3650 Dilsen-Stokkem – Stationsstraat 104

Richtprijs: € 1.250.000

Kenmerken

Inhoud: 2302 m3
Woonoppervlakte: 637 m2
Perceel: 0 m2
Type: WOONHUIS
Bouwjaar:
Aantal kamers: 9

Omschrijving

U KUNT OP DE WEBSITE VAN DE AANBIEDER VAN DIT OBEJCT ‘BIEDEN & WONEN’ EEN VIRTUELE WONING TOUR VAN DEZE WONING BEKIJKEN EN HIER ONLINE DOOR HEENLOPEN.

De getoonde prijs is een vanafprijs.

Omgeving
Prachtige vrijstaande villa, gedeeltelijk verscholen achter groen en aan de doorgaande weg. In de Vila stoort de doorgaande weg niet.

Bijzonderheden
• De gehele woning is uitgevoerd in marmer met overal vloerverwarming
• In het souterrain een zwembad, sauna en appartement
• Buitenzwembad

Indeling
Architect Leon Simons heeft de villa naar een hoger niveau getild door via een aantal flauwe traptreden in de tuin uit te komen bij de glazen voordeur. We komen binnen in een prachtige ontvangstruimte met links het gastentoilet en garderobe, rechts de ruime woonkamer met marmeren cassette openhaard van het merk Flam en een prachtig uitzicht over zowel de voor- als de achtertuin. Van af het royale terras zien we het ronde buitenzwembad liggen met een complete nieuwe pompinstallatie.

De kunststof ramen en kozijnen zijn voorzien van inbraakwerend ISO glas door de gehele woning m.u.v. de eerste verdieping aan de voorzijde. De woonkamer sluit aan op de Siematic keuken (2011) met Atag kookplaat, wokbrander, teppanyaki, Atag afzuigkap met losse motor en halogeenverlichting, wasbak met quooker kraan. Een tweede spoelbak, vaatwasser, ingebouwde verzonken stopcontacten, 2 koel/vriescombinaties, ingebouwde stoomoven, koffieautomaat en combimagnetron maken de keuken tot een eldorado voor kookliefhebbers. De eetkamer is van de keuken gescheiden middels schuifdeuren en gescheiden van het terras middels schuifdeuren.

Vanuit de keuken gaan we de trap af naar de begane grond en komen in de masterbedroom met inloopkast en badkamer. De badkamer is voorzien van een antislip marmeren vloer, 2 wastafels, bidet en toilet (Laufen Sanitair) de kranen zijn van het merk Hotbath, de spiegels zijn verwarmd en uw handdoeken kunt u drogen op de handdoekradiator.

Op de beganegrond bevinden zich de waskamer, inpandige garage, verwarmd zwembad uit beton met een prachtig glasmozaïek, schuifdeuren naar een terras, complete keuken met vaatwasser, afzuigkap, keramische kookplaat, dubbele wastafel, koffieapparaat, magnetron, hete luchtoven en koel/vriescombinatie. De electrische sauna, toilet en wastafel maken de beganegrond uitstekend geschikt om te verhuren, dubbele bewoning of wellness salon. Het souterrain heeft een eigen ingang en is vanuit de villa te bereiken.

In de ontvangsthal gaan we via de marmeren wentel trap naar de eerste verdieping waar 4 slaapkamers van ieder +- 25m2 met marmeren vloeren en nieuwe kunststof ramen en kozijnen wachten op nieuwe bewoners.
De badkamer heeft een toilet, bidet, regen inloopdouche, dubbele wastafel, bad en handdoekradiator. Het sanitair is Villeroy & Boch, de kranen Hotbath. De vloer is verouderd spaans marmer waardoor deze antislip is. Ook hier vloerverwarming.

De zolder heeft laminaat op de vloer, convectoren verwarming en 4 kunststof Velux dakvensters.

Tuin / buiten
De parkachtige tuin is 2,8 ha waarvan +- 2,2 ha agrarisch. De grond mag gesplitst worden.
Er staat een tuinhuis bij het buitenzwembad, waarin de nieuwe installatie staat opgesteld.

Gunning
De verkoper behoudt zich het recht voor om zonder opgaaf van redenen niet te gunnen of aan een ander dan de hoogste inschrijver dan wel de inschrijving steeds en zonder opgaaf van redenen af te gelasten, dit alles uitsluitend ter beoordeling van verkoper. De verkoper houdt zich te dien aanzien het recht van beraad voor. Indien niet wordt gegund of de inschrijving om welke reden dan ook wordt afgelast, staat het verkoper vrij om met wie dan ook in onderhandeling te treden over een mogelijke verkoop; verkoper is daarbij niet gehouden om (een) bieder(s) in onderhandelingen te betrekken en bieders komen mitsdien te dier zake geen rechten toe.

Betaling
De koopsom dient bij de levering te worden voldaan. Uiterlijk 14 dagen na ondertekening van de koopovereenkomst dient koper een waarborgsom van 10% van de koopprijs bij de notaris te storten dan wel een bankgarantie tot zodanig bedrag gesteld te laten hebben.

Bieden

Wil je een bod doen op deze woning? Doe je bod via het formulier hieronder en wij stellen het voor aan de woning eigenaar.

Onder voorbehoud van gunning door de eigenaar van de woning.

Contactpersoon