Vacature: Online marketing medewerker

Wij zijn op zoek naar versterking op onze marketing afdeling. Om klanten zo goed mogelijk te kunnen voorzien van ons ‘weet meer, handel beter’ motto zoeken wij een online marketing medewerker. Lijkt het jou tof om met ons mee te werken om de makelaardij te veranderen? Lees dan verder.

Over Bieden & Wonen
Bieden & Wonen is in 2008 opgericht als platform voor externe makelaars om huizen op een eerlijke en transparantie manier te verkopen. Wij zijn de nieuwe meest moderne makelaardij van Nederland met onze unieke online werkwijze met online transparant bieden. Door de jaren zijn we geëvalueerd en werken wij nu met 10 franchise Bieden & Wonen makelaarskantoren door het land verspreid. Dankzij ons digitaal biedplatform en transparante manier van zaken doen zijn we uitgegroeid tot een van Nederlands meest innovatieve makelaars. Met een jong team werken wij vanuit het hoofdkantoor in Amsterdam Zuid-Oost aan onze missie om de grootste transparante makelaar van Nederland te worden.

Wat jij gaat doen
Jouw collega’s zijn een growth marketeer, een SEO marketeer en twee backoffice medewerksters. Jij gaat je voornamelijk richten op het genereren van content op de website van Bieden en Wonen en alle werkzaamheden van de huidige SEO marketeer aan te vullen en je gaat er dus voor zorgen dan wij de beste ranking krijgen op Google en via online marketing in het algemeen meer bekendheid gaan krijgen.

Jij bent dus onze junior SEO marketeer en bent een kei in het goed laten ranken van onze vernieuwde bied platform.

SEO Marketing:
linkbuidling
review ontwikkelingen
nieuwsbrieven schrijven en beheren
continuiteit in social media campagnes
content schrijven voor goede website ranking
ondersteuning in PR
SEA Marketing:

alle zaken rondom SEA marketing in samenwerking met onze andere marketeer
bedenken en opzetten van campagnes voor onze vestigingen

Wat je meeneemt
Ervaring met online marketing
Sterke copywriting skills
Een proactieve mindset
Je kan goed alleen werken en bent zeer pro-actief
Je houdt van werken in een klein team van 3 tot 5 personen
Kan goed schrijven en zonder spelfouten
Geen 9 tot 5 mentaliteit

Extra
We bieden je een markt conform salaris
Circa 24 uren om te starten per week
Kantoor met parkeergelegenheid direct aan de A2
Lunch inbegrepen
Hardware (iMac van de zaak op kantoor)
Doorgroei mogelijkheden

Bij vragen of interesse graag mailen naar onze mailbox om een kennismakingsgesprek in te plannen of bel naar 085 130 23 61 en help met ons de woningmarkt transparant te maken via ons biedplatform!