Amsterdam – Bessemerstraat 15

154 m2 - bieden vanaf: € 1.100.000 - Delen op socials - Wat worden mijn maandlasten ?

Bezichtiging aanvragen

Aangeboden door

Marco Verbeek - marco@biedenenwonen.nl - 06 54 27 53 32

Marco Verbeek

Mooie woning he?

Bessemerstraat 15, Amsterdam

Deze karakteristieke woning is gelegen aan de Bessemerstraat 15. In de woning kom je absoluut niets te kort met wel twee slaapkamers, maar liefst drie woonkamers, twee keukens, een balkon, dakterras en een diepe achtertuin. Daarnaast is de woning toe aan wat modernisering, waarna je hier heerlijk kunt wonen.

De woning bevindt zich in een jonge buurt met veel gezinnen genaamd Don Bosco. Verder liggen alle benodigde voorzieningen zoals supermarkten, eenhuisartsenpraktijk, meerdere scholen, gezellige restaurants en winkels op loopafstand. Ook is de bereikbaarheid uitstekend met het openbare vervoer (bus-, tramhaltes en Amsterdam Amstelstation) en uitvalswegen (A2 en A10) nabij gelegen.

Begane grond
De voordeur met overkapping is vanaf de straatzijde te betreden van waaruit je binnenkomt in een hal. Hier vind je een blauwe vloer met lichte wanden. Ook biedt de hal toegang tot een eerste verdieping, toilet, woonkamer en een tweede woonkamer.

Deze knusse woonkamer biedt veel natuurlijk daglicht inval dankzij de hoge raampartijen. Verder is de woonkamer voorzien van een kitchenette, gaskookplaat en koelkast. De woonkamer leidt naar een badkamer, welke is voorzien van een wastafel, toilet en inloopdouche.

Opvallend aan de tweede woonkamer is de authentieke kachel. Je kunt hier gezellig samenkomen, dineren en loungen. Tevens leidt de woonkamer naar een achtertuin en kelder.

Eerste verdieping
Middels een vaste trap vanuit de begane grond is een overloop op de eerste verdieping te betreden. De overloop biedt doorgang naar een tweede verdieping, toilet en een living, welke bestaat uit een eetkamer, keuken en woonkamer.

In de ruime woonkamer is genoeg ruimte om hier gezellig samen te komen en te loungen. Je bent in de woonkamer voorzien van een kitchenette. Daarnaast tref je in de woonkamer een houten vloer aan. Ook leidt de woonkamer naar een balkon.

De open keuken is goed uitgerust met een fornuis, afzuigkap en koelkast. Tevens vind je hier blauwe wandtegels, chroomkleurige keukenkasten met chromen handvatten en een houten keukenblad. Verder biedt de keuken toegang tot het balkon.

Tweede verdieping
Op de tweede verdieping bevindt zich een overloop, welke middels een vaste trap vanuit de eerste verdieping is te betreden. De overloop is voorzien van een skylight. Ook leidt de overloop naar twee slaapkamers, een separaat toilet en badkamer.

In de badkamer tref je schitterende skylights, een houten plafond met witte wand- en vloertegels aan. Tevens ben je in de badkamer voorzien van een heerlijk ligbad, wastafel, wasmachine aansluiting en douchecabine.

Beide slaapkamers zijn van goed formaat. De slaapkamer aan de achterzijde van de woning leidt naar een dakterras en de andere slaapkamer is voorzien van een skylight. Je kunt de slaapkamers ook uitstekend gebruiken als bijvoorbeeld een kinderkamer, inloopkast of werkkamer. Uiteraard kun je de kamers geheel naar eigen wensen indelen.

Buitenruimte
De weelderige achtertuin biedt veel privacy met dank aan de houten schuttingen. Ook is de tuin deels betegeld, waardoor je hier heerlijk kunt loungen en dineren.

Bijzonderheden
– Kindvriendelijke buurt
– Opknapwoning
– Twee slaapkamers
– Drie woonkamers
– Veel natuurlijk daglicht inval
– Een kelder
– Twee keukens

Verkoopvoorwaarden:
De algemene verkoop voorwaarden zijn van toepassing op deze kavel. Deze vindt u tevens terug op de website van Bieden & Wonen.

Wij verzoeken gegadigden eerst de woning te bezichtigen, alvorens een bod kan worden geplaatst op de woning.
Graag vriendelijk verzoek via Funda een mail te sturen met verzoek voor bezichtiging.

Biedvoorwaarden:
De algemene biedvoorwaarden zijn van toepassing op dit veilingobject. Deze kan je inzien tijdens het registreren als bieder op de website: Bieden en Wonen.

Zorgvuldig samengesteld:
Deze advertentietekst is door ons kantoor met de meeste zorg samengesteld aan de hand van de door de verkoper aan ons ter hand gestelde gegevens en tekeningen. Derhalve kunnen wij geen garanties verstrekken, noch kunnen wij op enigerlei wijze eventuele aansprakelijkheid voor deze gegevens aanvaarden.

NEN-2580 normering:
De gepubliceerde oppervlakte en metrages van deze woning zijn door een onafhankelijke partij samengesteld in de vorm van een meetrapport, conform de NEN 2580 normering voor oppervlakte metingen.

Plan een bezichtiging

Natuurlijk wil je dit huis van binnen bekijken! Gaan we regelen. Vul hieronder je gegevens in en geef eventueel aan welke dag en welk tijdstip jou het beste uitkomt. Dan wordt er contact met je opgenomen om een afspraak te maken.

Vrijblijvend hypotheekadvies?
Via onze hypotheekadviseur kan je redelijk wat kosten besparen. Het eerste gesprek is gratis en kan eventueel via Google Meets.

Bieden vanaf

€ 1.100.000

Heb je nog vragen?

Alle veelgestelde vragen rondom het bieden vind je hier. Voor overige vragen zijn wij telefonisch bereikbaar op 085 130 2361.

Locatie woning