Amsterdam – Bijlmerdreef 1155

Bieden vanaf: € 245.000

Verkocht onder voorbehoud

Kenmerken

Inhoud: 248 m3
Woonoppervlakte: 76 m2
Perceel: 0 m2
Type: APPARTEMENT
Bouwjaar: 2002
Aantal kamers: 3

Omschrijving

Bieden en wonen Amsterdam verkoopt deze woning via een uniek en transparant Online biedproces.
Geïnteresseerden kunnen zich na bezichtiging aanmelden om deel te nemen aan het biedproces, waarbij de woning bij opbod tegen het “beste” bod verkocht zal worden.

NB. De getoonde vraagprijs is een vanaf prijs.

Liggende in het levendige deel van de Bijlmerdreef, met winkels, openbaar vervoer, scholen en recreatie mogelijkheden op loopafstand vindt u op de vierde en vijfde verdieping deze verzorgde 3-kamerappartement met een zeer ruim balkon en veel lichtinval.

Het winkelcentrum Ganzenpoort herbergt een divers aanbod aan winkels van de gebruikelijke buurtwinkels tot speciaalzaken. Tevens is het metrostation Ganzenhoef zeer nabij gelegen, van waaruit u in ongeveer 20 minuten in het centrum van Amsterdam bent. De woning is ook goed bereikbaar met het eigen vervoer en via de uitvalswegen.

Indeling:

1e verdieping; hal; separaat toilet met fontein; woonkamer aan voorzijde; keuken aan achterzijde;. Vaste trap naar 2e verdieping: hal; slaapkamer aan voorzijde ; balkon aan de voorzijde ;berging; badkamer v.v. wastafel/douche en wasmachineaansluiting ; ruime slaapkamer aan achterzijde.

Bijzonderheden:

– Bouwjaar circa 2002;
– Voortdurend recht van erfpacht, afgekocht t/m 31-03-2050
– Servicekosten ca. € 289,-.
– Verwarming en warm water middels stadsverwarming.
– gelegen op de 4 e en 5e verdieping.

Verkoopvoorwaarden:
De algemene verkoop voorwaarden zijn van toepassing op deze kavel. Deze vindt u tevens terug op de website van Bieden & Wonen.

Gunning:
De verkoper behoudt zich het recht voor om zonder opgaaf van redenen niet te gunnen of aan een ander dan de hoogste inschrijver dan wel de inschrijving steeds en zonder opgaaf van redenen af te gelasten, dit alles uitsluitend ter beoordeling van verkoper. Indien niet wordt gegund of de inschrijving om welke reden dan ook wordt afgelast, staat het verkoper vrij om met wie dan ook in onderhandeling te treden over een mogelijke verkoop; verkoper is daarbij niet gehouden om (een) bieder(s) in onderhandelingen te betrekken en bieders komen mitsdien te dier zake geen rechten toe.

Veilinggegevens

Contactpersoon


Makelaar


Veilinghuis


Notaris