Alkmaar – Comansstraat 27

Bieden vanaf: € 375.000

Verkocht onder voorbehoud

Kenmerken

Inhoud: 451 m3
Woonoppervlakte: 120 m2
Perceel: 152 m2
Type: WOONHUIS
Bouwjaar:
Aantal kamers: 6

Omschrijving

Let op – dit is een vrijwillige online veiling via Nederlands grootste online-veilingmakelaar Bieden en Wonen. Een unieke manier van verkoop waar iedereen online de biedingen kan zien en na bezichtiging kan meebieden!

Wij bieden aan : Een prachtige ruwe parel op een super locatie in Alkmaar!

Een gezellige jaren 30 woning in een geliefde buurt: Burgermeesterkwartier in Alkmaar.

Op loopafstand naar hartje stadscentrum, AH XL & andere winkelvoorzieningen. Ook het Noord West Ziekenhuis is vlakbij. Met de auto zit je zo op de A9, de uitvalsweg naar de randstad.

Drafcentrum, voetbalvelden, zwembad, tennisbanen en natuurlijk de prachtige Alkmaarder Hout , 1 van de oudste stadparken (1607) in Nederland, op loopafstand.

Een ‘hard’ huis met voor- en achtertuin waar je altijd de zon kan pakken en een huis met potentie om een klein paradijs voor u en uw gezin te creëren in deze geliefde wijk van Alkmaar.

De ruime woning is 55 jaar door 1 familie bewoond. Een volledige generatie is hier in deze fijne buurt opgegroeid. U heeft 451,46 M3 om volledig naar uw zin te maken! Totaal 120,15 m² oppervlakte verdeeld over drie verdiepingen plus 9,93 m² gebouw gebonden buitenruimte en 5,76 m² externe bergruimte.

De woning heeft heel veel originele details die perfect in een moderne woning geïntegreerd kunnen worden: zoals glas-in-loodramen en binnendeuren etc. De woonkamer heeft een unieke voormalige schouw die afgewerkt is met grote natuurstenen. Een open haard zou hier een mogelijkheid kunnen zijn. De achtertuin is voorzien van een langsom via een steegje naast het huis.

Bij binnenkomst treft u een ruime entree/hal waarbij u direct de hoge plafonds, de glas in lood ramen en de prachtige trappenpartij zullen opvallen. Tevens treft u in de gang de toegang tot het toilet met fontein alsmede een praktische kast. De woonkamer is van de voor- tot achterzijde geheel open met veel licht via de tuinen aan beide zijden. Via de keuken en aanbouw is de tuin te bereiken die op het noorden is gericht. In voor- en najaar geniet u aan de voorkant van de zon, in de warme zomer zit u heerlijk in de achtertuin.

Op de 1e verdieping komt u middels de ruime overloop bij 3 slaapkamers en 1 badkamer. Aan de achterzijde van de woning zijn twee slaapkamers gelegen met een toegang tot het balkon en uitzicht over de achtergelegen tuin(en). Aan de voorzijde een derde, zeer royale slaapkamer. De badkamer is gedateerd en voorzien van een douche en een wastafel.

Via een rechte trap komt u op de 2e verdieping. Hier zijn veel mogelijkheden om de indeling te veranderen en eventueel dakkapellen te plaatsen om de ruimte te vergroten. 2 ruime slaapkamers met een was gedeelte zou mogelijk kunnen zijn op deze verdieping.

Kortgeleden zijn de buitengevels van het huis volledig schoongemaakt, geïmpregneerd en voorzien van nieuwe voegen.

Nogmaals:
– Ruwe parel in een geliefde kindvriendelijke wijk.
– Vlak bij uitvalswegen en stadshart.
– Veel recreatiemogelijkheden in de omgeving.
– Voor voetballiefhebbers is zelfs het AZ stadion op loopafstand!
– Ruime 124m² woning die naar wens kan worden ingedeeld.
– 6 kamer woning optie.

——————————————————————————————————————————————————-

Deze tekst is door ons kantoor met de meeste zorg samengesteld aan de hand van de door de verkoper aan ons ter hand gestelde gegevens en tekeningen. Derhalve kunnen wij geen garanties verstrekken, noch kunnen wij op enigerlei wijze eventuele aansprakelijkheid voor deze gegevens aanvaarden. Wij adviseren u om contact met ons op te nemen bij interesse in deze woning of u door een eigen makelaar te laten bijstaan.

Kijkdagen en biedprocedure:
Vóór het bieden dient u dit veilingobject eerst te hebben bezichtigd. U kunt de afspraak inplannen via het hoofdkantoor of met de makelaar die ook vermeld staat bij de woning op de website van Bieden en Wonen. Er zijn aangepaste individuele (max 2 personen) kijkmomenten van 15 minuten en wij houden ons aan de maatregelen van het RIVM voor de bezichtiging.

VRIJWILLIGE ONLINE VEILING
Zie de datum van de veiling op de website van Bieden en Wonen.

Notaris:
De biedingen van deze online veiling staan onder toezicht van een veilingmeester en het notariskantoor zoals vermeld staat op de website van Bieden en Wonen, bij desbetreffende woning.

Veilingvoorwaarden:
De algemene veiling voorwaarden zijn van toepassing op deze kavel / op dit veilingobject. Deze vindt u tevens terug op de website van Bieden en Wonen.

Veilingkosten voor koper:
De bijkomende veilingkosten ten laste van de koper voor deze woning zijn vermeld op de website van het veilinghuis Bieden en Wonen. U vindt deze tevens terug bij de notaris die het notarieel toezicht doet voor deze woning en in de Algemene Veiling Voorwaarden.

Gunning:
De verkoper behoudt zich het recht voor om zonder opgaaf van redenen niet te gunnen of aan een ander dan de hoogste inschrijver dan wel de inschrijving steeds en zonder opgaaf van redenen af te gelasten, dit alles uitsluitend ter beoordeling van verkoper. Indien niet wordt gegund of de inschrijving om welke reden dan ook wordt afgelast, staat het verkoper vrij om met wie dan ook in onderhandeling te treden over een mogelijke verkoop; verkoper is daarbij niet gehouden om (een) bieder(s) in onderhandelingen te betrekken en bieders komen mitsdien te dier zake geen rechten toe.

Veilinggegevens

Contactpersoon


Makelaar


Veilinghuis


Notaris

Mulder en Sturm notarissen

Mulder en Sturm notarissen

info@mensnotarissenhaarlem.nl
023-5310011