Een woning in Twente bekijken, kopen of verkopen?

Bieden & Wonen Twente helpt je graag. We kennen de buurt, de woningmarkt en de laatste ontwikkelingen. We kennen de buurt, de woningmarkt en de laatste ontwikkelingen. Of je verliefd bent op een van de gezellige dorpjes, of droomt van wonen in de prachtige natuur: we denken met je mee, en zorgen voor een simpel proces dankzij ons open biedplatform.

Zo bereik je ons

Ons kantoor in Almelo

Actief sinds mei 2022
Grotestraat 8a
7607 CM Almelo

Openingstijden

Ma t/m vrij van 9:00 – 18:00

Jouw makelaar in Twente

Twente is misschien wel gezelligste regio van Nederland. Je vindt er het dorpsgevoel én de luxe van de grote stad. We kennen de omgeving op ons duimpje en helpen je graag bij het kijken, kopen of verkopen.

Emilio Gil
Emilio Gil
Verkoopmakelaar
Pris van Dinteren-Gantevoort
Pris van Dinteren-Gantevoort
Backoffice medewerkster
Koen Lowik
Koen Lowik
Backoffice medewerker
Renaldo Ten Have
Renaldo Ten Have
Backoffice medewerker
Marieke Bresser
Marieke Bresser
Office manager
Een woning verkopen, wat kost dat?

Een woning verkopen, wat kost dat?

Wij zorgen voor heldere afspraken zonder verrassingen achteraf. Op basis van jouw voorkeur spreken we vooraf een vaste prijs af, óf een commissie op basis van een percentage (courtage) van de verkoopprijs. Neem contact op voor een vrijblijvende offerte op maat.

Een woning verkopen, wat kost dat?
Je huis verkopen in Twente

Je huis verkopen in Twente

Dankzij ons online biedplatform heb jij als verkoper de touwtjes écht in handen. Alle biedingen worden gelogd in een digitaal biedlogboek. Kies je voor open bieden? Dan kun je ook alle biedingen live volgen: zo weet je meteen waar je aan toe bent. Onze collega’s helpen je met het kiezen van de beste biedprocedure, en ondersteunen je in het volledige verkoopproces. Klik hier voor meer uitleg over onze diensten.

Daarnaast is het natuurlijk handig om alvast een idee te krijgen van de waarde van je woning. Dankzij onze handige waardecheck ontvang je binnen een paar minuten een indicatie van de woningwaarde in je inbox.

Je huis verkopen in Twente
 Een huis kopen in Twente

Een huis kopen in Twente

Bieden & Wonen is geen aankoopmakelaar, wel kunnen we je als eerste op de hoogte brengen van het nieuwe aanbod. Vaak zelfs nog voordat het op funda staat. Schrijf je in als woningzoeker via onderstaande link.

 Een huis kopen in Twente

Benieuwd naar ons woningaanbod bij jou in de buurt?

Zij zijn enthousiast

10
Kenneth van Ee
28-06-2022
Geweldige inzet van Marieke van Bieden en Wonen evenals het resultaat. Ze nam altijd ruim de tijd om mee te denken met onze wensen en was ontzettend open en eerlijk over alles. Iemand die hart en ziel erin stopt.
10
V. J.
28-06-2022
Het ging supersnel met de verkoop van mijn woning. Marco van Bieden en Wonen is behulpzaam en altijd snel met het beantwoorden van je vragen.
8
Miki Hoffmann
28-06-1133
Goede ervaring hier. Professioneel en snel geholpen bij de verkoop van mijn woning. Duidelijke communicatie met lekker weinig poespas.
10
Gilliano Dermowidjojo
28-06-2022
Hele goeie ervaring met de makelaar Marco van Bieden en Wonen! Hij reageert snel, is vriendelijk en erg duidelijk. Daarnaast vind ik het systeem van bieden en wonen heel transparant en duidelijk. Mijn woning was erg snel verkocht en ben dan ook zeer tevreden over hun diensten! Kortom dikke aanrader!
8
Hans Samson
28-06-2022
Mooi concept, ons huis binnen 4 weken verkocht!
10
Irma Luijken
28-06-2022
10
Yi Jiang
28-06-2022
Very helpful and easy to communicate.
10
robert heijder
28-06-2022
In zee gegaan met Bieden en Wonen daar ik zelf het gebruikelijke gesloten beidsysteem onprettig vind. Het zat een beetje tegen ivm CV19 en eerstekoper kreeg de lening niet rond op tijd, dus opnieuw in verkoop en een veel betere prijs gekregen.!!Top gedaan door Ralph en goede support van Bieden en Wonen! Ook voor de koper was het helder wie wat bood!! Kortom zeer tevreden ondanks dat we door omstandigheden even niet de wind mee hadden, maar uiteindelijk zeer goed verlopen !Robert
10
Raymond Riem
28-06-2022
MIjn ervaring met BenW is super positief. Vanaf het eerste gesprek tot aan de afronding van de verkoop is alles heel erg vlot en goed verlopen. Goede communicatie is nl erg belangrijk bij de verkoop van je huis en daarin is BenW top!
10
Drea De Graaf
28-06-2022