Almere – Amandelhof 8

95 m2 - 3 kamers - bieden vanaf: € 275.000 - Delen op socials - Wat worden mijn maandlasten ?

Bezichtiging aanvragen

Aangeboden door

Yunthai Hu - yunthai@biedenenwonen.nl - 06 22 66 33 75

Yunthai Hu

Mooie woning he?

WILT U BEZICHTIGEN? Vraag een bezichtiging aan via Funda, telefonisch wordt er niet ingepland. Aanvragen worden gebeld op basis van volgorde binnenkomst. Bij veel aanvragen kan het zijn dat er geen mogelijkheid meer is om een bezichtiging in te plannen. U wordt dan op de reservelijst geplaatst voor het geval iemand een afspraak annuleert.

Interesse? Wij nemen graag de tijd voor je! Eerste KIJKDAG a.s. ZATERDAG 4 september 2021

Bieden en Wonen Almere biedt aan: Een appartement in het geliefde Parkwijk aan het water.

Let op: Dit is geen executie veiling verkoop. Dit is een vrijwillige online veiling waarbij onder toezicht van een onafhankelijk notariskantoor biedingen via het veilingplatform van Bieden en Wonen 100% transparant per opbod kunnen worden gedaan.

NB. De getoonde vraagprijs is een scherpe vanaf prijs. Biedingen kunnen worden geplaatst uitsluitend vanaf de getoonde vanaf prijs.

De ligging van het appartement is uniek. Het is gelegen in Parkwijk alle buren en omstreken bestaan uit vrijstaande woningen en 2 onder een kapwoningen. Een rustige, groene en kindvriendelijke buurt met alle voorzieningen nabij. Ook de bereikbaarheid is uitstekend, zo bereik je in 5 fietsminuten NS-station Parkwijk, 10 fietsminuten het stadshart en met de auto rijd je in luttele minuten de A6 en A27 op. Kortom, rustig wonen met alle voorzieningen nabij!

BEGANE GROND:
Gemeenschappelijke en afgesloten entree met brievenbussen, intercomsysteem, trappenhuis en een liftinstallatie. Tevens is hier ook toegang tot de berging.

VIERDE VERDIEPING:
Het appartement bevindt zich op de 4e verdieping van het appartementscomplex.
Eenmaal in de hal heb je toegang tot alle vertrekken in het appartement, daar bevindt zich 2 slaapkamer, badkamer, aparte toilet en de woonkamer met balkon.
In de ruime opgezette woonkamer heb je toegang tot de open keuken met voldoende opbergkasten en werkruimte. Ook zit hiernaast een kleine bijkeuken met wasmachine en een aansluiting voor een droger. Zowel vanuit de woonkamer en keuken is het balkon bereikbaar via schuifpui.

BIJZONDERHEDEN:
– Stadsverwarmingen.
– Veel lichtinval.
– Inloopdouche.
– Woonkamer voorzien van airco (2019).
– Ruime balkon gelegen op Zuid.
– Berging bevindt zich op de begane grond.
– VvE kosten 190,- per maand

Bezichtigingen:
Nieuwsgierig geworden? Voor het maken van een bezichtigingsafspraak kun je contact opnemen met Yunthai Hu via funda, de woningpagina op de website van Bieden en Wonen of via 036 – 200 22 89.

De 1e kijkdag zal zijn op a.s. zaterdag 4 September 2021.
i.v.m. de Corona en de adviezen van het RIVM organiseren wij individuele (max 2 personen) kijkmomenten van 15 minuten.
Tijdens de bezichtiging zullen wij u ook uitgebreid informeren over de werking van ons Online-biedplatform en de bijbehorende aandachtspunten voor deelname.

Wij verplichten gegadigden eerst een woning te bezichtigen, alvorens een bod kan worden geplaatst op de woning. Bij de bezichtigingen wordt rekening gehouden met de geldende RIVM maatregelen.

Bied datum- en tijd
Op de pagina van de betreffende woning op de Bieden en Wonen website vind je de begin- en eindtijd van de biedronde.

Biedprocedure:
Biedingen kunnen uitsluitend worden gedaan via het online biedsysteem van Bieden en Wonen binnen de getoonde veiling datum- en tijd. Na afloop van de biedronde heeft verkoper het gun recht van maximaal 3 werkdagen. De koper behoudt de wettelijke 3 dagen bedenktijd na het tekenen van de koopovereenkomst en het gunnen van de woning.

Biedvoorwaarden:
De algemene biedvoorwaarden zijn van toepassing op dit veilingobject. Deze kan je inzien tijdens het registreren als bieder op de website: Bieden en Wonen.

Zorgvuldig samengesteld:
Deze advertentietekst is door ons kantoor met de meeste zorg samengesteld aan de hand van de door de verkoper aan ons ter hand gestelde gegevens en tekeningen. Derhalve kunnen wij geen garanties verstrekken, noch kunnen wij op enigerlei wijze eventuele aansprakelijkheid voor deze gegevens aanvaarden.

NEN-2580 normering:
De gepubliceerde oppervlakte en metrages van deze woning zijn door een onafhankelijke partij samengesteld in de vorm van een meetrapport, conform de NEN 2580 normering voor oppervlakte metingen.

Plan een bezichtiging

Natuurlijk wil je dit huis van binnen bekijken! Gaan we regelen. Vul hieronder je gegevens in en geef eventueel aan welke dag en welk tijdstip jou het beste uitkomt. Dan wordt er contact met je opgenomen om een afspraak te maken.

Vrijblijvend hypotheekadvies?
Via onze hypotheekadviseur kan je redelijk wat kosten besparen. Het eerste gesprek is gratis en kan eventueel via Google Meets.

Safe Begeleidend notaris voor de juridische overdracht is Kuin van Overbeek Notariaat (020 305 2700)

Heb je nog vragen?

Alle veelgestelde vragen rondom het bieden vind je hier. Voor overige vragen zijn wij telefonisch bereikbaar op 085 130 2361.

Locatie woning