Amstelveen – Korenbloemlaan 41

117 m2 - 4 kamers - bieden vanaf: € 449.000 - Delen op socials - Wat worden mijn maandlasten ?

Bezichtiging aanvragen

Aangeboden door

Caspar Phijffer - caspar@biedenenwonen.nl - 085 130 23 61

Caspar Phijffer

Mooie woning he?

Bieden en wonen verkoopt deze woning via een uniek en transparant Online biedproces, geïnteresseerden kunnen zich na bezichtiging aanmelden om deel te nemen aan het biedproces. Het betreft een vrijwillige veiling, waarbij de woning bij opbod verkocht zal worden. De getoonde vraagprijs is een vanaf prijs.

Locatie:

Deze prachtige woning is gelegen in Westwijk 2 in de Kruidenbuurt, dit is een gewilde wijk met weinig verloop. Er komen hier amper woningen beschikbaar, als u hier komt wonen zal u niet snel anders meer willen. De Kruidenbuurt is een zeer kindvriendelijke buurt met relatief veel gezinnen. Er is weinig verkeer in de straat. Hier kunt u dus gerust met uw kinderen gaan wonen! De populariteit van Westwijk is mede te danken aan de ruime opzet, mooie architectuur, kindvriendelijkheid en een gunstige ligging ten opzichte van de uitvalswegen A4, A9 en de ring A10. Er is een goede bereikbaarheid naar Schiphol en Amsterdam. De halte van de sneltram 51 richting het Stadshart en Amsterdam is slechts 2 minuten lopen.

Op 5 minuten rijden ligt het onlangs vernieuwde en uitgebreide winkelcentrum Westwijkplein met diverse winkels en speciaalzaken. In de directe omgeving bevinden zich diverse sportparken (tennis / voetbal / hockey) en niet te vergeten het Amsterdamse bos. Ook diverse scholen (Internationale School, lager en middelbaar) en kinderopvang liggen allemaal binnen loop- en/of fietsbereik.

Bijzonderheden:

• Comfortabele eengezinswoning met een ruime tuin aan achterzijde en een tuin aan de voorzijde
• Bestaande bouw: Bouwjaar 2009
• Volledig voorzien van kunststof kozijnen
• Energielabel A (zeer zuinige woning)
• Hoge plafonds, 2,62 meter
• Mechanische ventilatie
• Mogelijkheid tot realiseren van een uitbouw aan de achterzijde
• Gratis parkeergelegenheid (direct voor de deur)
• Oplevering mogelijk per direct
• Geen erfpacht

Indeling:

Bij binnenkomst via de voortuin merkt u gelijk op dat deze prachtige eengezinswoning in nieuwstaat is. U komt binnen via de hal met een deur direct naar de woonkamer. Wanneer u in de woonkamer staat ziet u gelijk de grote achtertuin met stenen berging. De ruime woonkamer met veel lichtinval door de schuifpui grenst aan de moderne open keuken met bar. De keuken is voorzien van alle benodigdheden. U heeft vanuit de open keuken zicht op de ruime, groene tuin. Ziet u uw kinderen hier al spelen of uzelf aan de barbecue staan? Een droomhuis voor elk gezin!

Wanneer u vanuit de hal de trap op gaat, komt u op de eerste verdieping uit. Op deze verdieping treft u de luxe badkamer aan ,voorzien van een douche en een whirlpool. Tevens vindt u hier twee ruime slaapkamers. U kunt van de grootste slaapkamer eventueel 2 slaapkamers maken. Hier kunt u dus een 3e slaapkamer creëren. De slaapkamer aan de voorzijde van de woning heeft een Frans balkon waardoor het een zeer lichte kamer is.

Er is een ruime zolder. Recent is er hier een groot dakraam geplaatst om meer daglicht te creëren. Op de zolder kunt u een slaapkamer maken of eventueel kunt u deze ruimte ook in twee delen opsplitsen. Kortom, deze mooie woning biedt u genoeg mogelijkheden! De (infrarood)sauna kan worden overgenomen.
Bekijk de 3D tour op de website van Bieden & Wonen om een indruk van de woning te krijgen.

Bied procedure:

Eerste biedronde
Biedingen kunnen na de bezichtiging gedaan worden via het biedformulier van de woning op de website van BIEDEN EN WONEN binnen de start- en eindtijd.
Starttijd: 15 nov 2019 18:00 uur
Eindtijd: 19 nov 2019 15:00 uur
Kijkdag: 15 nov 2019 ,echter vanaf 18:00 uur uitsluitend op afspraak

Tweede biedronde (indien woning nog niet is gegund)
Starttijd: 22 nov 2019 18:00 uur
Eindtijd: 25 nov 2019 15:00 uur
Kijkdag: 22 nov 2019 , echter vanaf 18:00 uur uitsluitend op afspraak

Derde biedronde (indien woning nog niet is gegund)
Starttijd: 4 dec 2019 15:00 uur
Eindtijd: 6 dec 2019 15:00 uur
Kijkdagen: 4 dec 2019 (op afspraak)

Alternatieve biedronde (indien woning nog niet is gegund)
Starttijd: Zie website van Bieden & Wonen
Eindtijd: Zie website van Bieden & Wonen
Kijkdagen: Op afspraak met makelaar

Gunning
De verkoper behoudt zich het recht voor om zonder opgaaf van redenen niet te gunnen of aan een ander dan de hoogste inschrijver dan wel de inschrijving steeds en zonder opgaaf van redenen af te gelasten, dit alles uitsluitend ter beoordeling van verkoper. Indien niet wordt gegund of de inschrijving om welke reden dan ook wordt afgelast, staat het verkoper vrij om met wie dan ook in onderhandeling te treden over een mogelijke verkoop; verkoper is daarbij niet gehouden om (een) bieder(s) in onderhandelingen te betrekken en bieders komen mitsdien te dier zake geen rechten toe.

Plan een bezichtiging

Natuurlijk wil je dit huis van binnen bekijken! Gaan we regelen. Vul hieronder je gegevens in en geef eventueel aan welke dag en welk tijdstip jou het beste uitkomt. Dan wordt er contact met je opgenomen om een afspraak te maken.

Vrijblijvend hypotheekadvies?
Via onze hypotheekadviseur kan je redelijk wat kosten besparen. Het eerste gesprek is gratis en kan eventueel via Google Meets.

Bieden vanaf

€ 449.000


Hoogste bod

€ 455.000

Heb je nog vragen?

Alle veelgestelde vragen rondom het bieden vind je hier. Voor overige vragen zijn wij telefonisch bereikbaar op 085 130 2361.

Locatie woning