Een woning in de Gelderse Vallei bekijken, kopen of verkopen?

Bieden & Wonen Gelderse Vallei helpt je graag. We kennen de buurt, de woningmarkt en de laatste ontwikkelingen. Of je verliefd bent op een van de gezellige dorpjes, of droomt van wonen in de prachtige natuur: we denken met je mee, en zorgen voor een simpel proces dankzij ons open biedplatform.

Zo bereik je ons

Ons kantoor in Veenendaal

Actief sinds april 2022
Blankestijnhof 6
3907 JP Veenendaal

Jouw makelaar in de Gelderse Vallei

In een oase van rust vind je tussen Utrecht en Arnhem de Utrechtse Heuvelrug de Gelderse Vallei. Voorzien van prachtige natuur, talloze landgoederen en levendige steden en dorpen een prachtige plek om te wonen. We kennen de omgeving op ons duimpje en helpen je graag bij het kijken, kopen of verkopen.

Aris Diepeveen
Aris Diepeveen
Verkoopmakelaar
Een woning verkopen, wat kost dat?

Een woning verkopen, wat kost dat?

Wij zorgen voor heldere afspraken zonder verrassingen achteraf. Op basis van jouw voorkeur spreken we vooraf een vaste prijs af, óf een commissie op basis van een percentage (courtage) van de verkoopprijs. Neem contact op voor een vrijblijvende offerte op maat.

Een woning verkopen, wat kost dat?
Je huis verkopen in de Gelderse Vallei

Je huis verkopen in de Gelderse Vallei

Dankzij ons online biedplatform heb jij als verkoper de touwtjes écht in handen. Alle biedingen worden gelogd in een digitaal biedlogboek. Kies je voor open bieden? Dan kun je ook alle biedingen live volgen: zo weet je meteen waar je aan toe bent. Onze collega’s helpen je met het kiezen van de beste biedprocedure, en ondersteunen je in het volledige verkoopproces. Klik hier voor meer uitleg over onze diensten.

Daarnaast is het natuurlijk handig om alvast een idee te krijgen van de waarde van je woning. Dankzij onze handige waardecheck ontvang je binnen een paar minuten een indicatie van de woningwaarde in je inbox.

Je huis verkopen in de Gelderse Vallei
Een huis kopen in de Gelderse Vallei

Een huis kopen in de Gelderse Vallei

Bieden & Wonen is geen aankoopmakelaar, wel kunnen we je als eerste op de hoogte brengen van het nieuwe aanbod. Vaak zelfs nog voordat het op funda staat. Schrijf je in als woningzoeker via onderstaande link.

Een huis kopen in de Gelderse Vallei

Benieuwd naar ons woningaanbod bij jou in de buurt?

Zij zijn enthousiast

10
Henny van Ravenswaaij
17-07-2024
De manier van contact, advies en begeleiden tijdens de verkoop ons huis was erg prettig, duidelijk, direct, en ongedwongen. Het is zeker aan te raden om Aris Diepeveen van Bieden en Wonen in te schakelen voor de verkoop van je woning.
10
Stefa Pas
17-07-2024
Mijn woning is heel snel verkocht via Bieden&Wonen Gelderse Vallei. Aris Diepeveen is een prettige makelaar en heeft mij goed begeleid met de verkoop van mijn huis. Bieden&Wonen heeft een goed concept om je huis te verkopen!
10
Johan Schimmel
17-07-2024
Aris heeft ons goed geholpen bij de verkoop van onze woning. Het contact was zeer prettig en ongedwongen. Wij raden Aris zeker aan bij anderen voor de verkoop van hun woning!
10
alex broekhuizen
17-07-2024
snelle verkoop, goede begeleiding en ontzorging door onze verkoopmakelaar Aris
10
Reinier Duijker
17-07-2024