Extra aandacht voor je woning ?

Extra aandacht voor je woning  ?

Soms heeft een huis net even dat kleine beetje extra aandacht nodig. Daarvoor hebben we de Bieden en Wonen extra aandacht modules.

Funda

Funda Blikvanger – €175
Met de Funda Blikvanger krijgt je woning extra ruimte, en daardoor meer aandacht in de resultatenlijst. Met een Funda Blikvanger krijgt een woning gemiddeld 33% meer views. De Funda Blikvanger heeft een looptijd van 3 maanden.

Funda Blikvanger

Funda Toppositie – €100 / €175
Wil je dat jouw huis prominent bovenaan in de resultatenlijst van funda blijft staan? Kies dan voor de Funda Toppositie. Een looptijd van 1 week kost €100, 1 maand kost €175.

Funda in Beeld – v.a. €250
Wil je niet alleen opvallen met je woning bij mensen die gericht in jouw locatie zoeken, maar bij funda bezoekers door het hele land? Met Funda in Beeld sta je 1 maand lang op de homepagina van funda.nl. Kies zelf in welke provincies je jouw woning wilt promoten.

Woningpresentatie

Video – €125
Bewegende beelden kunnen helpen om je woning echt tot leven te brengen. Klik hier om een voorbeeld van een woningvideo te bekijken.

3D Tour – €250
Een 3D Tour geeft kopers de mogelijkheid om door je woning te wandelen, zonder fysiek aanwezig. Klik hier om een voorbeeld van een 3D Tour te bekijken.

Artist Impression – €90 per ruimte
Met Artist Impression kunnen we jouw woning digitaal inrichten. Het komt wel eens voor dat een woning door leegstand of veroudering niet volledig tot zijn recht komt. Bij ons kun je kiezen uit vier verschillende stijlen waarin wij jouw woning digitaal kunnen inrichten.

Voor
Na

Social Media Boost

   

Als je kiest voor het ‘Laten Doen’ pakket, zit er standaard een social media post bij inbegrepen. Deze post wordt gezien door onze volgers en iedereen waarmee jij de post deelt. Wil je ook mensen bereiken buiten ons en jouw netwerk? Kies dan voor een Social Media Boost, met een budget naar keuze. Via Instagram en Facebook vergroten we dan het bereik van de post door hem specifiek te tonen aan huizenzoekers bij jou in de regio. Een social media campagne draait 10 dagen, afhankelijk van het budget kunnen we meer potentiële kopers bereiken.

Extra bereik potentiële kopers
€50 10,000
€100 20,000
€200 40,000

   
Voorbeeld van een Facebook advertentie (links) en een Instagram (story) advertentie (rechts)

Modules gebruiken
Wil je gebruikmaken van een van bovenstaande modules? Neem contact op met jouw Bieden en Wonen makelaar.