgaaf van redenen af te gelasten, dit alles uitsluitend ter beoordeling van verkoper. Indien niet wordt gegund of de inschrijving om welke reden dan ook wordt afgelast, staat het verkoper vrij om met wie dan ook in onderhandeling te treden over een mogelijke verkoop; verkoper is daarbij niet gehouden om (een) bieder(s) in onderhandelingen te betrekken en bieders komen mitsdien te dier zake geen rechten toe.

Plan een bezichtiging

Natuurlijk wil je dit huis van binnen bekijken! Gaan we regelen. Vul hieronder je gegevens in en geef eventueel aan welke dag en welk tijdstip jou het beste uitkomt. Dan wordt er contact met je opgenomen om een afspraak te maken.

Vrijblijvend hypotheekadvies?
Via onze hypotheekadviseur kan je redelijk wat kosten besparen. Het eerste gesprek is gratis en kan eventueel via Google Meets.

Safe Begeleidend notaris voor de juridische overdracht is Kuin van Overbeek Notariaat (020 305 2700)

Heb je nog vragen?

Alle veelgestelde vragen rondom het bieden vind je hier. Voor overige vragen zijn wij telefonisch bereikbaar op 085 130 2361.

Locatie woning