Almere – Jeroen Boschplantsoen 83

Bieden vanaf: € 328.000

Kenmerken

Inhoud: 470 m3
Woonoppervlakte: 139 m2
Perceel: 170 m2
Type: WOONHUIS
Bouwjaar: 2000
Aantal kamers: 6

Omschrijving

Dit is geen executie veiling, maar een vrijwillig transparante veiling!
Iedereen kan live mee bieden en elkaars biedingen zien via onze website. Deze veiling is onder toezicht van een notaris.

Bieden en Wonen presenteert u een fijne en ruime eengezinswoning met 5 slaapkamers in kindvriendelijke en groene omgeving. Plantsoen voor de deur, sportvelden om de hoek, speeltuinen, bushaltes en parken op loopafstand, 5 minuten van winkels en scholen en 10 minuten van het bruisende stadshart met meer dan 400 winkels en verrassend veel uitgaansmogelijkheden.

Indeling woning

Begane grond:
Entree met meterkast, ruime open woon-/eetkamer met lichte laminaatvloer. Aan de achterkant bevindt zich de open U-vormige lichte keuken met veel opbergruimte voorzien van Siemens vaatwasser, 4-pits inductie kookplaat, Zanussi combi-oven en koel/vries combinatie. Door de grote raampartij met dubbel (HR) glas aan de voor- en achterkant komt er een aangename hoeveelheid daglicht naar binnen. Gang met toilet en fonteintje en trap naar 1ste etage. Ruime achtertuin, west gelegen met aparte schuur.

1ste etage:
De vaste trap leidt naar de eerste verdieping. Hier tref je 2 grote slaapkamers en 1 wat kleinere. Aan de achterkant is de badkamer. Deze is voorzien van een ligbad, aparte douche, tweede toilet en wastafel

2e etage:
De tweede verdieping bereik je eveneens middels een vaste trap. Op de voorzolder is een ruime kast voor wasmachine en droger. Vervolgens zijn hier ook nog twee ruime slaapkamers te vinden.

Bijzonderheden:
– Kindvriendelijke buurt
– Stadsverwarming
– Energielabel A
– Zonnige voor- en achtertuin
– Laminaat vloer door de hele woning heen
– Doorgaans in ca. 5 minuten op de A6 en A27

Op de Bieden en Wonen website kunt u additionele informatie over de woning inzien of deze informatie downloaden.
Voor kijkdagen neem contact op met uw makelaar op 085-130 23 62

Vervolg procedure:
Deze woning zal verkocht worden via een vrijwillige online veiling van Bieden en Wonen. Op de website van Bieden en Wonen kunt u de start- en einddatum van de veiling vinden.

Indien u na bezichtiging interesse heeft tot aankoop van deze woning kunt zich online registreren via ons website. Uw registratie zal gerevalideerd worden en na goedkeuring kunt uw vervolgens bieden.
Indien de woning dan niet is gegund?
Dan kan er een nieuwe biedronde worden ingepland. Nieuwe kijkdagen worden eveneens na de voorgaande biedronde ingepland. Deze vindt u dan hier op de website.

Notaris:
De biedingen van deze online veiling staan onder toezicht van het notariskantoor zoals vermeld staat op de website van Bieden & Wonen, bij desbetreffende woning.

Veilingvoorwaarden:
De algemene veiling voorwaarden zijn van toepassing op deze kavel /op dit veilingobject. Deze vindt u tevens terug op de website van Bieden & Wonen.

Veilingkosten voor koper:
De bijkomende veilingkosten ten laste van de koper voor deze woning zijn vermeld op de website van het veilinghuis Bieden & Wonen (zie kostenspecificatie bij downloads). U vindt deze tevens terug bij de notaris die het notarieel toezicht doet voor deze woning en in onze Algemene Veiling Voorwaarden.

Gunning:
De verkoper behoudt zich het recht voor om zonder opgaaf van redenen niet te gunnen of aan een ander dan de hoogste inschrijver dan wel de inschrijving steeds en zonder opgaaf van redenen af te gelasten, dit alles uitsluitend ter beoordeling van verkoper. Indien niet wordt gegund of de inschrijving om welke reden dan ook wordt afgelast, staat het verkoper vrij om met wie dan ook in onderhandeling te treden over een mogelijke verkoop; verkoper is daarbij niet gehouden om (een) bieder(s) in onderhandelingen te betrekken en bieders komen mitsdien te dier zake geen rechten toe.

Veilinggegevens

Contactpersoon


Makelaar


Veilinghuis


Notaris