Online bieden voor de hoogste prijs

Als makelaar wil je de hoogste en beste prijs voor je klant realiseren, met onze bied software is dit eenvoudiger dan ooit. Bieden en Wonen heeft als doel de woningmarkt 100% transparant te maken. Wij hebben een platform ontwikkeld waardoor het biedproces op een woning real-time en transparant kan verlopen. Bieders kunnen eenvoudig (in kleine stappen) tegen elkaar opbieden, terwijl alle bied voorwaarden ten alle tijde inzichtelijk zijn. Op die manier haal jij altijd de beste prijs uit de markt voor je klant.

24/7 real-time en online biedingen ontvangen
100% transparantie in de bieders en de biedingen voor jou en je klant

Vastgoedpro en Bieden en wonen hebben de handen ineen geslagen, wat betekent dat de Vastgoedpro makelaar kosteloos gebruik mag maken van onze software, in plaats van de gebruikelijke €475.

Ga je voor de eerste keer gebruikmaken van onze software? Neem dan eerst contact met op met ons op voor meer informatie.

Meer informatie

 
 

 
 
 

Altijd inzicht in bied voorwaarden

Iedere bieder krijgt een persoonlijk biednummer. Klik op het biednummer om de ontbindende voorwaarden van de bieder in te zien.

 

Eenvoudig real-time bieden

Via de veiling voert de bieder eenvoudig zijn bod in. Hij kiest ervoor om een handmatig bod, of een proxy bod te plaatsen.

 

Hoe het werkt

Een huis aanmelden doe je eenvoudig via je eigen funda desk.

Bestel een veiling

Selecteer Bieden en Wonen

Na het bestellen van het Bieden en Wonen pakket krijgt je funda advertentie vanzelf een ‘veiling’ status die zichtbaar is voor alle bezoekers.

Plaatsen van je woning op biedenenwonen.nl

De funda advertentie linkt door naar de online veiling van de woning op biedenenwonen.nl. Na het bestellen van het Bieden en Wonen veiling pakket neemt een medewerker zo snel mogelijk contact met je op. Afhankelijk van de CRM die je gebruikt kan de woning of automatisch of handmatig op onze website worden geplaatst. Je krijgt hierover alle informatie van onze medewerkers.


 

Informatie voor de verkopers en bieders

Het is belangrijk de verkoper en potentiële kopers uitleg te geven over het biedproces. Op deze pagina vind je de digitale folder die je kunt delen met bieders, waarin alles staat uitgelegd voor de bieders.
 
 
Benieuwd naar de voordelen voor jouw klant? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Meer informatie