Almelo – Rengelinkstraat 8

88 m2 - 7 kamers - bieden vanaf: € 194.000 - Delen op socials - Wat worden mijn maandlasten ?

Bezichtiging aanvragen

Mooie woning he?

Bieden en Wonen Apeldoorn biedt aan: 2 onder 1 kap in de prachtige wijk “Het Rosarium” aan de rand van het Indië Terrein, De woning is gelegen aan een doodlopende straat. Woning beschikt over grote garage die momenteel ingericht is als werkplaats . De woning heeft door recente ver- & bebouwingen 4 slaapkamers met een mogelijkheid op zolder nog een kamer te creëren.

Ligging en bereikbaarheid
De woning is goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Gesitueerd op loopafstand van het centrum van Almelo, treinstation, busstation. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg(A35) op slechts 7 minuten rijden. Supermarkt bereikbaar in 5 minuten fietsen verder is er kinderopvang, basisonderwijs en voortgezet onderwijs binnen 500 meter.

Indeling

BEGANE GROND
Entree in de hal met toilet, meterkast, kelder en opgang naar 1ste verdieping woonkamer met open keuken(gedateerd) en bijkeukens (voorheen slaapkamer en doucheruimte) met toegang tot tuin/binnenplaats en entree garage/werkplaats.
EERSTE ETAGE

Via overloop toegang tot een grote en kleinere slaapkamer, 1 slaapkamer is omgebouwd tot badkamer met douchecabine, toilet en wastafel, oude badkamer wordt gebruikt als wasruimte, Verdieping voorzien van houten vloer.
TWEEDE ETAGE

Bevloerde geïsoleerde zolder met vaste trap te bereiken, biedt mogelijkheid voor dakkapel zodoende extra kamer.
KELDER

Genoeg ruimte als provisiekelder.
TUIN

Achtertuin is niet overdekt, maar is een binnenplaats..
GARAGE

Wordt als werkplek gebruikt en is voorzien van elektra en krachtstroom en heeft 2 bevloerde zolders voor extra opbergruimte. Verwarming door middel van openhaard. Leuke plek voor uw bedrijf (detailhandel is niet mogelijk)en of hobby.

[Bijzonderheden]

– [Opgang naar Garage/werkplek dient met de buren als recht van overpad gebruikt te worden, mag dus niet als parkeerplek gebruikt worden.
– Bijzonder ingerichte woning met authentieke elementen
– Bijkeuken (2de) is nog voorzien van leidingwerk bestemd voor badkamer.

Bezichtigingen
Nieuwsgierig geworden? Voor het maken van een bezichtiging afspraak kun je contact opnemen met [Arend Verbeek via funda, de woningpagina op de website van Bieden en Wonen of via 055-3030973 of 06-28274290

Wij verplichten gegadigden eerst een woning te bezichtigen, alvorens een bod kan worden geplaatst op de woning. Bij de bezichtigingen wordt rekening gehouden met de geldende RIVM maatregelen.

Bieden en Wonen [Apeldoorn

Bied procedure
Biedingen kunnen uitsluitend worden gedaan via het online biedsysteem van Bieden en Wonen Na afloop van de biedronde heeft verkoper het gun recht van maximaal 3 werkdagen. De koper behoudt de wettelijke 3 dagen bedenktijd na het tekenen van de koopovereenkomst en het gunnen van de woning.

Project notaris
Dit object heeft een zogenaamde project en/of platform notaris, waar je als koper de eigendomsoverdracht van dit object kunt laten plaatsvinden. Deze notaris voor de overdracht is Kuin van Overbeek notariaat, gevestigd te Amsterdam. Tevens is dit de notaris voor het toezicht gedurende de online veiling.

Bied voorwaarden
De algemene bied voorwaarden zijn van toepassing op dit object. Deze kan je inzien tijdens het registreren als bieder op de website: Bieden en Wonen.
Zorgvuldig samengesteld
Deze advertentietekst is door ons kantoor met de meeste zorg samengesteld aan de hand van de door de verkoper aan ons ter hand gestelde gegevens en tekeningen. Derhalve kunnen wij geen garanties verstrekken, noch kunnen wij op enigerlei wijze eventuele aansprakelijkheid voor deze gegevens aanvaarden.
NEN-2580 normering
De gepubliceerde oppervlakte en metrages van deze woning zijn door een onafhankelijke partij samengesteld in de vorm van een meetrapport, conform de NEN 2580 normering voor oppervlakte metingen.

Plan een bezichtiging

Natuurlijk wil je dit huis van binnen bekijken! Gaan we regelen. Vul hieronder je gegevens in en geef eventueel aan welke dag en welk tijdstip jou het beste uitkomt. Dan wordt er contact met je opgenomen om een afspraak te maken.

Vrijblijvend hypotheekadvies?
Via onze hypotheekadviseur kan je redelijk wat kosten besparen. Het eerste gesprek is gratis en kan eventueel via Google Meets.

Bieden vanaf

€ 194.000


Hoogste bod

€ 198.000

Heb je nog vragen?

Alle veelgestelde vragen rondom het bieden vind je hier. Voor overige vragen zijn wij telefonisch bereikbaar op 085 130 2361.

Locatie woning