Jij doet de bezichtigingen,
wij doen de rest!
Slechts €1.495

Doe bezichtigingen wanneer het jou uitkomt Biedingen per opbod binnen de tijd Digitale biedingen via gesloten envelop Flink besparen op je makelaarskosten
Jij doet de bezichtigingen, <br data-lazy-src=

 

  Open óf gesloten bieden

Verkoop jouw huis voor de hoogste verkoopprijs via ons opbod platform. Laat de gegadigden binnen de tijd die afloopt hun biedingen plaatsen. Alle biedingen worden gelogd in ons automatische bied logboek. Deze krijg jij na afloop van de biedronde in te zien. Geen gesjoemel dus. Kies voor onze Open bid variant of voor onze Sealed bid variant om via prijsopdrijving de beste prijs te bereiken voor jouw huis.

 

Gesloten bieden vs. open bieden

 
Bieden en Wonen maakt het verkopen van een huis eenvoudiger dan ooit met het digitale biedplatform. Je wilt ten slotte de beste verkoopprijs voor jouw woning realiseren. Je kan je woning maar één keer verkopen.

Gesloten bieden
Bij deze manier van bieden worden de biedingen door potentiële kopers na de bezichtiging met jou via ons platform binnen de tijd geplaatst. De tijd kan voor bepaalde druk zorgen bij de bieders. De bieders zien niet van elkaar wat er wordt geboden. Alle biedingen zijn onder toezicht van een notaris. Na afloop van het bieden wordt het bied logboek gedeeld met de verkoper en de bieders. De verkoper behoudt altijd het recht van gunnen en is nooit verplicht om te verkopen.

Open bieden
Bij deze manier van bieden worden de biedingen door de potentiële kopers na de bezichtiging met jou als via ons platform binnen de tijd geplaatst. Ook hierbij kan de aflopende tijd voor onderlinge druk zorgen. In tegenstelling tot de variant ‘gesloten bieden’ kunnen de bieders gedurende het bieden wél zien wat er wordt geboden en elkaars ontbindende voorwaarden inzien. Het live bieden is onder toezicht van een notaris en de verkoper behoudt altijd het recht van gunnen en om eventueel aan niemand te verkopen.

 

Samen Doen pakket Laten Doen pakket
Bezichtigingen
Advertentietekst
Bieden en Wonen biedplatform
Woningopname en prijsbepaling
Social media promotie
Woningpresentatie (fotografie, plattegronden en NEN 2580 meetrapport)
Woning op funda
Onderhandelingen door makelaar
Opmaak koopovereenkomst
Vakkundige helpdesk
Inspectie voor sleuteloverdracht
€1495* offerte op maat**

* exclusief 475 euro opstartkosten
** voor het Laten Doen pakket stellen we graag een offerte op maat voor je op, klik hier om een offerte op maat aan te vragen
*** het totale bedrag aan verkoopkosten komt uit op €2.995 incl. BTW. De uiteindelijke koper betaalt bovenop de bieding een bedrag van €1.500 incl. BTW en de verkoper betaalt ons een bedrag van €1.495 incl. BTW

 

Wat past het beste bij mijn woning?

 
Ongeveer 70% van alle woningen zijn geschikt om te verkopen via de onze open bieden strategie. Of een woning in aanmerking komt, hangt af van de volgende 4 factoren:

  • De vraag naar woningen in jouw postcodegebied
  • Het type woning
  • Prijssegment van de woning
  • Bijzonderheden aan de woning

Vul onderstaande checklist in en ontdek of jouw woning geschikt is:
 

Stap 1 van 3

  • Je gegevens worden uitsluitend gebruikt om onze analyse van je woning met je te delen. Meer informatie vind je in onze privacyverklaring.

 

Een van onze adviseurs spreken?

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze mogelijkheid om jouw huis per opbod te gaan verkopen? Onze adviseurs nemen graag alle stappen nog eens met je door en staan klaar om antwoord te geven op al jouw vragen. Gratis en vrijblijvend!
 
Plan vrijblijvend informatiegesprek 

 

Benieuwd wat recente klanten over ons zeggen?