Almere – Polenstraat 106

m2 - bieden vanaf: Prijs op aanvraag - Delen op socials - Wat worden mijn maandlasten ?

Bezichtiging aanvragen

Mooie woning he?

Graag vriendelijk verzoek via Funda een mail te sturen met verzoek voor bezichtiging.

Polenstraat 106, Almere

Dit starters appartement is gelegen aan de Polenstraat 106 op de 2e verdieping. Hier ben je voorzien van een ruime slaapkamer, veel lichtinval, een goed uitgeruste keuken en twee Franse balkons. Het is een appartement met veel potentie! Daarnaast is het appartement goed afgewerkt, waardoor je hier zo kunt intrekken. Plan snel een bezichtiging in en wellicht wordt dit jouw paleisje!

Het appartement bevindt zich in de buurt Europakwartier. Hier wonen naar verhouding veel jonge inwoners. Verder liggen alle wenselijke voorzieningen zoals supermarkten, het Cascadepark, voetbalveld Cascadepark, tandartsen, supermarkten, verschillende horecagelegenheden en winkels zich op enkele minuten loopafstand. Ook is de bereikbaarheid goed met het openbaar vervoer (bushaltes) en uitvalswegen (A6 en N701) nabij gelegen.

Appartement
Het statige appartementencomplex is via een centrale entree te betreden. Verder krijg je middels een trap of lift toegang tot de verdieping van het appartement van waaruit je binnenkomt in een hal. In de diepe hal vind je een houten vloer met witte wanden. Daarnaast leidt de hal naar een slaapkamer, badkamer en woonkamer.

De woonkamer is ingericht in neutrale tinten, waardoor je hier jouw eigen stempel op kunt drukken. Verder geniet je hier van voldoende natuurlijk daglicht inval dankzij de hoge raampartijen. Je bent in de woonkamer voorzien van twee Franse balkons en tevens loopt deze naadloos door in een open keuken.

In de landelijk uitgeruste keuken tref je beige wandtegels, witte keukenkasten met chromen handvatten en een donker keukenblok aan. Daarnaast is de lichte keuken voorzien van een vaatwasser, inductiekookplaat, afzuigkap en inbouw koel/vriescombinatie.

De badkamer is voorzien van een vast toilet, inloopdouche met glazen tussenwand en een wastafel. Verder tref je in de badkamer witte vloer- en wandtegels aan.

Opvallend aan de ruime slaapkamer is dat je hier een tussenwand aantreft, waardoor je er bijvoorbeeld een inloopkast zou kunnen realiseren.

Bijzonderheden
– Bouwjaar 2009
– Energielabel A
– Stadsverwarming
– Levendige buurt
– Goed afgewerkt
– Een slaapkamer
– Veel lichtinval
– Twee Franse balkons
– Goed uitgeruste keuken
– Voorzieningen nabij
– Eigen parkeerplek buiten
– Fietsenstalling

Verkoopvoorwaarden:
De algemene verkoop voorwaarden zijn van toepassing op deze kavel. Deze vindt u tevens terug op de website van Bieden & Wonen.

Wij verzoeken gegadigden eerst de woning te bezichtigen, alvorens een bod kan worden geplaatst op de woning. Bij de bezichtigingen wordt rekening gehouden met de geldende RIVM maatregelen.

Bied datum- en tijd
Op de pagina van de betreffende woning op de Bieden en Wonen website vind je de begin- en eindtijd van de biedronde.

Biedprocedure:
Biedingen kunnen uitsluitend worden gedaan via het online biedsysteem van Bieden en Wonen binnen de getoonde veiling datum- en tijd. De koper behoudt de wettelijke 3 dagen bedenktijd na het tekenen van de koopovereenkomst en het gunnen van de woning. De verkoper behoudt zich het recht voor om zonder opgaaf van redenen niet te gunnen of aan een ander dan de hoogste inschrijver dan wel de inschrijving steeds en zonder opgaaf van redenen af te gelasten, dit alles uitsluitend ter beoordeling van verkoper. Indien niet wordt gegund of de inschrijving om welke reden dan ook wordt afgelast, staat het verkoper vrij om met wie dan ook in onderhandeling te treden over een mogelijke verkoop; verkoper is daarbij niet gehouden om (een) bieder(s) in onderhandelingen te betrekken en bieders komen mitsdien te dier zake geen rechten toe.

Biedvoorwaarden:
De algemene biedvoorwaarden zijn van toepassing op dit veilingobject. Deze kan je inzien tijdens het registreren als bieder op de website: Bieden en Wonen.

Zorgvuldig samengesteld:
Deze advertentietekst is door ons kantoor met de meeste zorg samengesteld aan de hand van de door de verkoper aan ons ter hand gestelde gegevens en tekeningen. Derhalve kunnen wij geen garanties verstrekken, noch kunnen wij op enigerlei wijze eventuele aansprakelijkheid voor deze gegevens aanvaarden.

NEN-2580 normering:
De gepubliceerde oppervlakte en metrages van deze woning zijn door een onafhankelijke partij samengesteld in de vorm van een meetrapport, conform de NEN 2580 normering voor oppervlakte metingen.

Plan een bezichtiging

Natuurlijk wil je dit huis van binnen bekijken! Gaan we regelen. Vul hieronder je gegevens in en geef eventueel aan welke dag en welk tijdstip jou het beste uitkomt. Dan wordt er contact met je opgenomen om een afspraak te maken.

Vrijblijvend hypotheekadvies?
Via onze hypotheekadviseur kan je redelijk wat kosten besparen. Het eerste gesprek is gratis en kan eventueel via Google Meets.

Bieden vanaf

Prijs op aanvraag

Heb je nog vragen?

Alle veelgestelde vragen rondom het bieden vind je hier. Voor overige vragen zijn wij telefonisch bereikbaar op 085 130 2361.