Almere – Scandinaviekade 47

48 m2 - 3 kamers - bieden vanaf: € 245.000 - Delen op socials - Wat worden mijn maandlasten ?

Bezichtiging aanvragen

Aangeboden door

Marco Verbeek - marco@biedenenwonen.nl - 06 54 27 53 32

Marco Verbeek

Mooie woning he?

Graag vriendelijk verzoek via Funda een mail te sturen met verzoek voor bezichtiging.

Scandinaviëkade 47, Almere

Dit moderne appartement is gelegen op de 1e verdieping, voorzien van een slaapkamer, woonkamer, toilet, badkamer, keurig balkon en een moderne keuken is een genot om in te wonen. Je hebt hier werkelijk alles bij de hand! Het appartement is in keurige staat waardoor je hier direct kunt intrekken.

De Scandinaviëkade 47 bevindt zich In het bruisende Almere-Poort. . Alle benodigde voorzieningen zoals supermarkten, gezellige restaurants, scholen, een dierenkliniek, winkels en tandartsen op loopafstand. Daarnaast is de bereikbaarheid erg goed met het openbare vervoer (bushaltes) en uitvalswegen (N701, N702 en A6) nabij gelegen.

Appartement
Via een centrale entree met intercom is het appartement te betreden, van waaruit je binnenkomt in een hal. Deze hal geeft toegang tot een slaapkamer, toilet, badkamer en woonkamer.

Deze woonkamer heeft veel natuurlijk daglicht inval dankzij de hoge raampartijen en is in het bezit van een frans balkon. In de woonkamer bevindt zich een leefkeuken welke is voorzien van stijlvolle witte keukenkasten met een donker keukenblad, een inductiekookplaat, inbouw oven, inbouw koelkast en een afzuigkap.

De slaapkamer, welke toegang biedt tot een balkon, is erg ruim en vanuit deze slaapkamer is een badkamer te betreden. De badkamer is is voorzien van een wastafel in meubel, een douchecabine met regendouche en een wasmachine aansluiting.

Buitenruimte
Het keurige balkon is perfect om te dineren of te loungen.

Bijzonderheden
Energielabel A
VVE € 104,- per maand
Zeer goed onderhouden appartement
Alle voorzieningen nabij
Eigen parkeerplaats
Keurig balkon
Kindvriendelijke buurt

Verkoopvoorwaarden:
De algemene verkoop voorwaarden zijn van toepassing op deze kavel. Deze vindt u tevens terug op de website van Bieden & Wonen.

Wij verzoeken gegadigden eerst de woning te bezichtigen, alvorens een bod kan worden geplaatst op de woning. Bij de bezichtigingen wordt rekening gehouden met de geldende RIVM maatregelen.

Biedvoorwaarden:
De algemene biedvoorwaarden zijn van toepassing op dit veilingobject. Deze kan je inzien tijdens het registreren als bieder op de website: Bieden en Wonen.

Zorgvuldig samengesteld:
Deze advertentietekst is door ons kantoor met de meeste zorg samengesteld aan de hand van de door de verkoper aan ons ter hand gestelde gegevens en tekeningen. Derhalve kunnen wij geen garanties verstrekken, noch kunnen wij op enigerlei wijze eventuele aansprakelijkheid voor deze gegevens aanvaarden.

NEN-2580 normering:
De gepubliceerde oppervlakte en metrages van deze woning zijn door een onafhankelijke partij samengesteld in de vorm van een meetrapport, conform de NEN 2580 normering voor oppervlakte metingen.

Plan een bezichtiging

Natuurlijk wil je dit huis van binnen bekijken! Gaan we regelen. Vul hieronder je gegevens in en geef eventueel aan welke dag en welk tijdstip jou het beste uitkomt. Dan wordt er contact met je opgenomen om een afspraak te maken.

Vrijblijvend hypotheekadvies?
Via onze hypotheekadviseur kan je redelijk wat kosten besparen. Het eerste gesprek is gratis en kan eventueel via Google Meets.

Safe Begeleidend notaris voor de juridische overdracht is Kuin van Overbeek Notariaat (020 305 2700)

Heb je nog vragen?

Alle veelgestelde vragen rondom het bieden vind je hier. Voor overige vragen zijn wij telefonisch bereikbaar op 085 130 2361.

Locatie woning