Een woning in Utrecht bekijken, kopen of verkopen?

Bieden & Wonen Utrecht helpt je graag. We kennen de buurt, de woningmarkt en de laatste ontwikkelingen. Of je verliefd bent op de oude binnenstad of droomt van een moderne nieuwbouwwijk: we denken met je mee, en zorgen voor een simpel proces dankzij ons open biedplatform.

Zo bereik je ons

Ons kantoor in Utrecht

Actief sinds september 2018
Bekkerstraat 11
3572 SB Utrecht

Openingstijden

Ma t/m vrij van 9:00 – 18:00

Jouw makelaar in de Domstad

Utrecht is misschien wel gezelligste stad van Nederland. Je vindt er het dorpsgevoel én de luxe van een grote stad. De verschillende wijken hebben ieder een eigen sfeer en karakter. We kennen de omgeving op ons duimpje en helpen je graag bij het kijken, kopen of verkopen.

Rink Dobbenga
Rink Dobbenga
Verkoopmakelaar
Marieke Bresser
Marieke Bresser
Office manager
Nuhaila Borni
Nuhaila Borni
Backoffice medewerkster
Een woning verkopen, wat kost dat?

Een woning verkopen, wat kost dat?

Wij zorgen voor heldere afspraken zonder verrassingen achteraf. Op basis van jouw voorkeur spreken we vooraf een vaste prijs af, óf een commissie op basis van een percentage (courtage) van de verkoopprijs. Neem contact op voor een vrijblijvende offerte op maat.

Een woning verkopen, wat kost dat?
Je huis verkopen in Utrecht

Je huis verkopen in Utrecht

Dankzij ons online biedplatform heb jij als verkoper de touwtjes écht in handen. Alle biedingen worden gelogd in een digitaal biedlogboek. Kies je voor open bieden? Dan kun je ook alle biedingen live volgen: zo weet je meteen waar je aan toe bent. Onze collega’s helpen je met het kiezen van de beste biedprocedure, en ondersteunen je in het volledige verkoopproces. Klik hier voor meer uitleg over onze diensten.

Daarnaast is het natuurlijk handig om alvast een idee te krijgen van de waarde van je woning. Dankzij onze handige waardecheck ontvang je binnen een paar minuten een indicatie van de woningwaarde in je inbox.

Je huis verkopen in Utrecht
Een huis kopen in Utrecht

Een huis kopen in Utrecht

Bieden & Wonen is geen aankoopmakelaar, wel kunnen we je als eerste op de hoogte brengen van het nieuwe aanbod. Vaak zelfs nog voordat het op funda staat. Schrijf je in als woningzoeker via onderstaande link.

Een huis kopen in Utrecht

Benieuwd naar ons woningaanbod bij jou in de buurt?

Zij zijn enthousiast

10
Annemieke kruispunten
03-02-2023
Transparant, open en duidelijk. En dat in een overspannen markt met soms een slechte naam. Daarom heb ik voor Bieden en Wonen gekozen en dat is ook uit gekomen.
10
petra doorn
03-02-2023
Wij zijn prima bijgestaan door Rink, aangezien ik vanwege mijn hand niet alles op de pc kan deed hij dit voor ons. Spannend met het bieden en veel succes voor de kopers. Wij raden Bieden en Wonen zeker aan!
10
Ibrahim Aydin
03-02-2023
10
Erik Honig
03-02-2023
Deden alle makelaarskantoren het maar zo als Bieden&Wonen. In plaats van blind veel te veel overbieden gewoon transparantie via een veilingsysteem. Stukken eerlijker. Bij het zoeken naar mijn ideale woning heeft Rink heeft me uitstekend geholpen! Zijn kennis van de Utrechtse woningmarkt en waardevolle tips en achtergrondinformatie voor de te kiezen biedstrategie waren voor mij een leidraad in deze ondoorzichtige woningmarkt. De snelle en transparante manier van communiceren heb ik als prettig ervaren.
10
Menhel Tobia
03-02-2023
One of the best firms that I ever dealt with in the Real estate. Mr. Rink arranged all the necessary paperwork as I'm living in Dubai, he listed the house, helped me with my tenant, and then managed to sell it higher than my asking price, when I travelled to Netherlands to do the handover, everything was arranged, end up with the smoothest process! I can't dream on a better service! well done!!!
10
Andre vEwijk
03-02-2023
10
Raymond Riem
03-02-2023
De samen werking en afhandeling van mijn woon is super goed verlopen. Vanaf het eerste gesprek tot aan de overdracht, ben ik erg goed bijgestaan door Rink. Zou het zo weer doen!
10
Ilonka Van Ek
03-02-2023
Rink geeft je snel en vakkundig advies, altijd helder in de antwoorden. Hij heef ons geholpen met een voor ons complex verkooptraject en dat is recent heel succesvol afgerond. De transparantie van het concept spreekt niet alleen ons als verkopers aan, maar wordt duidelijk ook door de kopers gewaardeerd.
10
Dennis Ottevanger
03-02-2023
Werkelijk supersnelle verkoop en een opbrengst die mijn stoutste dromen overtrof.
8
Eric-Paul Sistermans
03-02-2023
Prima concept om de makelaarskosten bij de verkoper weg te halen. Voor kopende partij is het proces en begeleiding transparant en overzichtelijk.
10
Zoltan Vigh
03-02-2023
I was working with Bieden en Wonen for selling my luxurious apartment in Amsterdam centrum and the entire sales process and communication was very professional . I was feeling very confident that they will find me the best buyer eventually for the best possible price on the given market conditions. I would recommend them anytime .
10
Rob van cooten
03-02-2023
Prettig geholpen en professioneel begeleid met de aankoop van mijn woning. Veel dank aan meneer Dobbenga voor zijn hulp en het prettige contact! Door zijn open en flexibele benadering voelde het al snel vertrouwd en verliep het hele koopproces zorgeloos en prettig.
10
Dani Broer
03-02-2023
Bij Bieden en Wonen word je altijd gastvrij ontvangen en te woord gestaan. In het begin was ik erg benieuwd hoe het biedsysteem zou gaan werken, en achteraf heeeel blij dat ik voor jullie heb gekozen! Mijn huisje in het centrum in inmiddels verkocht. Bedankt!
10
Marco Verbeek
03-02-2023
10
Wim M van der Vooren
03-02-2023
Gewoon hardstikke goed, informatief, hulpvaardig, met je meedenkend
10
Casper Bakker
03-02-2023