Een woning in West-Brabant bekijken, kopen of verkopen?

Bieden & Wonen West-Brabant helpt je graag. We kennen de buurt, de woningmarkt en de laatste ontwikkelingen. Of je verliefd bent op een van de gezellige dorpjes, of droomt van wonen in de prachtige natuur: we denken met je mee, en zorgen voor een simpel proces dankzij ons open biedplatform.

Zo bereik je ons

Ons kantoor in Etten-Leur

Actief sinds april 2021
Bredaseweg 185
4872 LA Etten-Leur

Openingstijden

Ma t/m vrij van 9:00 – 18:00

Onze kantoren in West-Brabant

West-Brabant is misschien wel het gezelligste stukje Nederland dat bestaat. Of je nou op zoek bent naar het dorpsgevoel, prachtige natuur of de luxe van een grote stad, hier ga je het altijd vinden. Wij kennen de omgeving op ons duimpje en helpen je graag bij het kijken, kopen of verkopen. We zien je graag in ons kantoor in Etten-Leur, Breda of Bergen op Zoom.

Cindy Huigen
Cindy Huigen
Verkoopmakelaar
Rogier Heuckeroth
Rogier Heuckeroth
Verkoopmakelaar
Marieke Bresser
Marieke Bresser
Office manager
Nuhaila Borni
Nuhaila Borni
Backoffice medewerkster

Kom je liever langs bij een van onze andere kantoren? Hieronder vind je de adressen.
 

Kantoor Breda

Graaf Hendrik III Plein 29
4819 CJ Breda
076 205 51 88

 

Kantoor Bergen op Zoom

Zuidzijde Haven 39A
4611 HC Bergen op Zoom
0164 700 255

Een woning verkopen, wat kost dat?

Een woning verkopen, wat kost dat?

Wij zorgen voor heldere afspraken zonder verrassingen achteraf. Op basis van jouw voorkeur spreken we vooraf een vaste prijs af, óf een commissie op basis van een percentage (courtage) van de verkoopprijs. Neem contact op voor een vrijblijvende offerte op maat.

Een woning verkopen, wat kost dat?
Je huis verkopen in West Brabant

Je huis verkopen in West Brabant

Dankzij ons online biedplatform heb jij als verkoper de touwtjes écht in handen. Alle biedingen worden gelogd in een digitaal biedlogboek. Kies je voor open bieden? Dan kun je ook alle biedingen live volgen: zo weet je meteen waar je aan toe bent. Onze collega’s helpen je met het kiezen van de beste biedprocedure, en ondersteunen je in het volledige verkoopproces. Klik hier voor meer uitleg over onze diensten.

Daarnaast is het natuurlijk handig om alvast een idee te krijgen van de waarde van je woning. Dankzij onze handige waardecheck ontvang je binnen een paar minuten een indicatie van de woningwaarde in je inbox.

Je huis verkopen in West Brabant
Een huis kopen in West Brabant

Een huis kopen in West Brabant

Bieden & Wonen is geen aankoopmakelaar, wel kunnen we je als eerste op de hoogte brengen van het nieuwe aanbod. Vaak zelfs nog voordat het op funda staat. Schrijf je in als woningzoeker via onderstaande link.

Een huis kopen in West Brabant

Benieuwd naar ons woningaanbod bij jou in de buurt?

Zij zijn enthousiast

10
Tamara de Jong
28-06-2022
10
Ralph Simon
28-06-2022
Meerdere verkoopmakelaar uitgenodigd, Cindy v Bieden en Wonen West-Brabant stak er werkelijk met kop en schouders bovenuit. Zeer verfrissend concept. Transparantie, eerlijkheid, duidelijkheid en vertrouwen waren voor mij belangrijke speerpunten. Hieraan voldeed Cindy 110%.Cindy neemt daarbij écht de tijd voor de begeleiding in het proces. Kan niet anders zeggen dan dan dat ze een topper is.Hou je van een transparant biedproces, een betrokken makelaar die altijd tijd voor je vrijmaakt? Ik raad je dan echt aan om met Cindy in zee te gaan.Een dikke 10!
10
Movie Myrthe
28-06-1149
Heel erg tevreden dankzij top makelaar Cindy.
10
Jony Spiljard
28-06-2022
Cindy is een makelaar die goed en snel contact en actie onderneemt. En ze zorgt ervoor dat alles goed geregeld word. Wij zouden zeker haar aanraden aan onze bekende en vrienden als die hun huis willen verkopen.
10
Su Chen Hermans
28-06-2022
Ze denken met je mee niet vanuit hun portemonnee, maar uit de positie van de klant. Hele fijne mensen om zaken mee te doen.Duidelijk en transparant!
10
Laura Keun
28-06-2022
2
Donya H.
28-06-2022
Totaal geen transparante en meedenkende makelaar voor de hoogste bieder. Neemt de telefoon niet op, belt niet terug en laat je in het ongewisse. En start vervolgens gewoon met nieuwe bezichtigingen. ‘In dienst van de verkopende partij’ wil niet zeggen dat je geen respect en empathie mag hebben voor de kopers.
10
Benny Pruijser
28-06-2022
Hele fijne ervaring gehad met Cindy Huigen. Alles duidelijk van begin tot eind. Top service! En na de verkoop nog een leuk fotoalbum gekregen van onze oude woning👍🏽
10
Peter Knoppert
28-06-2022
Bieden en Wonen is een open en verfrissende manier van verkoop en koop . Met Cindy Huigen als makelaar hebben wij een hele fijne verkoop periode mee gemaakt . Cindy was zeer plezierig om mee om te gaan .Ze begreep perfect wat wij wilde en paste zich daar helemaal bij aan . Altijd goede raad en altijd duidelijke antwoorden en grote betrokkenheid . TOP
10
Birgit van Oosterhout
28-06-2022
Heerlijk dat de makelaar alle tijd nam voor de bezichtiging, ondanks de gekte op de markt van dit moment. De mogelijkheid van een tweede bezichtiging was een service die ik bij geen enkele andere makelaar heb meegemaakt. Top!