Een woning in Rotterdam bekijken, kopen of verkopen?

Bieden & Wonen Rotterdam helpt je graag. We kennen de buurt, de woningmarkt en de laatste ontwikkelingen. Of je verliefd bent op de oude binnenstad of droomt van een moderne nieuwbouwwijk: we denken met je mee, en zorgen voor een simpel proces dankzij ons open biedplatform.

Zo bereik je ons

Ons kantoor in Rotterdam

Actief sinds januari 2019
Westblaak 180 (enkel postbus)
3012 KN Rotterdam

Openingstijden

Ma t/m vrij van 9:15 – 17:45

Jouw makelaar in Rotterdam en omgeving

Wij helpen je graag met het aan- en verkopen van woningen in de hele omgeving Rotterdam en daarbuiten.

Caspar Phijffer
Caspar Phijffer
Eigenaar
Bart Stemkens
Bart Stemkens
Marketing manager
Marieke Bresser
Marieke Bresser
Office manager
Nuhaila Borni
Nuhaila Borni
Backoffice medewerkster
Een woning verkopen, wat kost dat?

Een woning verkopen, wat kost dat?

Wij zorgen voor heldere afspraken zonder verrassingen achteraf. Op basis van jouw voorkeur, maken wij een afspraak met jou voor de verkoopkosten. Wij maken een offerte op maat voor de verkoop van je woning of bijvoorbeeld een totaal pakket voor aan- en verkoop.

Een woning verkopen, wat kost dat?
Je huis verkopen in Rotterdam

Je huis verkopen in Rotterdam

Dankzij ons online biedplatform heb jij als verkoper de touwtjes écht in handen. Alle biedingen worden gelogd in een digitaal biedlogboek. Kies je voor open bieden? Dan kun je ook alle biedingen live volgen: zo weet je meteen waar je aan toe bent. Onze collega’s helpen je met het kiezen van de beste biedprocedure, en ondersteunen je in het volledige verkoopproces. Klik hier voor meer uitleg over onze diensten.

Daarnaast is het natuurlijk handig om alvast een idee te krijgen van de waarde van je woning. Dankzij onze handige waardecheck ontvang je binnen een paar minuten een indicatie van de woningwaarde in je inbox.

Je huis verkopen in Rotterdam
Een huis kopen in Rotterdam

Een huis kopen in Rotterdam

Bieden & Wonen is geen aankoopmakelaar, wel kunnen we je als eerste op de hoogte brengen van het nieuwe aanbod. Vaak zelfs nog voordat het op funda staat. Schrijf je in als woningzoeker via onderstaande link.

Een huis kopen in Rotterdam

Benieuwd naar het aanbod bij jou in de buurt?

Zij zijn enthousiast

8
Sab B
24-11-2022
2x is mijn huis via Bieden en Wonen verkocht in een hele korte tijd nadat de 1e verkoop niet doorgegaan was tgv een fout taxatierapport. De 2 makelaars Caspar en Sathis zijn fijne makelaars waarmee ik samengewerkt heb. De afspraken volgden al snel en werden op 1 of 2 kijkdagen op tijden kort achter elkaar ingepland. Zij deden in totaal ca 20 bezichtigingen wat goed en snel verliep. Bij de eerste keer was er na 3 weken een veilingsronde en was een week later t huis verkocht en bij de 2e keer was het binnen 1.5mnd. Als je niet akkoord bent met de prijs dan wordt er zonder problemen opnieuw een veilingsronde ingepland met opnieuw bezichtigingen. Bij de 2e keer werd er buiten de veiling om een bod geplaatst en het huis daadwerkelijk verkocht, dus ook dat is mogelijk. Na afloop van de veilingen werd alles meteen opgepakt door een notaris voor de verificatie en werd alles heel snel afgerond. In principe is het geheel voor de verkoper gratis behoudens het plaatsen van de informatie / foto's etc op funda. In mijn uitzonderlijke geval werd het huis buiten de veiling om verkocht waarna de veilingkosten voor eigen rekening bleek te komen wat een grote tegenvaller was, maar als de eerste koop doorgegaan was had het me niets gekost. Kortom 2x in hele korte tijd t huis verkocht! Hoe fijn is dat om niet jaren lang je huis te koop te hebben staan! Deze wijze van verkopen raad ik een ieder dan ook echt aan.
10
Asha Weggers
24-11-2022
B&W heeft mijn woning in Rotterdam verkocht binnen 3 maanden en tegen een zeer gunstige prijs. Ik heb onze zakelijke relatie zeer gewaardeerd door de open communicatie, eerlijkheid en professionaliteit.
10
anouk kuik
24-11-2022
Heel fijn om een makelaar te hebben die altijd bereikbaar is en net een stapje harder dan de rest loopt. Luistert goed naar de wensen van de klant en past die op een goede wijze toe in het verkooptraject. Heel tevreden over Casper! Prettig contact en betrouwbaar. En.. huis snel verkocht :)
10
Reetu jagesar
24-11-2022