Almere – Laan der V.O.C. 328

97 m2 - 3 kamers - bieden vanaf: € 299.500 - Delen op socials - Wat worden mijn maandlasten ?

Bezichtiging aanvragen

Aangeboden door

Yunthai Hu - yunthai@biedenenwonen.nl - 06 22 66 33 75

Yunthai Hu

Mooie woning he?

LET OP: AANVRAGEN VOOR EEN BEZICHTIGING BIJ VOORKEUR PER E-MAIL OF VIA FUNDA.

Interesse? Wij nemen graag de tijd voor je!

* LET OP; we hebben prijs verlaging toegepast conform o.a. de wijzigingen in de huizenmarkt

Bieden en Wonen Almere verkoopt deze woning:

NB. De getoonde vraagprijs is een scherpe vanaf prijs.

INTRODUCTIE:

Op de begane grond van een modern appartementencomplex staat dit fijne appartement te koop. Hier vind je twee slaapkamers, een landelijk interieur, een tuin op het zuidoosten, badkamer met inloopdouche en alles keurig onderhouden en geheel instapklaar, kunnen we de woning aan een ieder aanbevelen. Doordat alles zich op de begane grond bevindt is dit tevens een zeer levensloopbestendig huis.

Ook de omgeving heeft voor iedereen wel iets te bieden. Zo woon je op 5 minuten lopen van onder andere supermarkten, scholen, een trein/busstation, parken en verenigingen. Ook horeca is in de buurt te vinden en dankzij de aanwezigheid van het station zit je ook zo in het centrum van Almere, of zelfs Amsterdam.

INDELING:
Je vindt het appartement op de begane grond van een modern complex, waar de brievenbussen zich bij de ingang bevinden van de ruime, algemene hal. Eenmaal binnen het appartement kom je uit op een lange hal met een klassieke bruine plavuizen vloer en witte wanden. Hiervandaan zijn praktisch alle ruimtes van de woning te betreden.

De living betreft een riante ruimte waar de keuken van dezelfde plavuizen is voorzien als de hal, met in de woon- en eetkamer een lichtere variant. Grote ramen en een deur bieden zowel uitzicht op als toegang tot de achtertuin op het zuid oosten.

De aangrenzende keuken is voorzien van een kunststof L-vormig aanrecht waarnaast je een professioneel fornuis met heteluchtoven vindt, hierboven vind je een bijpassende afzuigkap met spanwand, boven het andere eind van het aanrecht een oven en naast het fornuis een grote nis waar een riante koel/vriescombinatie in te plaatsen is.

De badkamer aan het eind van de gang is tevens in licht oranje/bruin gehuld, naast een aantal heldere witte details voor een landelijke sfeer. Hier beschik je over een riante inloopdouche en een klassieke witte wastafel met omlijste spiegel.

Rechts van de badkamer bevindt zich de grootste slaapkamer waar je grijze laagpolige tapijttegels op de vloer vindt. De grote raampartij zorgt hier voor veel lichtinval.

Ditzelfde geldt voor de kleinere slaapkamer links van de badkamer, waar een voornamelijk blauw/zwart tapijt ligt. Deze kamer is dan smaller, maar met meer dan 2,5 x 3 meter in oppervlak alsnog zeker te gebruiken als tweepersoons slaapkamer

BUITENRUIMTE:
Vanuit de woonkamer bereik je een fijne betegelde achtertuin met uitzicht op het zuidoosten. Gelegen in de luwte van je eigen woning heb je hier een hele fijne zitplek.

BIJZONDERHEDEN:
– riante benedenwoning op een toplocatie met een TUIN
– instapklaar
– 2 slaapkamers
– keuken met luxe fornuis
– levensloopbestendig
– op loopafstand van supermarkten, trein/bus station, parken, scholen, enz
– snelle OV verbinding met Almere Centrum en/of Amsterdam

BEZICHTIGINGEN:
Nieuwsgierig geworden? Voor het maken van een bezichtigingsafspraak kun je contact opnemen via funda, de woningpagina.
Tijdens de bezichtiging zullen wij u ook uitgebreid informeren over de werking van ons Online-biedplatform en de bijbehorende aandachtspunten voor deelname.

Wij verplichten gegadigden eerst een woning te bezichtigen, alvorens een bod kan worden geplaatst op de woning.

Bied datum- en tijd
Op de pagina van de betreffende woning op de Bieden en Wonen website vind je de begin- en eindtijd van de biedronde.

Biedprocedure:
Biedingen kunnen uitsluitend worden gedaan via het online biedsysteem van Bieden en Wonen binnen de getoonde veiling datum- en tijd. Na afloop van de biedronde heeft verkoper het gun recht van maximaal 3 werkdagen. De koper behoudt de wettelijke 3 dagen bedenktijd na het tekenen van de koopovereenkomst en het gunnen van de woning.

Biedvoorwaarden:
De algemene biedvoorwaarden zijn van toepassing op dit veilingobject. Deze kan je inzien tijdens het registreren als bieder op de website: Bieden en Wonen.

Zorgvuldig samengesteld:
Deze advertentietekst is door ons kantoor met de meeste zorg samengesteld aan de hand van de door de verkoper aan ons ter hand gestelde gegevens en tekeningen. Derhalve kunnen wij geen garanties verstrekken, noch kunnen wij op enigerlei wijze eventuele aansprakelijkheid voor deze gegevens aanvaarden.

NEN-2580 normering:
De gepubliceerde oppervlakte en metrages van deze woning zijn door een onafhankelijke partij samengesteld in de vorm van een meetrapport, conform de NEN 2580 normering voor oppervlakte metingen.

Plan een bezichtiging

Natuurlijk wil je dit huis van binnen bekijken! Gaan we regelen. Vul hieronder je gegevens in en geef eventueel aan welke dag en welk tijdstip jou het beste uitkomt. Dan wordt er contact met je opgenomen om een afspraak te maken.

Vrijblijvend hypotheekadvies?
Via onze hypotheekadviseur kan je redelijk wat kosten besparen. Het eerste gesprek is gratis en kan eventueel via Google Meets.

Safe Begeleidend notaris voor de juridische overdracht is Kuin van Overbeek Notariaat (020 305 2700)

Heb je nog vragen?

Alle veelgestelde vragen rondom het bieden vind je hier. Voor overige vragen zijn wij telefonisch bereikbaar op 085 130 2361.

Locatie woning