Almere – Vincent van Goghstraat 156

122 m2 - 2 kamers - bieden vanaf: € 430.000 - Delen op socials - Wat worden mijn maandlasten ?

Bezichtiging aanvragen

Aangeboden door

Yunthai Hu - yunthai@biedenenwonen.nl - 06 22 66 33 75

Yunthai Hu

Mooie woning he?

LET OP: AANVRAGEN VOOR EEN BEZICHTIGING BIJ VOORKEUR PER E-MAIL OF VIA FUNDA.

* LET OP; we hebben prijs verlaging toegepast conform o.a. de wijzigingen in de huizenmarkt

Interesse? Wij nemen graag de tijd voor je!

Bieden en Wonen Almere verkoopt deze woning:

NB. De getoonde vraagprijs is een scherpe vanaf prijs.

INTRODUCTIE:
Op de 9e van het 10 verdiepingen tellende appartementengebouw Selene te Almere staat dit luxe, lichte semi penthouse op nieuwe bewoners te wachten. Privacy, Ruimte en Uitzicht zijn de kernbegrippen voor dit op het zuiden gerichte appartement. Het appartement is zeer geschikt voor bewoning door 1 à 2 personen. Uiteraard is het te verbouwen tot het oorspronkelijke 4 kamer appartement. Het appartement heeft een oorspronkelijk woonoppervlak van 125 m2 en is tevens goed beveiligd met behulp van een videofooninstallatie en een afgesloten entree hal. Via de lift komt u op de negende verdieping, waar twee appartementen zijn gesitueerd.

Ook de locatie is iets om enthousiast van te worden. Nu heeft Almere met z’n vele wijken een hoop te bieden, zo ook bij u in de buurt. Met een grote supermarkt aan beide kanten van de vaart vindt u aan de overkant in Almere Parkwijk een winkelcentrum, station en een speeltuin. Met ook meerdere scholen, verenigingen en een skatebaan in de buurt is dit tevens een zeer kindvriendelijke omgeving. Behalve per trein pakt u met hetzelfde gemak de bus dankzij meerdere haltes vlakbij.

INDELING:
Bij het binnentreden komt u als eerste uit in de ruime keuken met een groot kookeiland, hier beschikt u over een inductiekookplaat, wijnklimaatkast, vaatwasmachine en veel kastruimte.

Voordat u de riante woonkamer betreedt passeert u eerst aan uw rechterhand het toilet. Dit betreft een modern hangend toilet inclusief fonteintje. De woon- en eetkamer is tevens zeer zonnig met een eigen toegang tot het terras en veel ingebouwde kastruimte. Daarbij is het gehele appartement voorzien van een prachtige houten vloer Amerikaans wit eiken. Met ramen rondom bent u hoe dan ook verzekerd van een prachtig uitzicht, bij helder weer is er zelfs tot aan Amsterdam en ’t Gooi te kijken.

Richting de slaapkamer vindt u nog de separate wasmachine &-droger ruimte die is voorzien van mechanische ventilatie, gevolgd door de moderne badkamer waar u de beschikking heeft over een fijn ligbad, designradiator en een extra grote wastafel.

Aan de andere kant van de wandkast bevindt zich de ruime slaapkamer waar u tevens een open kleedkamer vindt. Ook aan deze kant van de wandkast vindt u extra opbergruimte met daar tegenover grote ramen die voor licht en uitzicht zorgen.

Op de begane grond is een ruime privé berging aanwezig en op de ruime parkeerplaats is een eigen plek gereserveerd.

BIJZONDERHEDEN:
– riant semi penthouse appartement
– luxe keuken
– badkamer met ligbad
– uitzicht rondom, maar vooral op het zuiden
– veel ingebouwde kastruimte
– balkon
– toplocatie
– vlakbij treinstation, bushaltes, supermarkt en winkelcentrum
– kindvriendelijke omgeving dankzij scholen, speeltuinen en skatebaan
– appartement is terug te brengen naar oorspronkelijke 4-kamer indeling
– Appartement is op dit moment verhuurd t/m 01-02-2023.

BEZICHTIGINGEN:
Nieuwsgierig geworden? Voor het maken van een bezichtigingsafspraak kun je contact opnemen via funda, de woningpagina.
Tijdens de bezichtiging zullen wij u ook uitgebreid informeren over de werking van ons Online-biedplatform en de bijbehorende aandachtspunten voor deelname.

Wij verplichten gegadigden eerst een woning te bezichtigen, alvorens een bod kan worden geplaatst op de woning.

Bied datum- en tijd
Op de pagina van de betreffende woning op de Bieden en Wonen website vind je de begin- en eindtijd van de biedronde.

Biedprocedure:
Biedingen kunnen uitsluitend worden gedaan via het online biedsysteem van Bieden en Wonen binnen de getoonde veiling datum- en tijd. Na afloop van de biedronde heeft verkoper het gun recht van maximaal 3 werkdagen. De koper behoudt de wettelijke 3 dagen bedenktijd na het tekenen van de koopovereenkomst en het gunnen van de woning.

Biedvoorwaarden:
De algemene biedvoorwaarden zijn van toepassing op dit veilingobject. Deze kan je inzien tijdens het registreren als bieder op de website: Bieden en Wonen.

Zorgvuldig samengesteld:
Deze advertentietekst is door ons kantoor met de meeste zorg samengesteld aan de hand van de door de verkoper aan ons ter hand gestelde gegevens en tekeningen. Derhalve kunnen wij geen garanties verstrekken, noch kunnen wij op enigerlei wijze eventuele aansprakelijkheid voor deze gegevens aanvaarden.

NEN-2580 normering:
De gepubliceerde oppervlakte en metrages van deze woning zijn door een onafhankelijke partij samengesteld in de vorm van een meetrapport, conform de NEN 2580 normering voor oppervlakte metingen.

Plan een bezichtiging

Natuurlijk wil je dit huis van binnen bekijken! Gaan we regelen. Vul hieronder je gegevens in en geef eventueel aan welke dag en welk tijdstip jou het beste uitkomt. Dan wordt er contact met je opgenomen om een afspraak te maken.

Vrijblijvend hypotheekadvies?
Via onze hypotheekadviseur kan je redelijk wat kosten besparen. Het eerste gesprek is gratis en kan eventueel via Google Meets.

Bieden vanaf

€ 430.000

Heb je nog vragen?

Alle veelgestelde vragen rondom het bieden vind je hier. Voor overige vragen zijn wij telefonisch bereikbaar op 085 130 2361.

Locatie woning