Woning verkopen?

Lokale marktkennis is cruciaal voor een goede verkoopstrategie. Al onze makelaars kennen de buurt op hun duimpje. Dankzij ons online biedplatform kun jij kiezen uit twee verschillende biedprocedures, om de verkoop tot een groot succes te maken.

Woning verkopen?

Weet meer, handel beter.

Dankzij ons open biedplatform heb jij als verkoper de touwtjes écht in handen. Je kunt alle biedingen volgen: zo weet je meteen waar je aan toe bent. Onze verkoopmakelaar bij jou in de buurt helpt je met het kiezen van de beste biedprocedure. Voor de ene woning is gesloten bieden de beste keus, en voor de andere woning is juist open bieden de slimste optie.

Zo helpen we je

Er komt best wat kijken bij het verkopen van je huis. Hierom regelt één van onze full-service verkoopmakelaars alles voor jou van A tot Z. Uiteraard beginnen we altijd met een eerste afspraak waarbij we jou én je woning beter leren kennen. Vervolgens bepalen we samen een slimme strategie en gaan wij aan de slag met het presenteren van je woning, het begeleiden van de bezichtigingen en het biedproces. Deal gesloten? Dan zorgen wij voor het papierwerk.

 

We sommen al onze diensten nog even voor je op

 • Woningopname 
 • Verkoopdossier samenstellen
 • Verkoopstrategie ontwikkelen
 • Schrijven advertentietekst
 • Woningfotografie
 • Plattegronden opstellen
 • Vakkundige backoffice ondersteuning 
 • Plaatsing woning op funda
 • Bezichtigingen  plannen en uitvoeren
 • Begeleiding biedingsproces
 • Koopovereenkomst opmaken
 • Eindinspectie voor overdracht

Digitaal biedlogboek

 

Alle biedingen worden automatisch gelogd in een digitaal biedlogboek, ongeacht de gekozen biedprocedure. Na het verlopen van de eindtijd van de biedronde krijgt de makelaar en verkoper direct inzicht in het biedlogboek. Na het verstrijken van de bedenktermijn en eventuele ontbindende voorwaarde van het winnende bod, wordt het biedlogboek openbaar gemaakt bij de woningadvertentie.

Gesloten bieden

 

Gesloten bieden is hetzelfde proces als bij de traditionele makelaar, alleen gaat dit bij ons digitaal én gezekerd. Tot het einde van de biedronde heeft niemand inzicht in de geplaatste biedingen, óók de makelaar niet.

Na het aflopen van de eindtijd krijg jij samen met de makelaar inzicht in het biedlogboek met alle biedingen. Na het verlopen van eventuele ontbindende voorwaarden wordt het biedlogboek publiek gemaakt.

Open bieden

 

Bij open bieden (ook wel opbod verkoop genoemd) worden alle bedragen én biedvoorwaarden direct zichtbaar gemaakt op het platform. Een bieder kan meerdere biedingen uitbrengen, waardoor er eenvoudig tegen elkaar opgeboden kan worden. In overleg met je makelaar bepaal je als verkoper hoe lang een biedronde loopt.

Na het verstrijken van de eindtijd, bekijk je samen met de makelaar of er een bod bij zit waar jij tevreden mee bent.

Wat kost dat?

De woningmarkt heeft in iedere regio een ander karakter. Daar stemmen we onze tarieven op af. In overleg komen we er altijd uit. Neem contact op met één van onze collega’s voor meer informatie.

Wat kost dat?

Nieuwsgierig naar de
waarde van jouw woning?

Het is altijd verstandig te checken wat de geschatte waarde van je woning is voordat je besluit te gaan verkopen. Dankzij onze handige waardecheck ontvang je binnen enkele minuten een indicatie van de waarde van jouw woning!

Zij zijn enthousiast

10
Mak Alijagic
02-10-2023
10
Fatima Tahri
02-10-2023
Marco heeft mij super goed geholpen aan een huis. En het verkoop van mijn huis ging ook snel, wij zijn dik tevreden.
10
Alexander van Ballegoijen
02-10-2023
Gerard Doustraat 6H, Amsterdam sold bij Bieden & Wonen (Marco) Good service, good communication, good photography, effective selling ;-)
10
D. Leusink
02-10-2023
Opgelost.
10
mister minister
02-10-2023
Goed, professioneel, deskundig service van Marco en de team. Marco hielp bij de verkoop van de flat in een moeilijke marktomgeving.
10
msp lover coolmeschitterend
02-10-2023
Marco is honest man I would recommend friends to him
2
E Dijkhuizen
02-10-2023
Vreemd bedrijf, belt mensen op met de vraag: We hebben bericht gekregen dat u uw huis wil verkopen? Nou dat is best knap als je niet eens een koophuis hebt. Rare manier van klanten binnenhalen. Lijkt op een louche bedrijf.
10
Alexis Deenen
02-10-2023
Nadat mijn huis meer dan een jaar te koop stond in de Jordaan (Amsterdam) en ik niet echt wilde zakken met de prijs ben ik overgestapt naar Bieden & Wonen. Marco is een hele fijne down-to-earth makelaar die geen sprookjes verkoopt. Het principe is simple, je krijgt gewoon wat de hoogste bieder biedt (als je dat bod accepteert natuurlijk), het meest eerlijke proces voor alle partijen, geen gesloten enveloppen, geen onderlinge makelaars-afspraken maar een live veiling online. Dankzij de snelle verkoop en de goede prijs heb ik mijn Italiaanse droom kunnen waarmaken. Marco bedankt voor je inzet en begeleiding in deze verkoop!
10
Linda Sadat
02-10-2023
Ik raad iedereen Marco aan! Echt een topper! Wat hij zegt komt hij ook waar. Hij spreekt zijn vak zo goed. Binnen een maand ons huis verkocht!! Dank je wel Marco!!
10
Tarun Rana
02-10-2023
I had the best experience with Marco, he was able to manage the entire life cycle of selling my apartment very well. I would only recommend!
10
Kenneth van Ee
02-10-2023
Geweldige inzet van Marieke van Bieden en Wonen evenals het resultaat. Ze nam altijd ruim de tijd om mee te denken met onze wensen en was ontzettend open en eerlijk over alles. Iemand die hart en ziel erin stopt.
10
V. J.
02-10-2023
Het ging supersnel met de verkoop van mijn woning. Marco van Bieden en Wonen is behulpzaam en altijd snel met het beantwoorden van je vragen.
8
Miki Hoffmann
02-10-2023
Goede ervaring hier. Professioneel en snel geholpen bij de verkoop van mijn woning. Duidelijke communicatie met lekker weinig poespas.
10
Gilliano Dermowidjojo
02-10-2023
Hele goeie ervaring met de makelaar Marco van Bieden en Wonen! Hij reageert snel, is vriendelijk en erg duidelijk. Daarnaast vind ik het systeem van bieden en wonen heel transparant en duidelijk. Mijn woning was erg snel verkocht en ben dan ook zeer tevreden over hun diensten! Kortom dikke aanrader!
8
Hans Samson
02-10-2023
Mooi concept, ons huis binnen 4 weken verkocht!
10
Irma Luijken
02-10-2023
10
Yi Jiang
02-10-2023
Very helpful and easy to communicate.
10
robert heijder
02-10-2023
In zee gegaan met Bieden en Wonen daar ik zelf het gebruikelijke gesloten beidsysteem onprettig vind. Het zat een beetje tegen ivm CV19 en eerstekoper kreeg de lening niet rond op tijd, dus opnieuw in verkoop en een veel betere prijs gekregen.!!Top gedaan door Ralph en goede support van Bieden en Wonen! Ook voor de koper was het helder wie wat bood!! Kortom zeer tevreden ondanks dat we door omstandigheden even niet de wind mee hadden, maar uiteindelijk zeer goed verlopen ! Robert
10
Raymond Riem
02-10-2023
MIjn ervaring met BenW is super positief. Vanaf het eerste gesprek tot aan de afronding van de verkoop is alles heel erg vlot en goed verlopen. Goede communicatie is nl erg belangrijk bij de verkoop van je huis en daarin is BenW top!
10
Drea De Graaf
02-10-2023
10
John Boakye
02-10-2023
10
KE rahimeh
02-10-2023
Ik heb samen gewerkt met makelaar en adviseur de heer Marco Verbeek , Hij was zeer professioneel en heel fijn om mee samen te werken . Heb in het verleden met veel makkelaars gewerkt, maar Marco is de beste
10
Aart Looijengoed
02-10-2023
Goede service verstaanbaarheid meedenken. Korte lijnen gewoon topbedrijf
10
sameer valokar
02-10-2023
Really liked this platform...very transparent and trustworthy. I recommend this platform to all home buyers.
10
Casper Schokker
02-10-2023
10
Frank Das
02-10-2023
10
Vivianne Jansen
02-10-6306
8
Shishani Vranckx
02-10-6306
Very kind and helpful team.
10
Nora Jannes
02-10-6306
Ik ben erg tevreden met Bieden en Wonen. Binnen twee weken is mijn huis in Amsterdam Oost verkocht. Heel professioneel team, dikke aanrader. Vele malen dank heren en dame, ik weet jullie in de toekomst zeker weer te vinden.
10
broer rad
02-10-6306
Door onze zoon aangeraden die ook de woning tekoop had staan bij bieden en wonen. Na een kennismaking en woningopname zijn we snel overgegaan op het opstellen van een strategie, met als resultaat een snelle verkoop. In het bijzonder bedankt Marco voor de prettige samenwerking, alleen maar lof voor jou, bedankt voor de fijne communicatie.
10
Marco Verbeek
02-10-6306
10
Joeke van der Burg
02-10-6306
Meer dan gewoon een makelaar. 🙌🏼 Ben erg goed begeleid door het hele proces. Ze hebben al het werk uit handen genomen bij het verkopen van mijn huis in Amsterdam. Ik had binnen korte tijd veel gegadigden, en via het unieke online biedsysteem snel een prijs waar ik meer dan tevreden mee was. De beste makelaar van Amsterdam en omstreken! Thanks Caspar en collegas! 😊
10
anouk kuik
02-10-6306
Fijn contact, extra service, makelaar altijd bereikbaar, stemde perfect af op mijn wensen, huis snel verkocht. Als ik ooit weer een huis ga verkopen zal ik zekee Casper van Bieden & Wonen inschakelen!
10
Casper Bakker
02-10-6306
10
Spam Hero
02-10-6306
Snel, deskundig, we hebben goed onderhandeld. Ik ben ontzettend tevreden!
10
cactus on 144hz
02-10-2023
Definetely worth 5star! We had a VERY bad experience with a "well known" makelaar in our city and were unsure of this new concept but we do not regret choosing Bieden en Wonen. Very professional and reliable. Communication with the main office as well as with the representative was fantasic. Selling a house is not an easy process but this company does their very best to help.
10
Exclusive Property
02-10-2023
Bieden & Wonen heeft zojuist onze woning in Rotterdam verkocht. Zij hebben alle zorgen van mij weggenomen gedurende het gehele proces; van intake tot de afhandeling bij de notaris. Ik ben vooral onder de indruk van de slagvaardigheid en doorzettingsvermogen van de makelaar, in dit geval Caspar. Hij heeft een mooie prijs gerealiseerd binnen een korte doorlooptijd van enkele maanden. Ik heb er alle vertrouwen in dat ook mijn tweede woning die ik via B&W verkoop snel verkocht zal zijn.
8
Carr Freak
02-10-2023
10
Ritchiekas 1982
02-10-2023
10
Kim Wagenaar
02-10-2023
Zeer betrokken en totaal geen 9 tot 5 mentaliteit. Kijk terug op een fijne samenwerking.
10
Rohiet Rambadal
02-10-2023
Wij hebben leuke ervaring met Bieden en Wonen . Alles is naar wens verlopen. Verkoop van onze woning ging ook vrij vlot. Personeel zijn klantvriendelijk , duidelijk, afspraken worden nagekomen , communicatie onderling is ook goed . Contact en zaken doen met Bieden en Wonen wordt aangeraden . Wij zijn zeer tevreden . Casper en Rob hebben voor ons hun best gedaan .
8
Mohamed Aznabet
02-10-2023
Ik heb leuk ervaring mee gemaakt met Bieden en Wonen, onze woning is heel erg snel verkocht wij zelf hebben dit niet verwacht Wij zijn heel erg blij mee
8
Jan Pijpers
02-10-2023
Hebben ons huis binnen zeer korte termijn verkocht en in Cecile Hassing, makelaar bij Bieden en Wonen , een deskundige, klantvriendelijke en joviale gesprekspartner gevonden. Zouden deze makelaardij zeker aanbevelen. Dank voor de prettige samenwerking.
2
sjief b
02-10-2023
Nooit gehoord van deze makelaarskantoor, toch maar geprobeerd zaken te doen maar enorm spijt gehad. In mijn geval werd mijn bod geaccepteerd door de makelaar/verkoper.Vervolgens werd mij verzocht om op een vrijdagavond op een willekeurige koffietent (ze hebben geen kantoor?) gevraagd om de koopovereenkomst te tekenen. Eenmaal daar aangekomen werd mij vertel dat de prijs ineens omhoog is gegaan. Tekenen kan alleen als de verhoogde prijs wordt betaald. Zeer onetisch en onprofessioneel zaken doen. Naar mijn vermoeden is dit een online makelaar en dus niet wat je verwacht van een echte makelaars (met een ontvangstlocatie, werknemers etc.) Ik doe nooit meer zaken met 'Bieden en Wonen'. In mijn geval was het dus 'Bieden en niet nakomen'.

Veelgestelde vragen

Bieden & Wonen is een makelaar…

Wij zijn een normale verkoopmakelaar met een digitaal randje. Wij zitten met vestigingen door het hele land waar je binnen kunt lopen voor een op koffie. Daar werken we met uitsluitend regionale makelaars die de buurt op hun duimpje kennen. Het digitale randje is ons biedplatform. Omdat wij vinden dat bieden eerlijk en transparant moet kunnen, hebben wij besloten alle biedingen te laten toevoegen via ons online biedsysteem.

https://www.biedenenwonen.nl/vestigingen/

Op deze manier houdt je netto meer over aan de verkoop van de woning.

Nee, wij bieden zelf geen andere diensten aan buiten verkoop. Enkel faciliteren wij via aangesloten partners andere diensten.

Wij zorgen voor heldere afspraken zonder verrassingen achteraf. Op basis van jouw voorkeur spreken we vooraf een vaste prijs af, óf een commissie op basis van een percentage (courtage) van de verkoopprijs.