Almere – Orkastraat 2

108 m2 - 5 kamers - bieden vanaf: € 365.000 - Delen op socials - Wat worden mijn maandlasten ?

Bezichtiging aanvragen

Aangeboden door

Yunthai Hu - yunthai@biedenenwonen.nl - 06 22 66 33 75

Yunthai Hu

Mooie woning he?

LET OP: AANVRAGEN VOOR EEN BEZICHTIGING BIJ VOORKEUR PER E-MAIL OF VIA FUNDA.

Interesse? Wij nemen graag de tijd voor je!

Bieden en Wonen Almere verkoopt deze woning via een uniek en transparant Online biedproces.
Geïnteresseerden kunnen zich na bezichtiging aanmelden om deel te nemen aan het biedproces, waarbij de woning bij opbod tegen het “beste” bod verkocht zal worden.

NB. De getoonde vraagprijs is een scherpe vanaf prijs. Biedingen kunnen worden geplaatst uitsluitend vanaf de getoonde vanaf prijs.

INTRODUCTIE:
In de gezellige Waterwijk te Almere staat deze ruime hoekwoning op jou te wachten! Met maar liefst 3 slaapkamers, een ruime zolder en een grote tuin op het Zuidoosten heb je hier een fantastische gezinswoning. Volledig geïsoleerd en aan de voorzijde voorzien van kunststof kozijnen hoeft er bijna niks aan te gebeuren. Alleen in twee van de slaapkamers ontbreekt het nog aan behang. Maar mocht je dat juist mooi vinden, dan is hij geheel instapklaar!

Niet alleen het huis, maar ook de buurt is zeer kindvriendelijk. Met keuze uit meerdere scholen en verenigingen is hier altijd wel wat te doen. Voor de boodschappen woon je op loopafstand van het winkelcentrum van Waterwijk, waar je ook heel gezellig uit eten kunt. Mocht je toch eens verder weg willen kijken, zit zowel Almere Stad centrum als het treinstation op fietsafstand.

INDELING:

BEGANE GROND:
Direct bij het binnentreden valt al op dat de woning in een landelijke stijl is gestoken. Beginnend bij de boerendeur die voor de helft open kan om met de buren te kunnen kletsen zonder ze binnen te laten.
Ook het tegelwerk in de brede gang verwijst naar die landelijke stijl. Met klassieke witte plavuizen op de vloer en blauwe patroontegels als lambrisering langs de wanden is het net alsof je een boerderij binnenloopt.
Hier vind je onder andere het toilet, die dan weer van authentieke zalm kleurige tegels is voorzien. Ook kan je hier de gestoffeerde trap naar boven pakken, of de woonkamer betreden.
Laatstgenoemde is heerlijk ruim en voorzien van dezelfde plavuizen als in de hal. De zithoek is aan de achterzijde ingericht, met de keuken aan de voorkant van het huis.
De witte keukenkastjes sluiten prachtig aan op de plavuizen, met daarboven de extra brede werkbank in een L-vorm. Ook ben je van alle gemakken voorzien, zo zit er een keramische kookplaat in, een afzuigkap, 2 luxe ovens en een vaatwasser. Allemaal keurig ingebouwd en verwerkt achter de strakke kastjes.

EERSTE VERDIEPING:
De trap brengt je op de overloop waar je de drie slaapkamers en de badkamer vindt. De kamers zijn van verschillende formaten, met de hoofdslaapkamer in het midden. Maar in feite zou in alle drie de kamers een tweepersoonsbed passen.

De badkamer is wel helemaal compleet, met alles keurig betegeld en onderhouden beschik je hier over een riant hoekbad met douche, toilet en een dubbele wasbak in een wandmeubel. Met als bonus het raampje boven de spiegel zodat je hier ook van natuurlijk licht kunt genieten.

TWEEDE VERDIEPING:
De zolder die je bovenaan de tweede trap vindt is zeer ruim en kan je daardoor op meerdere manieren inzetten. Hier zijn onder andere de aansluitingen voor je wasmachine en/of droger aangebracht, zodat een wasruimte alvast een optie is. Daarbij heb je van voor tot achter ruimte om te staan en lopen, zodat je hier ook nog een slaapkamer van zou kunnen maken. Of een werkkamer, logeerkamer, mancave, het kan allemaal!

BUITENRUIMTE:
Ook de diepe tuin biedt heel veel mogelijkheden. Zo is hij al grotendeels betegeld waardoor je met gemak overal je tuintafel en -stoelen kunt neerzetten. Langs de buitenkant is ruimte overgelaten voor mooie bloemperkjes en een charmante vijver, zodat mensen met groene vingers hier ook hun hart kunnen ophalen.

Met als kers op de taart nog een handige stenen berging aan het einde van je tuin. Zo kan je ook je tuinspullen en/of fiets(en) droog wegzetten.

BIJZONDERHEDEN:
– hoekwoning in rustige wijk
– 3 slaapkamers (optie tot 4e slaapkamer)
– riante zolder
– hoekbad
– diepe tuin met vijver en stenen berging
– luxe keuken
– vlakbij Waterwijk winkelcentrum
– kindvriendelijke buurt, meerdere scholen en verenigingen in de buurt

BEZICHTIGINGEN:
Nieuwsgierig geworden? Voor het maken van een bezichtigingsafspraak kun je contact opnemen via funda, de woningpagina.
Tijdens de bezichtiging zullen wij u ook uitgebreid informeren over de werking van ons Online-biedplatform en de bijbehorende aandachtspunten voor deelname.

Wij verplichten gegadigden eerst een woning te bezichtigen, alvorens een bod kan worden geplaatst op de woning.

Bied datum- en tijd
Op de pagina van de betreffende woning op de Bieden en Wonen website vind je de begin- en eindtijd van de biedronde.

Biedprocedure:
Biedingen kunnen uitsluitend worden gedaan via het online biedsysteem van Bieden en Wonen binnen de getoonde veiling datum- en tijd. Na afloop van de biedronde heeft verkoper het gun recht van maximaal 3 werkdagen. De koper behoudt de wettelijke 3 dagen bedenktijd na het tekenen van de koopovereenkomst en het gunnen van de woning.

Biedvoorwaarden:
De algemene biedvoorwaarden zijn van toepassing op dit veilingobject. Deze kan je inzien tijdens het registreren als bieder op de website: Bieden en Wonen.

Zorgvuldig samengesteld:
Deze advertentietekst is door ons kantoor met de meeste zorg samengesteld aan de hand van de door de verkoper aan ons ter hand gestelde gegevens en tekeningen. Derhalve kunnen wij geen garanties verstrekken, noch kunnen wij op enigerlei wijze eventuele aansprakelijkheid voor deze gegevens aanvaarden.

NEN-2580 normering:
De gepubliceerde oppervlakte en metrages van deze woning zijn door een onafhankelijke partij samengesteld in de vorm van een meetrapport, conform de NEN 2580 normering voor oppervlakte metingen.

Plan een bezichtiging

Natuurlijk wil je dit huis van binnen bekijken! Gaan we regelen. Vul hieronder je gegevens in en geef eventueel aan welke dag en welk tijdstip jou het beste uitkomt. Dan wordt er contact met je opgenomen om een afspraak te maken.

Vrijblijvend hypotheekadvies?
Via onze hypotheekadviseur kan je redelijk wat kosten besparen. Het eerste gesprek is gratis en kan eventueel via Google Meets.

Safe Begeleidend notaris voor de juridische overdracht is Kuin van Overbeek Notariaat (020 305 2700)

Heb je nog vragen?

Alle veelgestelde vragen rondom het bieden vind je hier. Voor overige vragen zijn wij telefonisch bereikbaar op 085 130 2361.

Locatie woning