Een woning in de Veluwe bekijken, kopen of verkopen?

Bieden & Wonen de Veluwe helpt je graag. We kennen de buurt, de woningmarkt en de laatste ontwikkelingen. Of je verliefd bent op een van de gezellige dorpjes, of droomt van wonen in de prachtige natuur: we denken met je mee, en zorgen voor een simpel proces dankzij ons open biedplatform.

Zo bereik je ons

Ons kantoor in Apeldoorn

Actief sinds augustus 2020
Bierbrouwershorst 51
7328 NC Apeldoorn

Jouw makelaar in de Veluwe

De Veluwe is misschien wel de meest veelzijdige regio van Nederland. Je vindt er het dorpsgevoel, prachtige natuur én de luxe van een grote stad. Elke gemeente heeft zo zijn eigen karakter. We kennen de omgeving op ons duimpje en helpen je graag bij het kijken, kopen of verkopen.

Arend Verbeek
Arend Verbeek
Verkoopmakelaar
Marieke Bresser
Marieke Bresser
Office manager
Nuhaila Borni
Nuhaila Borni
Backoffice medewerkster
Een woning verkopen, wat kost dat?

Een woning verkopen, wat kost dat?

Wij zorgen voor heldere afspraken zonder verrassingen achteraf. Op basis van jouw voorkeur spreken we vooraf een vaste prijs af, óf een commissie op basis van een percentage (courtage) van de verkoopprijs. Neem contact op voor een vrijblijvende offerte op maat.

Een woning verkopen, wat kost dat?
Je huis verkopen in Amsterdam

Je huis verkopen in Amsterdam

Dankzij ons online biedplatform heb jij als verkoper de touwtjes écht in handen. Alle biedingen worden gelogd in een digitaal biedlogboek. Kies je voor open bieden? Dan kun je ook alle biedingen live volgen: zo weet je meteen waar je aan toe bent. Onze collega’s helpen je met het kiezen van de beste biedprocedure, en ondersteunen je in het volledige verkoopproces. Klik hier voor meer uitleg over onze diensten.

Daarnaast is het natuurlijk handig om alvast een idee te krijgen van de waarde van je woning. Dankzij onze handige waardecheck ontvang je binnen een paar minuten een indicatie van de woningwaarde in je inbox.

Je huis verkopen in Amsterdam
Een huis kopen in de Veluwe

Een huis kopen in de Veluwe

Bieden & Wonen is geen aankoopmakelaar, wel kunnen we je als eerste op de hoogte brengen van het nieuwe aanbod. Vaak zelfs nog voordat het op funda staat. Schrijf je in als woningzoeker via onderstaande link.

Een huis kopen in de Veluwe

Benieuwd naar ons woningaanbod bij jou in de buurt?

Zij zijn enthousiast

10
Sandra Teeg
07-10-2022
Wij kwamen Bieden en Wonen tegen via een advertentie op Facebook. Nog nooit van gehoord, maar na een prettig kennismakingsgesprek gehad te hebben waren we al snel overtuigd. Niet zonder resultaat, ons huis is snel verkocht tegen een hele mooie prijs. In het bijzonder heel prettig dat we alle biedingen online 24/7 konden volgen via het biedsysteem. Super bedankt Arend en team Bieden en Wonen!!
10
Marco Verbeek
07-10-2022