Woning verkopen?

Wij helpen je graag. Op deze pagina vertellen we je hoe we samen met jou zorgen voor een succesvolle verkoop.

Weet meer, handel beter.

Dankzij ons open biedplatform heb jij als verkoper de touwtjes écht in handen. Je kunt alle bieden live volgen: zo weet je meteen waar je aan toe bent. Onze collega’s helpen je met het kiezen van de beste biedprocedure. Voor de ene woning is open bieden de beste keus, en voor de andere woning is juist een gesloten bieding de slimste optie. Benieuwd naar de verschillen? Lees hier meer over de biedprocedures.

Zo helpen we je

Er komt best wat kijken bij het verkopen van je huis. Samen zorgen we voor een succesvolle verkoop, waarbij we je zo veel mogelijk ondersteunen. Uiteraard beginnen we altijd met een eerste afspraak waarbij we jou én je woning beter leren kennen. Vervolgens bepalen we samen een slimme strategie en gaan wij aan de slag met het presenteren van je woning, het begeleiden van de bezichtigingen en het biedproces. Deal gesloten? Dan zorgen wij voor het papierwerk.

 

We sommen al onze diensten nog even voor je op

 • Woningopname 
 • Verkoopdossier samenstellen
 • Verkoopstrategie ontwikkelen
 • Schrijven advertentietekst
 • Woningfotografie
 • Plattegronden opstellen
 • Vakkundige backoffice ondersteuning 
 • Plaatsing woning op funda
 • Bezichtigingen  plannen en uitvoeren
 • Begeleiding biedingsproces
 • Koopovereenkomst opmaken
 • Eindinspectie voor overdracht

Wat kost dat?

De woningmarkt heeft in iedere regio een ander karakter. Daar stemmen we onze tarieven op af. Er zijn meerdere manieren waarop we kunnen samenwerken, en in overleg komen we er altijd uit. Neem contact op met één van onze collega’s voor meer informatie.

Wat kost dat?

Hier vind je ons

Lokale kennis is cruciaal bij een succesvolle verkoop. Daarom werken wij uitsluitend met lokale Bieden & Wonen gecertificeerde makelaars om onze klanten de beste expertise te kunnen bieden.

Bieden en Wonen
Amsterdam-Zuid
De Pijp
Almere
Utrecht
Den Haag
Haarlem
IJmond-Zaanstreek
Gelderse Vallei
Twente
de Veluwe
West-Brabant
Landelijk

Geen vestiging bij jou in de buurt?

Geen makelaar in de buurt? Neem dan contact op met ons kantoor dat landelijk opereert. Onze makelaars komen graag bij je langs.

Geen vestiging bij jou in de buurt?

Zij zijn enthousiast

10
Kenneth van Ee
10-08-2578
Geweldige inzet van Marieke van Bieden en Wonen evenals het resultaat. Ze nam altijd ruim de tijd om mee te denken met onze wensen en was ontzettend open en eerlijk over alles. Iemand die hart en ziel erin stopt.
10
V. J.
10-08-2578
Het ging supersnel met de verkoop van mijn woning. Marco van Bieden en Wonen is behulpzaam en altijd snel met het beantwoorden van je vragen.
8
Miki Hoffmann
10-08-2022
Goede ervaring hier. Professioneel en snel geholpen bij de verkoop van mijn woning. Duidelijke communicatie met lekker weinig poespas.
10
Gilliano Dermowidjojo
10-08-2022
Hele goeie ervaring met de makelaar Marco van Bieden en Wonen! Hij reageert snel, is vriendelijk en erg duidelijk. Daarnaast vind ik het systeem van bieden en wonen heel transparant en duidelijk. Mijn woning was erg snel verkocht en ben dan ook zeer tevreden over hun diensten! Kortom dikke aanrader!
8
Hans Samson
10-08-2022
Mooi concept, ons huis binnen 4 weken verkocht!
10
Irma Luijken
10-08-2022
10
Yi Jiang
10-08-2022
Very helpful and easy to communicate.
10
robert heijder
10-08-2022
In zee gegaan met Bieden en Wonen daar ik zelf het gebruikelijke gesloten beidsysteem onprettig vind. Het zat een beetje tegen ivm CV19 en eerstekoper kreeg de lening niet rond op tijd, dus opnieuw in verkoop en een veel betere prijs gekregen.!!Top gedaan door Ralph en goede support van Bieden en Wonen! Ook voor de koper was het helder wie wat bood!! Kortom zeer tevreden ondanks dat we door omstandigheden even niet de wind mee hadden, maar uiteindelijk zeer goed verlopen ! Robert
10
Raymond Riem
10-08-2022
MIjn ervaring met BenW is super positief. Vanaf het eerste gesprek tot aan de afronding van de verkoop is alles heel erg vlot en goed verlopen. Goede communicatie is nl erg belangrijk bij de verkoop van je huis en daarin is BenW top!
10
Drea De Graaf
10-08-2022

Nieuwsgierig naar de
waarde van jouw woning?

Het is altijd verstandig te checken wat de geschatte waarde van je woning is voordat je besluit te gaan verkopen. Dankzij onze handige waardecheck ontvang je binnen enkele minuten een indicatie van de waarde van jouw woning!