Almere – Lofotenweg 10

130 m2 - 5 kamers - bieden vanaf: € 325.000 - Delen op socials - Wat worden mijn maandlasten ?

Bezichtiging aanvragen

Aangeboden door

Yunthai Hu - yunthai@biedenenwonen.nl - 06 22 66 33 75

Yunthai Hu

Mooie woning he?

LET OP:
RESERVELIJST AANMELDINGEN HELAAS ALLEEN NOG MOGELIJK VIA FUNDA BEZICHTIGINGSAANVRAGEN. HELAAS IS DE AGENDA MOMENTEEL GEHEEL GEVULD.

LET OP: AANVRAGEN VOOR EEN BEZICHTIGING BIJ VOORKEUR PER E-MAIL OF VIA FUNDA.

Interesse? Wij nemen graag de tijd voor je! EERSTE KIJKDAG Vrijdag 1 oktober en Zaterdag 2 oktober.

Bieden en Wonen Almere verkoopt deze woning via een uniek en transparant Online biedproces.
Geïnteresseerden kunnen zich na bezichtiging aanmelden om deel te nemen aan het biedproces, waarbij de woning bij opbod tegen het “beste” bod verkocht zal worden.

NB. De getoonde vraagprijs is een scherpe vanaf prijs. Biedingen kunnen worden geplaatst uitsluitend vanaf de getoonde vanaf prijs.

LIGGING: Deze ruime tussenwoning in de Eilandenbuurt te Almere Buiten is centraal gelegen t.o.v. de uitvalswegen naar A6/A27, diverse voorzieningen, scholen, openbaar vervoer, kinderopvang, etc. Op loopafstand bevinden zich o.a. het NS station Oostvaarders met busstation en een gezondheidscentrum ” De Compagnie” Zorggroep Almere.

BEGANE GROND:
Via de voortuin en de entree komt u in de hal. Hier bevindt zich de meterkast, toilet met een fontein en de toegang tot de ruime woonkamer. De woonkamer heeft een ruime uitstraling met een lichte betegelde vloer. De keuken is voorzien van alle standaard apparaturen met een aanvullende koelkast.

EERSTE VERDIEPING:
Via een vaste trap bereikt u de eerste verdieping. Via de overloop bereikt u de twee slaapkamers en badkamer. De master bedroom ligt aan de achterzijde van de woning. De tweede slaapkamer bevindt zich aan de voorzijde van het huis. Beide slaapkamers hebben mooire raamkozijnen doorlopend tot aan de vloer. De badkamer is voorzien van een ruime douche, een dubbele wastafel en een toilet. In de overloop treft u tevens een berging/ CV ruimte aan.

TWEEDE VERDIEPING:
Op deze verdieping vindt u op de overloop de aansluiting voor de wasmachine en droger. Er bevinden zich twee slaapkamers. De kamers zijn licht en bieden voldoende ruimte voor een gezin of wanneer u graag een thuiswerkplek heeft. De gehele verdieping is voorzien van laminaat.

TUIN:
De achtertuin is voorzien van een berging en de tuin is gelegen op het zuidoosten, dus u heeft de gehele dag zon.

Bijzonderheden:
– Vloerverwarming
– Inbouwvaatwasser Bosch 2017
– Ruime lichte woonkamer
– Kunststof kozijnen
– Tuin volledig betegeld, bied mogelijkheid tot lounge
– Elektrische zonnescherm
– 4 slaapkamers, mogelijkheid tot 5
– Eigengrond
– Oplevering kan snel

Bezichtigingen:
Nieuwsgierig geworden? Voor het maken van een bezichtigingsafspraak kun je contact opnemen met Yunthai Hu via funda, de woningpagina op de website van Bieden en Wonen of via 036 – 200 22 89.
De 1e kijkdag zal zijn op vrijdag 1 oktober en zaterdag 2 oktober.
i.v.m. de Corona en de adviezen van het RIVM organiseren wij individuele (max 2 personen) kijkmomenten van 15 minuten.
Tijdens de bezichtiging zullen wij u ook uitgebreid informeren over de werking van ons Online-biedplatform en de bijbehorende aandachtspunten voor deelname.

Wij verplichten gegadigden eerst een woning te bezichtigen, alvorens een bod kan worden geplaatst op de woning. Bij de bezichtigingen wordt rekening gehouden met de geldende RIVM maatregelen.

Bied datum- en tijd
Op de pagina van de betreffende woning op de Bieden en Wonen website vind je de begin- en eindtijd van de biedronde.

Biedprocedure:
Biedingen kunnen uitsluitend worden gedaan via het online biedsysteem van Bieden en Wonen binnen de getoonde veiling datum- en tijd. Na afloop van de biedronde heeft verkoper het gun recht van maximaal 3 werkdagen. De koper behoudt de wettelijke 3 dagen bedenktijd na het tekenen van de koopovereenkomst en het gunnen van de woning.

Biedvoorwaarden:
De algemene biedvoorwaarden zijn van toepassing op dit veilingobject. Deze kan je inzien tijdens het registreren als bieder op de website: Bieden en Wonen.

Zorgvuldig samengesteld:
Deze advertentietekst is door ons kantoor met de meeste zorg samengesteld aan de hand van de door de verkoper aan ons ter hand gestelde gegevens en tekeningen. Derhalve kunnen wij geen garanties verstrekken, noch kunnen wij op enigerlei wijze eventuele aansprakelijkheid voor deze gegevens aanvaarden.

NEN-2580 normering:
De gepubliceerde oppervlakte en metrages van deze woning zijn door een onafhankelijke partij samengesteld in de vorm van een meetrapport, conform de NEN 2580 normering voor oppervlakte metingen.

Plan een bezichtiging

Natuurlijk wil je dit huis van binnen bekijken! Gaan we regelen. Vul hieronder je gegevens in en geef eventueel aan welke dag en welk tijdstip jou het beste uitkomt. Dan wordt er contact met je opgenomen om een afspraak te maken.

Vrijblijvend hypotheekadvies?
Via onze hypotheekadviseur kan je redelijk wat kosten besparen. Het eerste gesprek is gratis en kan eventueel via Google Meets.

Safe Begeleidend notaris voor de juridische overdracht is Kuin van Overbeek Notariaat (020 305 2700)

Heb je nog vragen?

Alle veelgestelde vragen rondom het bieden vind je hier. Voor overige vragen zijn wij telefonisch bereikbaar op 085 130 2361.

Locatie woning