Een woning in Almere bekijken, kopen of verkopen?

Bieden & Wonen Almere helpt je graag. We kennen de buurt, de woningmarkt en de laatste ontwikkelingen. Of je verliefd bent op de stad of de natuurlijke landschappen: we denken met je mee, en zorgen voor een simpel proces dankzij ons open biedplatform.

Zo bereik je ons

Ons kantoor in Almere

Actief sinds april 2021
Veluwezoom 5
1327 AA Almere

Openingstijden

Ma t/m vrij van 9:30 – 17:30

Jouw makelaar in Almere

In de buurt van Amsterdam is een nieuwe stad ontstaan: Almere. Wij zijn momenteel de snelst groeiende gemeente van Nederland, en dat is niet voor niks. In Almere geniet je heerlijk van rust en ruimte, met prachtige wateren en mooie natuurgebieden voor lange wandelingen en ontspanning. We kennen de omgeving op ons duimpje en helpen je graag bij het kijken, kopen of verkopen.

Yunthai Hu
Yunthai Hu
Verkoopmakelaar
Sam Yeh
Sam Yeh
Verkoopmakelaar
Een woning verkopen, wat kost dat?

Een woning verkopen, wat kost dat?

Wij zorgen voor heldere afspraken zonder verrassingen achteraf. Op basis van jouw voorkeur spreken we vooraf een vaste prijs af, óf een commissie op basis van een percentage (courtage) van de verkoopprijs. Neem contact op voor een vrijblijvende offerte op maat.

Een woning verkopen, wat kost dat?
Je huis verkopen in Almere

Je huis verkopen in Almere

Dankzij ons online biedplatform heb jij als verkoper de touwtjes écht in handen. Alle biedingen worden gelogd in een digitaal biedlogboek. Kies je voor open bieden? Dan kun je ook alle biedingen live volgen: zo weet je meteen waar je aan toe bent. Onze collega’s helpen je met het kiezen van de beste biedprocedure, en ondersteunen je in het volledige verkoopproces. Klik hier voor meer uitleg over onze diensten.

Daarnaast is het natuurlijk handig om alvast een idee te krijgen van de waarde van je woning. Dankzij onze handige waardecheck ontvang je binnen een paar minuten een indicatie van de woningwaarde in je inbox.

Je huis verkopen in Almere
Een huis kopen in Almere

Een huis kopen in Almere

Bieden & Wonen is geen aankoopmakelaar, wel kunnen we je als eerste op de hoogte brengen van het nieuwe aanbod. Vaak zelfs nog voordat het op funda staat. Schrijf je in als woningzoeker via onderstaande link.

Een huis kopen in Almere

Benieuwd naar ons woningaanbod bij jou in de buurt?

10
Tony Chiang
17-07-3982
Fijne makelaar: snel en makkelijk contact. Foto's en bezichtigingen waren goed en snel geregeld. Het biedsysteem is top! het is eerlijk en duidelijk. De makelaar was ook realistisch en gaf praktisch tips en trucs. Mooiste punt: goede nazorg toen eigenlijk alles al getekend was en niet alleen voor de verkopende partij. Bij de notaris kregen koper en verkoper nog een flesje bubbels om het te vieren! Zó zouden alle makelaars eigenlijk moeten werken!
2
Roxanne Siban
17-07-2024
10
Gerrit Spilt
17-07-2024
De verkoop was snel geregeld en tegen een goede prijs. Een prima begeleiding tijdens het proces en een ontzorgde afhandeling.
10
bies autar
17-07-2024
Ik ben zeer tevreden met de dienstverlening van Bieden & Wonen. De adviezen van makelaar Yunthai waren heel goed en ik kon met makelaar Yunthai de verkoopstrategie van de woning prima bespreken.
10
Wes Macer
17-07-2024
6
David Khamisi
17-07-2024
10
Haben Ghebrebrhan
17-07-2024
Yunthai was de verkoopmakelaar bij een bezichtiging. Zelden ben ik zo goed geholpen door een verkoopmakelaar bij een bezichtiging. Hij nam de tijd om mij door het huis te leiden en hij probeerde goed mijn behoefte te begrijpen, en keek niet alleen naar de behoefte van zijn klant (de verkoper). Gaf mij ook eerlijke en rechtvaardige adviezen. Na mij goed geholpen te hebben stonden de volgende bezichtigers klaar en gaf hij aan dat hij hun net zo goed wilde helpen. Waardoor ik wist dat hij de tijd neemt om iedereen goed te helpen!
10
Daniel Tsai
17-07-2024
Hele tevreden klant! Goed geholpen in verkoop van mij woning in Almere. Duidelijke afspraken en heldere communicatie vanuit de kantoor. Ook nog een vast bedrag voor de verkoop.
10
Fonkei Chan
17-07-2024
Yunthai heeft me als aankoop makelaar geholpen met het kopen van een huis in Almere. Hij was erg professioneel en dacht goed met me mee. Laat je niet gek maken op deze verhitte woningmarkt en laat je adviseren door een goede aankoop makelaar. Ik zou Yunthai van harte aanbevelen!
10
Kaman Cheung
17-07-2024
10
José Van Schijndel
17-07-2024
10
Céline Hu
17-07-2024
We hadden goed en regelmatig contact met de makelaar voor vragen of opmerkingen. De makelaar is deskundig en transparant. Tevens heeft hij veel kennis van de lokale markt en welke mensen daar op af komen. . Erg tevreden over de samenwerking met Bieden en Wonen Makelaars Almere.
10
X.C. Hu
17-07-2024
De makelaar is professioneel en heeft duidelijk verstand van wat hij doet. Hij heeft mij en mijn partner goed geholpen en geadviseerd bij onze eerste gesprek. Hij luistert goed naar onze wensen en overlegt alles, om zo veel mogelijk te kunnen voldoen aan onze verwachtingen. Integriteit, transparantie en eerlijkheid is wat je kan verwachten. Bedankt voor de prettige samenwerking!
10
Ka-Lok Fung
17-07-2024
10
Kam Yan Yau
17-07-2024
10
Anni Zhou
17-07-2024
Ondanks de Corona maatregelen had hij de moeite gehad om ons goed te helpen. Wat een goede Service!! 👍🏻
10
Michel Hsu
17-07-2024
10
Clint Broeders
17-07-2024
10
Jack Yeh
17-07-2024
10
Zhen Zhou
17-07-2024
Snel geholpen en al mijn vragen beantwoord. Top!