Almere – Adriaen Blockstraat 16

55 m2 - 3 kamers - bieden vanaf: € 275.000 - Delen op socials - Wat worden mijn maandlasten ?

Bezichtiging aanvragen

Aangeboden door

Marco Verbeek - marco@biedenenwonen.nl - 06 54 27 53 32

Marco Verbeek

Mooie woning he?

Graag vriendelijk verzoek via Funda een mail te sturen met verzoek voor bezichtiging.

Adriaen Blockstraat 16, Almere

Dit stijlvolle appartement is voorzien van twee slaapkamers, een woonkamer, badkamer, keurig balkon en een moderne keuken. Je hebt hier alles bij de hand en kunt hier direct intrekken door de uitstekende staat van het appartement.

De Adriaen Blockstraat 16 ligt in het populaire Almere-Poort. Je hebt hier alle wenselijke voorzieningen zoals supermarkten, gezellige restaurants, winkels en tandartsen op loopafstand. Daarnaast is de bereikbaarheid erg goed met het openbare vervoer (bushaltes) en uitvalswegen (N701, N702 en A6) in de buurt.

Appartement
Het appartement is vanuit een centrale entree te betreden en middels een trap of lift wordt toegang tot de verdieping geboden. Je komt binnen in de hal van waaruit je toegang hebt tot twee slaapkamers, een badkamer en een woonkamer.

In de woonkamer tref je een keurige lichte vloer aan en er bevinden zich lichtspots in het plafond. Daarnaast heeft deze woonkamer veel natuurlijk daglicht inval dankzij de hoge raampartijen. Ook biedt de woonkamer toegang tot een balkon en een keuken. Deze moderne keuken is voorzien van inbouw oven, inductiekookplaat, afzuigkap en inbouw koelkast.

Opvallend aan de twee slaapkamers zijn de houtkleurige plafonds en de grijze vloeren. Beide kamers zijn volwaardige slaapkamers welke uiteraard ook als werkkamer of hobbykamer te gebruiken zijn.

De badkamer is voorzien van een donkere vloer met witte wandtegels, een inloopdouche, zwevend toilet, wastafel en een wasmachine aansluiting. Daarnaast is de badkamer goed onderhouden.

Buitenruimte
Het onderhoudsvriendelijke en overdekte balkon is vanuit de woonkamer te betreden. Je kan hier heerlijk dineren of loungen.

Bijzonderheden
Energielabel A
VVe 86,- per maand
Kindvriendelijke buurt
Twee slaapkamers
Zeer goed onderhouden appartement
Eigen parkeerplaats
Alle voorzieningen nabij
Keurig balkon

Verkoopvoorwaarden:
De algemene verkoop voorwaarden zijn van toepassing op deze kavel. Deze vindt u tevens terug op de website van Bieden & Wonen.

Wij verzoeken gegadigden eerst de woning te bezichtigen, alvorens een bod kan worden geplaatst op de woning. Bij de bezichtigingen wordt rekening gehouden met de geldende RIVM maatregelen.

Biedvoorwaarden:
De algemene biedvoorwaarden zijn van toepassing op dit veilingobject. Deze kan je inzien tijdens het registreren als bieder op de website: Bieden en Wonen.

Zorgvuldig samengesteld:
Deze advertentietekst is door ons kantoor met de meeste zorg samengesteld aan de hand van de door de verkoper aan ons ter hand gestelde gegevens en tekeningen. Derhalve kunnen wij geen garanties verstrekken, noch kunnen wij op enigerlei wijze eventuele aansprakelijkheid voor deze gegevens aanvaarden.

NEN-2580 normering:
De gepubliceerde oppervlakte en metrages van deze woning zijn door een onafhankelijke partij samengesteld in de vorm van een meetrapport, conform de NEN 2580 normering voor oppervlakte metingen.

Plan een bezichtiging

Natuurlijk wil je dit huis van binnen bekijken! Gaan we regelen. Vul hieronder je gegevens in en geef eventueel aan welke dag en welk tijdstip jou het beste uitkomt. Dan wordt er contact met je opgenomen om een afspraak te maken.

Vrijblijvend hypotheekadvies?
Via onze hypotheekadviseur kan je redelijk wat kosten besparen. Het eerste gesprek is gratis en kan eventueel via Google Meets.

Safe Begeleidend notaris voor de juridische overdracht is Kuin van Overbeek Notariaat (020 305 2700)

Heb je nog vragen?

Alle veelgestelde vragen rondom het bieden vind je hier. Voor overige vragen zijn wij telefonisch bereikbaar op 085 130 2361.

Locatie woning