Amsterdam – Baarsjesweg 313H

Bieden vanaf: € 1.499.000

Kenmerken

Inhoud: 660 m3
Woonoppervlakte: 245 m2
Perceel: 0 m2
Type: APPARTEMENT
Bouwjaar:
Aantal kamers: 8

Omschrijving

Bieden en Wonen mag u weer een werkelijk uniek jaren ’30 pand met 2 verdiepingen en een grote kelder aanbieden, ditmaal gelegen in “De Baarsjes” midden in Amsterdam. via ons bekende en transparante online biedproces.
Het betreft een biedproces vergelijkbaar met een vrijwillige veiling (geen executie veiling), waarbij de woning bij opbod tegen het “beste” bod verkocht zal worden.
N.B. De getoonde vraagprijs is een scherpe vanaf prijs.

Uniek wonen in Amsterdam. Dat kan goed in deze buurt. Baarsjesweg 313 ligt in de buurt van het Surinameplein. De buurt heeft naar verhouding veel jonge inwoners van tussen de 25 en 44 jaar. Verder is het een betrekkelijk rustige buurt gekeken naar de bevolkingsdichtheid. De woning is goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Gesitueerd op fietsafstand van het centrum van Amsterdam en op loopafstand van een supermarkt. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 2 minuten rijden.

OMSCHRIJVING

Het grote woon/werk pand van 245 vierkante meter heeft een fantastische ligging aan de Kostverloren vaart.
De vaart wordt nog steeds gebruikt voor goederen vervoer en plezierjachten.
Er vliegen altijd veel vogels en in de avond komen de zwanen paartjes voorbij zwemmen.
Al bij al een heerlijk en ruimtelijk uitzicht.
Het schitterende Vondelpark en ook het Rembrandspark zijn gelegen op een steenworp afstand. Gezellige restaurantjes en terrasjes zijn letterlijk om de hoek te vinden. Het bijzondere brede pand van 8.75 meter voelt als een veilige en warme plek in de grote stad. In de Jaren 30 was het in gebruik als restaurant/theater. De architectuur van binnen werd ontworpen door de toendertijds bekende architect Dick Greiner die veel bioscopen en theaters ontwierp.
De sfeer van vervlogen tijden hangt hier nog steeds met de rondingen, de mooie brede luie trap met aan de linkerkant de orginele vitrines en het houtwerk. In het woongedeelte op een hoog is een schitterend hoog plafond met ornamenten en ook het gezellige barretje met doorgeefluik is nog geheel in tact. Zelfs de klapdeurtjes met de gouden letters PRIVE zijn nog steeds aanwezig.
In de ochtend kun je met de ramen open heerlijk ontbijten in de zon met uitzicht op de gracht.
Het grote en brede balkon aan de achtergevel heeft uitzicht op de binnen tuinen en is een fantastische plek om te genieten van een koud glas wijn en het gekwetter van de papegaaitjes die volop aanwezig zijn in de grote bomen.

Indeling.

BG
U komt binnen via uw eigen grote voordeur waar meteen links de gasmeter en elektra kast is.
In de hal monden twee kamers uit, beide voorzien van een mooie badkamer en toilet (voorheen b&b nu popup store).
De grootste kamer heeft een zeer groot (winkel) raam met uitzicht op de gracht.
Via een ruime centrale ruimte kunt u rechts o.a de wasruimte bereiken . Ook is via de centrale
ruimte het mooie lichte atelier te bereiken met uitzicht op de patio. De gehele begaande grond heeft een mooie vloer van donker grijze plavuizen.De plafonds hebben een hoogte van ongeveer 3.50 meter.

Kelder
Via de waskamer
kunt u met een vaste trap de droge kelder bereiken.
Dit is een heerlijke plek om b.v muziek te maken (niemand heeft last van je).
De kelder heeft daglicht en via een deurtje kunt u de patio bereiken.

Souterrain
Via een andere vaste trap komt u in een schitterende ruimte van 27 vierkante meter die nu in gebruik is als slaap/sport ruimte.
Het souterrain is voorzien van central verwarming en heerlijk zacht beige tapijt.
Deze ruimte heeft een raam waardoor er licht en frisse lucht is. Ook hier zijn geen buren zodat het een echte prive plek is.

Een hoog
Via de grote centrale ruimte op de begane grond gaat u via de brede luie trap naar de eerste verdieping.
De trap is voorzien van een groene loper met koperen roedes en door de artdeco stijl kom je al snel in andere sferen.
De trap komt uit in een ruime hal. De badkamer met douche en toilet grenst aan deze hal,tevens een knusse slaapkamer en een kleedkamer waar je in de toekomst eventueel een bad kan realiseren. Via de authentieke klapdeuren uit de Jaren 30 komt u in de waanzinnig ruime en lichte woonkamer met uitzicht op de gracht! In deze grote ruimte staat een rvs keuken met een groot kookeiland inc Boretti gastel. Deze woonkamer heeft een aangrenzende kamer die momenteel in gebruik is als chill/tv kamer. Door de openslaande deuren en het grote balkon is dit een echte relax plek. De rondingen , het hoge plafond met ornamenten en het mooie mahoniehout maken deze ruimte zeer chique. De gehele eerste verdieping heeft een diagonaal gelegde houten vloer!

Kortom een práchtig en ruime woning annex bedrijfsruimte en super centraal gelegen in Amsterdam. Maak snel een afspraak en kom kijken!

Byzonderheden:
De erfpachtcanon bedraagt € 167,- per maand

Kijkdagen en aanvullende Veiling Informatie:

Kijkdagen:
Op afspraak via de verkopend makelaar: Roland van Starrenburg
De kijkdagen zijn op 28 en 29 juni a.s. van 10:00 – 16:00 enkel op basis van afspraak met de verkopend makelaar!?? Ter plaatse wordt u geïnformeerd over de te volgen biedprocedure.

i.v.m. Corona en de adviezen van het RIVM organiseren wij individuele (max 2 personen) kijkmomenten van 30 minuten.
Tijdens de bezichtiging zullen wij u ook uitgebreid informeren over de werking van ons Online-biedplatform en
de bijbehorende aandachtspunten voor deelname.

De eerst volgende biedronde: deze wordt getoond op de website van Biedenenwonen.nl
Deze tekst is door ons kantoor met de meeste zorg samengesteld aan de hand van de door de verkoper aan ons ter hand gestelde gegevens en tekeningen. Derhalve kunnen wij geen garanties verstrekken, noch kunnen wij op enigerlei wijze eventuele aansprakelijkheid voor deze gegevens aanvaarden. Wij adviseren u om contact met ons op te nemen bij interesse in deze woning of u door een eigen makelaar te laten bijstaan.

Videotour : https://youtu.be/rO89wz8DhKQ

Veilinggegevens


Bieden vanaf

€ 1.499.000


Gebruik onderstaand formulier om een bod op het object uit te brengen. De Bieden en Wonen makelaar neemt daarna contact met je op.

Onder voorbehoud van gunning door de eigenaar van de woning.

Contactpersoon


Makelaar


Veilinghuis