Almere – Nova Zemblastraat 21.

116 m2 - 4 kamers - bieden vanaf: € 395.000 - Delen op socials - Wat worden mijn maandlasten ?

Bezichtiging aanvragen

Aangeboden door

Yunthai Hu - yunthai@biedenenwonen.nl - 06 22 66 33 75

Yunthai Hu

Mooie woning he?

LET OP: AANVRAGEN VOOR EEN BEZICHTIGING BIJ VOORKEUR PER E-MAIL OF VIA FUNDA.

Interesse? Wij nemen graag de tijd voor je!

Bieden en Wonen Almere verkoopt deze woning via een uniek en transparant Online biedproces.
Geïnteresseerden kunnen zich na bezichtiging aanmelden om deel te nemen aan het biedproces, waarbij de woning bij opbod tegen het “beste” bod verkocht zal worden.

NB. De getoonde vraagprijs is een scherpe vanaf prijs. Biedingen kunnen worden geplaatst uitsluitend vanaf de getoonde vanaf prijs.

INTRODUCTIE:
Deze moderne woning is gelegen in de geliefde Eilandenbuurt. Ideaal is dat Almere centrum en de Oostvaardersplassen beide op wandel- of fietsafstand van de woning liggen. Dit maakt het mogelijk om zonder al te veel moeite van zowel natuur als stadse roerigheid te genieten in uw vrije tijd. Ook de uitvalswegen naar de A6, A27 en de A1 zijn gemakkelijk bereikbaar. De Eilandenbuurt wordt gekenmerkt door het vele water in de wijk. Alle straatnamen zijn dan ook vernoemd naar eilanden.

BEGANE GROND:
Op nummer 21 aan de Nova Zemblastraat vindt u deze leuke hoekwoning met langgestrekte achtertuin. U betreedt de woning via een kleine voortuin, waarna een lichte hal u verwelkomt. In deze hal bevindt zich de meterkast en een toilet met betegelde muren. Ook is er in de hal genoeg ruimte voor een eventuele kapstok of spiegel.

De hal leidt u naar een ruime betegelde living met uitzicht op de tuin. Het brede raam zorgt ervoor dat de living visueel lijkt door te lopen in de tuin wat een zeer ruimtelijke feeling geeft aan dit vertrek, en bovendien veel lichtinval brengt. Deze ruimte voorziet u van meer dan genoeg ruimte voor het creëren van een gezellige zithoek en het plaatsen van eventueel een eettafel.

Via een deur komt u op de overloop, hier bevindt zich de trap richting de eerste verdieping en twee ingebouwde kasten voor het opbergen van spullen. De overloop gaat naadloos over in de keuken. De moderne keuken, van alle gemakken voorzien, heeft genoeg ruimte voor een kleine eettafel of een eventueel extra keukenblad. De schuine muur geeft de ruimte een speelse en dynamische ambiance. Het keukenblok in dit vertrek beschikt over een 6-pits fornuis, afzuigkap, rvs achterwand en ingebouwde combi-oven. Ook zult u er genoeg opbergruimte vinden voor al uw servies en kookbenodigdheden.

EERSTE VERDIEPING:
Via een trap bereikt u de betegelde overloop op de eerste verdieping. Op deze verdieping vindt u drie slaapkamers, een badkamer en de CV. De ruimste slaapkamer heeft dezelfde speelse schuine wand als de keuken en twee brede raampartijen. De andere twee vertrekken zijn misschien wat kleiner, maar kunnen eveneens goed dienen als extra slaapkamer of kantoor voor de thuiswerker. Alle slaapkamers zijn voorzien van een nette lichtgekleurde laminaatvloer. De badkamer is voorzien van een stoom- douchecabine, een zwevend toilet en een brede wastafel met ingebouwde verlichting.

BUITENRUIMTE:
De diepe achtertuin geeft u genoeg ruimte voor het aanleggen van één of meerdere zithoeken of misschien wel een moestuin! Achterin de tuin is een ruime berging voor het stallen van uw fietsen, tuinmeubels en/of klusspullen. Aan de voorkant van het huis biedt de kleine voortuin ook ruimte voor fietsen of een bankje.

BIJZONDERHEDEN:
– Kindvriendelijke buurt
– Waterrijke omgeving
– Dichtbij natuur en stad
– Langgestrekte tuin
– Ruime berging
– Stoom- douchecabine

Bezichtigingen:
Nieuwsgierig geworden? Voor het maken van een bezichtigingsafspraak kun je contact opnemen via funda, de woningpagina.
Tijdens de bezichtiging zullen wij u ook uitgebreid informeren over de werking van ons Online-biedplatform en de bijbehorende aandachtspunten voor deelname.

Wij verplichten gegadigden eerst een woning te bezichtigen, alvorens een bod kan worden geplaatst op de woning.
Bied datum- en tijd
Op de pagina van de betreffende woning op de Bieden en Wonen website vind je de begin- en eindtijd van de biedronde.

Biedprocedure:
Biedingen kunnen uitsluitend worden gedaan via het online biedsysteem van Bieden en Wonen binnen de getoonde veiling datum- en tijd. Na afloop van de biedronde heeft verkoper het gun recht van maximaal 3 werkdagen. De koper behoudt de wettelijke 3 dagen bedenktijd na het tekenen van de koopovereenkomst en het gunnen van de woning.

Biedvoorwaarden:
De algemene biedvoorwaarden zijn van toepassing op dit veilingobject. Deze kan je inzien tijdens het registreren als bieder op de website: Bieden en Wonen.

Zorgvuldig samengesteld:
Deze advertentietekst is door ons kantoor met de meeste zorg samengesteld aan de hand van de door de verkoper aan ons ter hand gestelde gegevens en tekeningen. Derhalve kunnen wij geen garanties verstrekken, noch kunnen wij op enigerlei wijze eventuele aansprakelijkheid voor deze gegevens aanvaarden.

NEN-2580 normering:
De gepubliceerde oppervlakte en metrages van deze woning zijn door een onafhankelijke partij samengesteld in de vorm van een meetrapport, conform de NEN 2580 normering voor oppervlakte metingen.

Plan een bezichtiging

Natuurlijk wil je dit huis van binnen bekijken! Gaan we regelen. Vul hieronder je gegevens in en geef eventueel aan welke dag en welk tijdstip jou het beste uitkomt. Dan wordt er contact met je opgenomen om een afspraak te maken.

Vrijblijvend hypotheekadvies?
Via onze hypotheekadviseur kan je redelijk wat kosten besparen. Het eerste gesprek is gratis en kan eventueel via Google Meets.

Bieden vanaf

€ 395.000

Heb je nog vragen?

Alle veelgestelde vragen rondom het bieden vind je hier. Voor overige vragen zijn wij telefonisch bereikbaar op 085 130 2361.

Locatie woning