Almere – Hongarijehof 21

114 m2 - 4 kamers - bieden vanaf: € 356.500 - Delen op socials - Wat worden mijn maandlasten ?

Bezichtiging aanvragen

Aangeboden door

Yunthai Hu - yunthai@biedenenwonen.nl - 06 22 66 33 75

Yunthai Hu

Mooie woning he?

Bieden en Wonen Almere biedt aan: Ruime instapklare 4-kamer maisonnette woning in Almere-Poort (Europakwartier).

Let op: Dit is geen executie veiling verkoop. Dit is een vrijwillige online veiling waarbij onder toezicht van een onafhankelijk notariskantoor biedingen via het veilingplatform van Bieden en Wonen 100% transparant per opbod kunnen worden gedaan.

NB. De getoonde vraagprijs is een scherpe vanaf prijs. Biedingen kunnen worden geplaatst uitsluitend vanaf de getoonde vanaf prijs.

De omgeving kenmerkt zich door de fraaie ligging op loopafstand van het station, de duinen, het Almeerder strand, vele scholen en een Albert Heijn om de hoek. Kortom een ideale plek om te wonen.

BEGANE GROND:
Gemeenschappelijke en afgesloten entree met brievenbussen, intercomsysteem, trappenhuis en een liftinstallatie.

TWEEDE VERDIEPING:
De woning bevindt zich op de 2e verdieping van het appartementscomplex.
Eenmaal in de hal heb je toegang tot alle vertrekken in het appartement, daar bevindt zich 2 slaapkamers, badkamer, aparte toilet, woonkamer en berging met wasmachineaansluiting.
In de ruime opgezette woonkamer bevindt de complete woonkeuken die voorzien is van diverse inbouwapparatuur (o.a. oven, kookplaat met afzuigkap, vaatwasser, koelkast en vriezer) en openslaande deuren met een Frans balkon. 2e berging/kast waar je voorraden kan opslaan.

DERDE VERDIEPING:
Een grote slaapkamer en hoog plafond. De openslaande deuren in de slaapkamer verlenen toegang tot het ruime dakterras, gelegen op het oosten.

BIJZONDERHEDEN:
– Stadsverwarming
– Ruim dakterras 40m2
– Elektrische rolluiken
– Parkeergarage
– Berging in de kelder
– VvE kosten 100,50 per maand

Bezichtigingen:
Nieuwsgierig geworden? Voor het maken van een bezichtigingsafspraak kun je contact opnemen met Yunthai Hu via funda, de woningpagina op de website van Bieden en Wonen of via 036 – 200 22 89.

Wij verplichten gegadigden eerst een woning te bezichtigen, alvorens een bod kan worden geplaatst op de woning. Bij de bezichtigingen wordt rekening gehouden met de geldende RIVM maatregelen.

Bied datum- en tijd
Op de pagina van de betreffende woning op de Bieden en Wonen website vind je de begin- en eindtijd van de veiling.

Biedprocedure:
Biedingen kunnen uitsluitend worden gedaan via het online biedsysteem van Bieden en Wonen binnen de getoonde bied datum- en tijd. Na afloop van de biedronde heeft verkoper het gun recht van maximaal 3 werkdagen. De koper behoudt de wettelijke 3 dagen bedenktijd na het tekenen van de koopovereenkomst en het gunnen van de woning.

Biedvoorwaarden:
De algemene biedvoorwaarden zijn van toepassing op dit object. Deze kan je inzien tijdens het registreren als bieder op de website: Bieden en Wonen.

Zorgvuldig samengesteld:
Deze advertentietekst is door ons kantoor met de meeste zorg samengesteld aan de hand van de door de verkoper aan ons ter hand gestelde gegevens en tekeningen. Derhalve kunnen wij geen garanties verstrekken, noch kunnen wij op enigerlei wijze eventuele aansprakelijkheid voor deze gegevens aanvaarden.

NEN-2580 normering:
De gepubliceerde oppervlakte en metrages van deze woning zijn door een onafhankelijke partij samengesteld in de vorm van een meetrapport, conform de NEN 2580 normering voor oppervlakte metingen.

Plan een bezichtiging

Natuurlijk wil je dit huis van binnen bekijken! Gaan we regelen. Vul hieronder je gegevens in en geef eventueel aan welke dag en welk tijdstip jou het beste uitkomt. Dan wordt er contact met je opgenomen om een afspraak te maken.

Vrijblijvend hypotheekadvies?
Via onze hypotheekadviseur kan je redelijk wat kosten besparen. Het eerste gesprek is gratis en kan eventueel via Google Meets.

Safe Begeleidend notaris voor de juridische overdracht is Kuin van Overbeek Notariaat (020 305 2700)

Heb je nog vragen?

Alle veelgestelde vragen rondom het bieden vind je hier. Voor overige vragen zijn wij telefonisch bereikbaar op 085 130 2361.

Locatie woning