Amstelveen – Max Havelaarlaan 403a

63 m2 - 2 kamers - bieden vanaf: € 249.500 - Delen op socials - Wat worden mijn maandlasten ?

Bezichtiging aanvragen

Aangeboden door

Caspar Phijffer - caspar@biedenenwonen.nl - 085 130 23 61

Caspar Phijffer

Mooie woning he?

DE AANGEGEVEN PRIJS IS EEN VANAF-PRIJS. VANAF DEZE PRIJS KUNNEN BIEDINGEN WORDEN GEDAAN.

Omgeving
Dit appartement heeft een prachtig uitzicht over de stad!!
Dit lichte en ruime 2-kamerappartement van 63m2 is gelegen op de 11de verdieping van de luxe woontoren Multatuli gesitueerd in de wijk Kostverlorenhof. Tevens ligt dit appartement nabij de Zuid-As van Amsterdam en nabij station Amsterdam Zuid.

Verder is er ook een winkelcentrum vlakbij het appartemnent, Dit is Winkelcentrum Kostverlorenhof. Stadshart Amstelveen is op 5 minuten fietsafstand verwijderd en ook het Museumplein in Amsterdam is in 20 minuten fietsen bereikbaar. Daarnaast zijn openbaar vervoer (tram 5, metro 51, bus 187, bus 354 en de Zuidtangent 300) en uitvalswegen (A9 en A10) allemaal dichtbij.

Voor het gebouw is voldoende gratis parkeergelegenheid.

Bijzonderheden
– Spectaculair uitzicht!
– Oplevering mogelijk per 15 sept.
– Eigen grond
– Actieve VVE!
– De bijdrage aan de Vereniging van Eigenaren is €233,48 plus €20,01 berging, totaal: €253,49
– De gehele woning is voorzien van dubbel glas
– Centrale verwarming geschiedt via blokverwarming (met meters), warm water via centrale voorziening
– Het ruime balkon is gesitueerd op het oosten
– Beneden bevindt zich de berging/box v.v. verlichting

Indeling
De entree, gelegen op de begane grond, is zeer goed onderhouden en voorzien van een ligt. Via de lift komt u op de 11e verdieping aan waar het appartement ligt.
Elfde verdieping:
Wanneer u dit appartement binnenloopt ziet u gelijk wat het voor een prachtig uitzicht te bieden heeft. Verder is het appartement voorzien van een ruime hal/entree, een meterkast (in het appartement), een berging/bergkast, een moderne badkamer met een ligbad en douche en 1 slaapkamer (en de optie op nog een extra slaapkamer). Ook is er een separaat toilet. De slaapkamer is 14 m2.

Via de slaapkamer heeft u toegang tot het balkon, welke op het Oosten ligt. De half open keuken van het appartement is voorzien van alle standaards, zoals een gasfornuis, afzuigkap, ruime koel/vriescombinatie en een afwasmachine.

Erfpacht
Eigen grond!

Tuin / buiten
Er is een zeer ruim balkon op het Oosten.

Gunning
De verkoper behoudt zich het recht voor om zonder opgaaf van redenen niet te gunnen of aan een ander dan de hoogste inschrijver dan wel de inschrijving steeds en zonder opgaaf van redenen af te gelasten, dit alles uitsluitend ter beoordeling van verkoper. Indien niet wordt gegund of de inschrijving om welke reden dan ook wordt afgelast, staat het verkoper vrij om met wie dan ook in onderhandeling te treden over een mogelijke verkoop; verkoper is daarbij niet gehouden om (een) bieder(s) in onderhandelingen te betrekken en bieders komen mitsdien te dier zake geen rechten toe.

Betaling
De koopsom (en eventuele bijkomende veilingkosten) dient bij de levering te worden voldaan. Uiterlijk 30 dagen na ondertekening van de koopovereenkomst dient koper een waarborgsom van 10% van de koopprijs bij de notaris te storten dan wel een bankgarantie tot zodanig bedrag gesteld te laten hebben.

Plan een bezichtiging

Natuurlijk wil je dit huis van binnen bekijken! Gaan we regelen. Vul hieronder je gegevens in en geef eventueel aan welke dag en welk tijdstip jou het beste uitkomt. Dan wordt er contact met je opgenomen om een afspraak te maken.

Vrijblijvend hypotheekadvies?
Via onze hypotheekadviseur kan je redelijk wat kosten besparen. Het eerste gesprek is gratis en kan eventueel via Google Meets.

Bieden vanaf

€ 249.500


Hoogste bod

€ 254.000

Heb je nog vragen?

Alle veelgestelde vragen rondom het bieden vind je hier. Voor overige vragen zijn wij telefonisch bereikbaar op 085 130 2361.

Locatie woning