Een woning in Den Haag bekijken, kopen of verkopen?

Bieden & Wonen Den Haag helpt je graag. We kennen de buurt, de woningmarkt en de laatste ontwikkelingen. Of je verliefd bent op de oude binnenstad of droomt van een moderne nieuwbouwwijk: we denken met je mee, en zorgen voor een simpel proces dankzij ons open biedplatform.

Zo bereik je ons

Ons kantoor in Den Haag

Actief sinds februari 2017
Oude Middenweg 17
2491 AC Den Haag

Openingstijden

Ma t/m vrij van 9:00 – 18:00

Jouw makelaar in Den Haag

In Nederland de enige grote stad zo dicht aan zee, heerlijk bruisend en geschikt voor elke fase van je leven: van starter als voor de grotere gezinnen. Betaalbaar, centraal en elke wijk met z’n eigen unieke karakter. We kennen de omgeving op ons duimpje en helpen je graag bij het kijken, kopen of verkopen.

Caspar Phijffer
Caspar Phijffer
Eigenaar
Marieke Bresser
Marieke Bresser
Office manager
Nuhaila Borni
Nuhaila Borni
Backoffice medewerkster
Een woning verkopen, wat kost dat?

Een woning verkopen, wat kost dat?

Wij zorgen voor heldere afspraken zonder verrassingen achteraf. Op basis van jouw voorkeur spreken we vooraf een vaste prijs af, óf een commissie op basis van een percentage (courtage) van de verkoopprijs. Neem contact op voor een vrijblijvende offerte op maat.

Een woning verkopen, wat kost dat?
Je huis verkopen in Den Haag

Je huis verkopen in Den Haag

Dankzij ons online biedplatform heb jij als verkoper de touwtjes écht in handen. Alle biedingen worden gelogd in een digitaal biedlogboek. Kies je voor open bieden? Dan kun je ook alle biedingen live volgen: zo weet je meteen waar je aan toe bent. Onze collega’s helpen je met het kiezen van de beste biedprocedure, en ondersteunen je in het volledige verkoopproces. Klik hier voor meer uitleg over onze diensten.

Daarnaast is het natuurlijk handig om alvast een idee te krijgen van de waarde van je woning. Dankzij onze handige waardecheck ontvang je binnen een paar minuten een indicatie van de woningwaarde in je inbox.

Je huis verkopen in Den Haag
Een huis kopen in Den Haag

Een huis kopen in Den Haag

Bieden & Wonen is geen aankoopmakelaar, wel kunnen we je als eerste op de hoogte brengen van het nieuwe aanbod. Vaak zelfs nog voordat het op funda staat. Schrijf je in als woningzoeker via onderstaande link.

Een huis kopen in Den Haag

Benieuwd naar ons woningaanbod bij jou in de buurt?

Zij zijn enthousiast

10
Erwin de Marie
07-10-2022
Bij Roland val je niet in de massa makelaardij en ben je geen nummer. Denkt mee, eerlijk en betrouwbaar. Altijd bereikbaar of belt je snel terug. Een voorbeeld voor andere makelaars!
10
J.J. Rodriguez
07-10-0542
Roland van Starrenburg is werkelijk altijd bereikbaar voor vragen. Geen 'gladde' makelaar maar een integer persoon met een eerlijk verhaal. Ons huis is snel verkocht onder goede begeleiding met uitstekende service, en uiteraard met een goede verkoopprijs!
10
Judith Roodenburg
07-10-2022
Roland Starrenburg heeft zich actief ingezet en denkt met je mee, benadert zelf mensen actief👌🏼loopt net even stap harder, openhartige en enthousiast. Verkoop snel verlopen.
8
Kyrsa Moonen
07-10-2022
Prima samenwerking, duidelijke afspraken en binnen now time ons huis verkocht! Aanrader!
10
Grace Van Haver
07-10-2022
Wij hadden Roland van Starrenburg als makelaar; dat was een uitstekende keuze! Roland zegt wat hij doet maar nog belangrijker is dat hij doet wat hij zegt! Bent u op zoek naar een professionele, bekwame en 24/7 bereikbare makelaar dan is Roland van Starrenburg de persoon die u zoekt.
10
Roy Ishak
07-10-2022
10
Cesar Rodriguez
07-10-2022
Ik moet zeggen dat Ronald een uitmuntend makelaar is waarin hij je alle opties helder uitlegt je goed informeert en meedenkt zijn expertise is echt het onderhandelen waar je als client echt blij mee kan zijn ik zou hem ieder aanraaden een ware topper
10
George van hillo
07-10-2022
Goede ervaring met Bieden en Wonen. Ronald is eerlijk zegt wat hij denkt maar denkt ook met je mee. Bij een volgende verkoop weet ik wel wie we moeten bellen.
10
Sotir Siewertsen
07-10-2022
ik heb al vele jaren ervaring met Roland. Hij verzorgt álle vastgoedtransacties tot in de puntjes en overtreft altijd de verwachtingen van elke cliënt. Roland is integer, transparant en stelt het belang van elke cliënt centraal. Ik beveel hem graag persoonlijk aan.
10
Sander De Jong
07-10-2022
Kan er maar een ding over zeggen dat wij het niet beter hebben kunnen treffen met Roland. Veel kijkers en veel smoesjes om af zien van het huis, of om de prijs te kunnen drukken. Maar ondanks dat blijft Roland positief terwijl wij genoeg hadden van kijkers. Op naar 2020 een nieuw jaar met nieuwe kansen en hoop dat wij weer gebruik mogen maken van Roland. Echt een topper het komt wel goed we gaan er weer voor.
10
Jessica de Vries
07-10-2022
Roland is een erg prettige makelaar. Heel eerlijk, neemt ècht de tijd om alles goed te laten zien en uit te leggen, en daarnaast is Roland vooral heel menselijk. Je kan echt merken dat hij het beste wil voor alle partijen. Mijn ervaring is positief!